Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nelly_mama

starania na maj 2011 :)

Polecane posty

Gość dzien cyklu
dziewczyny, zajrzyjcie tutaj... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c6f3299b96c9ac2d.html ktos mi powiedzial ze testy owulacyjne w ciazy zawsze wychodza pozytywnie i doradzil bym zrobila test ciazowy... to test ciazowy nr 3.... dwa wczesniejsze, tanie, bylejakie ale rowniez wynik ten sam :) prosze, nie budzcie mnie z tego pieknego snu!!!

Gość dzien cyklu
ale czy to mozliwe w ogole? poprzedni cykl testowalam sie testami na owulacje, zaden nie wyszedl pozytywnie - wiec podejrzewalam ze pecherzyk widziany na usg nie pekl i nie bylo owulacji.. znowu plamienie przed okresem okres normalny, wprawdzie 1.5 dnia ale bolesny jak zawsze i na tabletkach przeciwbolowych... teraz zaczelam mierzyc temperature i cos mnie podkusilo by zrobic juz test owulacyjny, dwa wyszly pozytywne!!! w 5dc! ktos mi doradzil, ze w ciazy testy owulacyjne wychodza pozytywnie i zebym zrobila test.. wiec zrobilam pierwszy, blada druga krecha, drugi z druga krecha juz wyrazniejsza - te dwa to tanie bylejakie testy... polecialam po clearblue, i nawet nie zdarzylam odlozyc na bok testu z reki, od razu wyskoczyl +... czy one moga sie mylic? bede powtarzac test rano jeszcze i dzis wieczorem, jak uzbieram siusiu...

Dzien cyklu, jestes najlepszym dowodem na to,ze cuda sie zdarzaja!!! I przeciez odpuscilas w tym cyklu, tak wlasnie trzeba! Gratulacje!!!! Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

witam:) Dien cyklu-> gratuluje@ a ja nadal męcze sie z @,mogłaby sie juz skończczyc... buziaki :)

Też myślę, że skoro 3 testy pod rząd pokazały pozytywny wynik, to chyba jest to możliwe :) dlatego jeszcze raz gratuluję dzien cyklu :) 👄

:] ja jak robiłam pierwszy test to patrze i nic,myle trudno.... a @ nadal nie ma,robie pare dni później i są dwie krechy:) wtedy wyciągam ten pierwszy test i patrze i jest druga krecha tylko baaardzo blada:) no ale i tak sie nie udało :(

Gość dzien cyklu
dziewczyny, do mnie to w ogole nie dociera zwyczajnie nie wierze ze sie udalo!!! przeciez byla normalna @ nie jakies kapki, plamienie tylko prawdziwa krew! z bolami! te dwa testy pierwsze to byly tanie, byle jakie, i drugie kreski powychodzily blade natomiast Clearblue wyszedl + od razu, nawet nie zdarzylam odlozyc testu na bok.. maz mi powiedzial, ze test sie pomylil. jutro rano powtorze, mam ten digital, co moiw czy jestes w ciazy i jak dlugo :) ja w ogole tego nie czuje, nic nie czuje, nie mam zadncyh objawow, kompletnie nic! wiec tym badziej trudno mi uwierzyc. czy moglam wykonac test nieprawidlowo i przez to wyszedl + ?? nie dociera do mnie nic maz to w ogole olal mnie i kosi trawe w ogrodzie... w sumie mu sie nie dziwie, co bedzie sie nakrecal po jednym clearblue i dwoch bladych no name testach...

Gość dzien cyklu
dzisiaj moj 6 dzien cyklu!!!

Dzien cyklu-> dobrze Cie rozumiem,czyli że miałas normalny okres i zrobiłas teraz test i jestes w ciazy???

Gość dien cyklu nie chce
cie straszyć ale moze to była ciąza biochemiczna a beta się jeszcze jakiś czas utrzymuje i dlatego testy dodatnie? Najlepiej jakbyś jutro zrobiła betę i po 2 dniach sprawdziła czy przyrasta bo gin na takim etapie wiele ci też nie powie.

