Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oto efekty.

Szukałem kobiety w internecie - oto efekty :

Polecane posty

np ciebie moze motywowac zona przedtem dziewczyna albo chec miec fajne laski chodziłes na siłownie i kumple cie tez motywowali bo np jeden podnosił powiedzmy 100 kg to stwierdziłes ze ja tez musze i motywacja sie sama nakręca ja tego nigdy nie miałem

Komiczne - po chwili zastanowienia, napiszę, że ja tak.

i znow mam skojarzenia z krzyzem lusia wróć

Gość ciocia klocia..
Bo Ty, komik, należysz do wyższych sfer, a tam takich nie ma. Kafeteria, podobnie jak komunizm, czyni ludzi rownymi.

Cream - napisz, że udajesz. Proszę. brum motywujesz creama?:D

"np ciebie moze motywowac zona przedtem dziewczyna albo chec miec fajne laski chodziłes na siłownie i kumple cie tez motywowali bo np jeden podnosił powiedzmy 100 kg to stwierdziłes ze ja tez musze i motywacja sie sama nakręca ja tego nigdy nie miałem " Ty to tak serio piszesz, czy żartujesz teraz?

literki mnie nie zmotywują oho widzę wpływ samisi

Gość licja_alicja
Jestem raczej spokojną osobą. Ze względu na mój dość młody wiek (17 lat) nie chodzę na imprezy. Znajomych mam raczej ze szkoły. Postanowiłam założyć konto na portalu fotka.pl. Pokazałam twarz, opisałam idealnego partnera, podzieliłam się zainteresowaniami. Przyznaję, poznałam kilku wartościowych chłopaków. Niestety cała reszta to banda napaleńców, starszych ode mnie, którzy są naprawdę nieciekawi. Czasami naprawdę sobie myślę, że nic dziwnego, że założyli sobie konto, bo w normalnym świecie nie mają szans na znalezienie porządnej dziewczyny. Wiecie, naprawdę wkurzają mnie teksty w stylu: "Co tam?", "No co tam jeszcze powiesz?". Po takim czymś jestem pewna, że mam do czynienia z nudziarzem. Najgorsi są ci bez fotek. Ok, rozumiem, chłopak ma ochotę na wirtualną znajomość, ale niech nie pisze do mnie gdy sam nie wie co pisać. Chyba usunę konto na fotce... Najzabawniejsze jest to, że najfajniejszego chłopaka poznałam na... cmentarzu :) AUTORZE, jeśli jeszcze żyjesz to szukaj dziewczyny w realu. W necie każda jest piękna, inteligentna, zabawna, a gdy dochodzi do spotkania to czar pryska...

Na siłowni można poznać fajne dziewczyny. Cześć Mi.

oj tak czar pryska przezyłem to i wiem ze jesli chodzi o net to mozna poznac kogos tylko na stopie kolezeńskiej tak jest najlepiej

"Najzabawniejsze jest to, że najfajniejszego chłopaka poznałam na... cmentarzu" szkoda tylko, że ciągle leżał, nic nie mówił i bił od niego chłód - ale poza tym cudowny był

" Na siłowni można poznać fajne dziewczyny." no właśnie to zależy na jakiej... na tych lanserskich siłkach to może i można ale na takich fajnych z klimatem, to raczej średnio

Gość ewaaaaaaaaa
Najzabawniejsze jest to, że najfajniejszego chłopaka poznałam na... cmentarzu" szkoda tylko, że ciągle leżał, nic nie mówił i bił od niego chłód - ale poza tym cudowny był hahahahah dobre

a propos co sie z nia stało? to nie było pytanie do mnie? prawda?:D

Ja stanika nie kupiłam. :D Szkoda pieniędzy. :D Komiczne - przejęzyczyłam się. Chciałam napisać, że chłopca fajnego można na siłowni poznać. :D

" Najzabawniejsze jest to, że najfajniejszego chłopaka poznałam na... cmentarzu" szkoda tylko, że ciągle leżał, nic nie mówił i bił od niego chłód - ale poza tym cudowny był hahahahah dobre" kobiety lubią tajemniczych, niedostępnych mężczyzn :P

Gość mały odkrywca
nie wiem czy jeszcze toczy się dyskusja na temat ale chciałam wtrącić słówko: moim zdaniem zdjęcie jest ważne. Kiedyś super gadało mi się z jednym gościem ale po wymianie fotek mnie przeraził. Miał wzrok psychopaty:O Po tym stwierdziłam że jeśli ciągnie swój do swego to ja wolę być sama:D

moim zdaniem zdjęcie jest ważne moim też ale chłopcy się wstydzą

Jak dLA MNIe zarowno mezczyzni jak i kobiety szukajacy szczescia w necie to porazka calkowita. Tacy nieudacznicy ktorzy nie potrafia sobie zycie w realu ulozyc. Moja dalsza znajoma pozala faceta w necie :D to myslalam ze padne jak go zobaczylam a jak z nim porozmaiwalm to na dluuuugo mialam niesmak. Takiego idioty to jeszcze w zyciu nie widzalam , powaznie nie przesadzam. Taki typ w normalnym zyciu nie ma sznas na spotkanie fajnej laski a w necie ja oczarowal iterz chce z nim zamieszkac. :O z gosciem ktory mieszka z mama i nigdy nie pracowal a ma juz 28lat i rece jak ksiadz :PNormalna kobieta to by uciekla od niego gdzie pieprz rosnie a ta sie pcha w to :O

"Komiczne - przejęzyczyłam się. Chciałam napisać, że chłopca fajnego można na siłowni poznać" no z tym się zgodzę

I widać ich wtedy w całej okazałości. to oni na siurkach te ciężarki wieszają ?

" co to jest siłownia z klimatem, komis? i jak ja odroznic od lanserskiej?" siłownia lanserska to taka, na którą zazwyczaj przychodzą jakieś indywidua z korporacji, albo blondzie utrzymanki... pokazują się w tam ciuchach, po których widać, że nigdy nie doświadczyły ciężkiego treningu i których zakładanie zajmuje ze 20 minut - w końcu trzeba się pokazać... ludzie tam chodzący udają że ćwiczą tylko po to by opowiadać znajomym, że trenują... maszyny na takiej siłowni są wiecznie nowe, bo za dużo ich się nie używa...

a ja jestem romantycznym, pełnym miłości do świata dziewczęciem i dla mnie ważne jest wnętrze