Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o ja pitole - facet

Ciąża - sex

Polecane posty

Gość o ja pitole - facet

Moja jest w ciązy i nie daje juz mi 3 miesiąc. Jest w 6 tym. O innych metodach tez nie chce słyszec. Mi juz nadmiar płynu ustrojowego uderza do głowy a ta nawet sie nie zainteresuje. Co mam zrobic ? Robótki ręczne odpadają, ile mozna..

Gość rererere
chyba strasznie sie boi ze zgubi albo jej zabijesz katasem bobika :classic_cool:

Gość senna***
a czemu nie chce się kochac?:O

ale nie może czy nie chce? bo jak nie może to cierp a jak nie chce...to nie rozumiem kobiet, które uważają, że mają w brzuchu złote jajko i spychają partnera na dalszy plan potem jest płacz i zgrzytanie zębów, że kryzys

propozycja jest nastepujaca, jak pojdziecie razem do ginekologa to zapytaj przy okazji, ze masz watpliwosci, martwisz sie, ze moze cos sie stac bejbikowi, lekarz wezmie cie za ignoranta i ladnie na glos wytlumaczy, ze nie ma najmniejszego ryzyka w tym okresie

Gość sakjah
skoro nie daje ci już 3 miesiąc a jest w 6 tygodniu ciąży to wychodzi na to e daje komuś innemu...

Gość sakjah
przepraszam! nie doczytałem!!!

Gość o ja pitole - facet
Ona wie ze nie ma ryzyka. Ona nie ma ochoty na sex jakos w okresie ciązy Ona kompletnie jest głucha na to ze ja mam potrzeby i ignoruje to. Twierdzi ze dziwnie sie czuje i ze czasami chce jej sie wymiotowac. Kompletnie ona nie ma ochoty, ale i tez kompletnie nie ma poczucia ze "raz" to by mogla poczuc sie troche lepiej...

Gość medyk56789
powieś sloninę międzi żebarkami kalaryfera ,zamkinij oczy i pompuj

Gość senna***
no to masz przesrane :P bo do konca ciązy masz 3 miechy i jeszcze dolicz 1,5 opołogu :P a potem bedzie sie wtydziła rozwlekłego brzucha i jeszcze skarzyła sie na zmęczenie i takie tam :O

Gość senna***
medyk56789 powieś sloninę międzi żebarkami kalaryfera ,zamkinij oczy i pompuj :D:D:D:D medyk fajnie było?:D:D:D:D

Gość o ja pitole - facet
powiedz, ze zartujesz.... ?

chyba nie ma wyjścia z tej sytuacji możesz próbować jej tłumaczyć czule, że brakuje ci bliskości i takie tam ale ciężarówki mają swoje schizy- uzna cię za wstrętnego egoistę:P i tyle własnego egoizmu oczywiście nie zobaczy w życiu próbuj jeszcze tworzyć tzw nastrój nie trując jej , że musisz:P może jej się po prostu zechce samej z siebie w 9 miesiącu nie zapomnij jej powtarzać, że sperma przyspiesza poród;) przynajmniej w ostatnich tygodniach poużywasz jak już będzie marzyła o szybkim porodzie

do tego co napisala ike radzilbym podkreslac czesto jak ci sie podoba w tym stanie, jaka jest podniecajaca itd, macie z pewnoscia swoj jezyk i cierpliwosc, mozliwe, ze nagle jej hormony zatrybia i nie bedziesz mogl sie opedzic :-)

i cierpliwosc, mozliwe, ze nagle jej hormony zatrybia i nie bedziesz mogl sie opedzic Otoz to. Nie przytlaczaj jej swoimi potrzebami. To moze dzialac jak plachta na byka.

jednym słowem trzymaj się chłopie ostatecznie co to jest te kilka miesięcy wobec iluś tam lat potraktuj to z przymrużeniem oka i nie odwracaj się od niej to wina hormonów jej też nie jest łatwo

Gość o ja pitole - facet
łokey, bede walczył :| A jak to nie pomoze to zapakuje jej w pępowine. pzdr

Gość h e h e :D
Wyjaśnij drugiej połowicy, że możesz ją bzykać dotąd aż maleństwo Ci kutasa nie ugryzie. Ja rozumiem, że jest w ciąży i się obawia o zdrowie potomstwa, ale... Pogadaj z nią, niech zrozumie, że czujesz się odrzucony.

Gość senna***
9 miesiącu nie zapomnij jej powtarzać, że sperma przyspiesza poród przynajmniej w ostatnich tygodniach poużywasz jak już będzie marzyła o szybkim porodzie nie sperma przyspiesza poród tylko orgazm i to kobiety :) bo on powoduje skurcze macicy :) ja po seksiewieczorem rano zaczełam rodzic i cholercia ledwo zdążyli mnie dowieźć :D:D

Gość rozpierdalaja mnie takie laski
nie badz frajerem, 99% kobiet to niewdzieczne idiotki, takze chocbys stanal na glowie i wyszedl z siebie ona tego po ciazy nie doceni, dam sobie reke uciac

no wiesz ja tam chłopca rozumiem sperma ma prawo mu uciskać tu i ówdzie:)

ja tam chłopca rozumiem masz tak samo? nie to tylko przejaw empatii:P której mam niezliczone pokłady

Gość tajasne
"Kompletnie ona nie ma ochoty, ale i tez kompletnie nie ma poczucia ze "raz" to by mogla poczuc sie troche lepiej..." naprawde myslisz ze to od niej zalezy? :D