Gość dzien cyklu
tak, miala normalna @ sek w tym, ze wczoraj w 5dc zaczelam robic test owulacyjny na ten nowy cykl wyszedl pozytywny zdziwilam sie ze tak szybko zobilam jeszcze jeden.. tez pozytywny wyczytalam na necie ze testy owulacyjne wychodza pozytywne w ciazy, ale to ze wyjdzie pozytywny test nie znaczy ze w tej ciazy sie jest dlatego zrobilam dzisiaj test ciazowy, dla pewnosci, bo biore troche tego swinstwa - wiesiolek, witami, ktore moglyby zaszkodzic i oto rezultat, dwa testy z dwoma bladymi krechami i jeden test z plusem... nie wiem co mam myslec. niestety jestem w uk i nie mam pojecia co z tym fantem zrobic. jak sie tutaj robi bete? gdzie/

dzien cyklu, trzymam kciuki!!! W końcu to na Twoim marcowym wątku mi się udało zajść :) Trzymam kciuki za Was wszystkie!!!

Gość dzien cyklu
no wlasnie, sek w tym z ja moze w ciazy bylam, ale juz nie ejstem :(

Gość dzien cyklu
nassani masz blizniaki???? :D

Gość dzien cyklu
i masz termin na moje urodziny :D

dzien cyklu, głowa do góry i nie stresuj się, wiem, że łatwo się mówi, ale postaraj się tyle nie myśleć o tym. Bo jeśli jesteś w ciąży, to za niedługo się okaże i tylko się cieszyć. A jeśli nie no to... trudno... nic nie poradzisz, jedynie możesz przygotowywać się do kolejnych starań! Ale mam nadzieję że się udało i testy się nie mylą.

Gość blekitna_
Cześć dziewczyny :) Nie było mnie dwa tygodnie i proszę jakie zmiany :) Nowy wątek i w ogóle :) dzień cyklu niesamowite :) gratuluję :* co z nelly mama??? ja też mam coś dziwnego i nie wiem co mam myśleć... W Egipcie było cudownie, słońce, morze, palmy i wogóle :) Miałam tam koło 20.08 dostać @ i nic... kiedy pod koniec wyjazdu dostrzegliśmy z mężem,że jestem strasznie senna, mam mnóstwo białego śluzu, dziwne mdłości to przeszła przez myśl,że może to ciąża... tam mnóstwo jest aptek, więc przechadzając się koło jednej weszłam i utargowałam test ciążowy za 1$ i co... dwie kreseczki :) byliśmy prze szczęśliwi :) wczoraj wróciliśmy , przed chwila zrobiłam test i jedna krecha :( @ nadal nie ma, nie wiem co mam myśleć. Jutro z rana lecę na betę, chcemy mieć pewność... Buziaki moje drogie i miłego wieczorku :*

Tak bliźnięta będą :) To przez te Twoje dublowane posty ;) Dziewczyny dbajcie o siebie! Wierzę, że niedługo wszystkim się uda :) Buziaki :*

Gość dzien cyklu
nasaami jak Ci sie udalo bliznieta zrobic ? :D ale super!!!!! gratulacje!! tak to na pewno przez moje posty hahha blekitna, witam spowrotem :) trzymam kciuki za Ciebie!!! :) ja nie mam pojecia co zrobic by sie prawdy dowiedziec! chyba bede musiala czekac do 7 wrzesnia do mojego przylotu do polski! :( nie no, my czujemy ze cos jest nie tak z tymi testami pozytywnymi... ja to czuje

dzień cyklu ja myślę że jesteś w ciąży, cieszę się razem z Tobą i gratuluję!

dzien cyklu, ja to się śmiałam, że to taki bonus za to, że za pierwszym razem nie wyszło, tylko za drugim :D A tak serio to nie mam pojęcia, bo żadnych przesłanek do posiadania bliźniąt nie spełniam (no może poza braniem kwasu foliowego) a to ponoć "usprawnia" w jakiś sposób owulację. Pierwszy termin miałam na 6 marca, z USG na 28 luty, ale bliźnięta urodzone w terminie to rarytas, więc szykuję się na końcówkę stycznia-początek lutego :) Kibicuję Wam bardzo i podczytuję od czasu do czasu :)

Gość nelly_mama
Hej! kaka80, Gratulacje!!! dzien cyklu, Gratuluje!!! Test nie mogl sie jak dla mnie pomylic. Ty szczesciaro!!! Mowilam, ze mam przeczucie. I zobacz mialas normalna @, z bolami a tu takie jaja. Ciesze sie razem z Toba :). Mowilam, ze Ci sie szybciej uda, wiedzialam to :). A ja odebralam wyniki i tez jestem zadowolona: tarczyca zdrowa jak byk, progesteron przyzwoity, swiadczacy o tym, ze owulka byla :). Dzis moj 28dc, ale ja sie chyba w zyciu nie odwaze jutro na test, chociaz sama namawiam, ze trzeba robic, bo co ma byc to bedzie. Nie odwaze sie, bo nie wierze, po prostu nie wierze, ze moglo sie udac, nie mnie.

Gość nelly_mama
Nie mam jeszcze wyniku androstendionu, moze to bedzie moj winowajca. No ale dobrze, ze chociaz ta tarczyca jest ok. A wczoraj strasznie mnie brzuch po lewej stronie kuł, jakby coś pikało. Jak pojechałam po odbiór wyników, to miałam ochotę betę zrobic, ale zrządzeniem losu laboratorium było już zamknięte. To pewnie znak od losu - po co beta i tak się nie udało :/.

Gość blekitna_
nelly mama głowa do góry :) zobaczysz każdej z nas kiedyś się uda :) ja właśnie wróciłam z bety , teraz zostało mi tylko czekanie do jutra na wyniki... szczerze sama nie wiem co mam myśleć.... cały czas się zastanawiam czy jestem w ciąży czy nie... a może byłam i już nie jestem :( jeszcze do tego ta depresyjna pogoda.........:(

Gość blekitna_
widzę,że powstała nowa tabelka, więc się dopisuję :) nick ..................ostatnia @................testowanie.....cykl starań --------------------------------------------------------- ----------------------------- kucykpony.............27.07.2010.........26sierpnia...... .............3 kaka80............... 03.08.2010......... ..30sierp ień..................3 Znów_mama..........30.07.2010...........30sierpień..... .............4 jasmina1978..............05.08.2010.........ok 30.08...................1 alutka13..................3.08.2010...........31.08-3.09. ...............4 nelly_mama .......... 04.08.10 ............. 1wrzesien.................12 -paulla-..................1.08.10............5. 09.10.......................3 olenka81................6.08.10.............7 wrzesien..................12 susi1978.................12.08.2010.........8 wrzesień..................1 Beti2905................5.08.10............ok.9.09 .10..................12 Sweetmeats............. 01.08.2010 ......... 31.08.2010 ...............1 aganiok77..............22.08.10..........18.09.10........ ...............1 dzien cyklu ...........23.08.10 ..............23wrzesien.................5 Taka sobie ja____......22.08.2010..........koniec września..........2 scooby84..............25.08.2010.........ok 26.09.......................4 monia_aa..............29.08.2010............?............ ..................4 blekitna_...............19.07.2010...............????........................2

Gość nelly_mama
blekitna_, Trzymam kciuki za Twoja bete, oby wyszla duuuza. Moze ten test w Egipcie miał większą czułośc. Kiedys uda się wszystkim, ale u mnie to już rok i to mnie dobija :(. Może nie jest mi pisane miec dziecko. A z testem, to chyba poczekam aż do soboty, dzień przed wyjazdem, to będzie mój 32 dc, więc o ile @ nie przyjdzie to wynik będzie już wiarygodny.

Gość blekitna_
też przyszło mi to do głowy dlatego zamiast znów kupować testy w aptece , wydać majątek i dalej łudzić się, poleciałam na betę. Ona daje całkowitą pewność :) nelly mama nie łam się :* jesteś na dobrej drodze,żeby móc się w kiedyś dowiedzieć,że jesteś w ciąży :) Z pewnością jesteś bliżej niż dalej :) głowa do góry :*