Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oto efekty.

Szukałem kobiety w internecie - oto efekty :

Polecane posty

Gość oto efekty.

Konto na sympatii --- bardzo ciekawy tekst o sobie ,ale bez zdjecia, dostalem jednego maila - jakiś spam - nie pamietam juz o czym wstawiłem swoje zdjecie ( brzydalem nie jestem :classic_cool: ) - ciągle oczka od osob bez abonamentu (dzieciątka gimnazjalno-licealne) i kilka maili - rozmowy na tak żalosnym poziomie - skasowałem Czat - na onecie ,wp i czateria - nikt tam nie potrafi normalnie rozmawiać :D po kilku minutach pytanie o zdjęcie - jestes fajny to z toba rozmawiam ,z brzydalem nie chce - nie wyslalem fotek I co ja mam teraz zrobić ? :D

Gość Dyskusja o doopie maryni
zostaw te wszystkie durnowate czaty i wyjdź do ludzi 🖐️

Gość są inne opcje
wyjdź z netu, poszukaj realnie :)

Gość hymmm hym hym
mam podobny problem ale wiesz- generalnie ludzie jak już kogoś szukają, to kogoś, kto się im podoba w jakiś sposób- zatem nie wiem dlaczego dziwi Cię fakt, że na czatach pytają o fotki

z szukaniem w realu też może być ciężko.. gdy ktoś nie studiuje, nie ma masy znajomych i nie ma pracy w której ciągle spotyka ludzi to nie bardzo gdzie ma poznawać kogoś... po prostu czekaj - na portalach randkowych są też fajne laski, tylko czasem ciężko je wyłuskać z tego bydła, które tam króluje

tez mialam konto na symaptii i tez owe szukanie drugiej polowki skonczylo sie na samych rozczarowaniach:( trudno jesli w realu nie znajde niekogo to widocznie przeznaczeniem moim jest bycie samotna:( szkoda bo tez brzydka nie jestem bynajmniej otoczenie moje tak twierdzi:Ppozdrawiam

Gość oto efekty.
Do zwykłej znajomości też musi się ktoś podobać ? bez jaj :D dla mnie kazda poznana osoba w necie to nie kandydatka na partknerke

Gość faza.delta
Możesz pogadać ze mną :)

zapisz sie na kurs szydelkowania ...jeśli interesuje cię miła pani, w sile wieku , która nie musi zabezpieczać się już przed ciążą

Gość aa i tak
nie widze NK takie to popularne:D:D zapisy zamkniete dopiero od jesieni:D

tak naprawdę dobrze poudzielać się na różnych popularnych forach - niekoniecznie związanych z ofertami towarzyskimi - można też coś fajnego poderwać

Gość oto efekty.
na NK ? nie mam :P nie widzę powodu pokazywac swoich zdjeć z wakacji

nie widzę powodu pokazywac swoich zdjeć z wakacji to pokaż jakieś z pościeli:) rzeczywiście z wakacji są mało interesujące

Gość oto efekty.
nie boję się zdjęć --- zrobiłem test na sympatii - mozesz napisac o sobie ,ze jestes nienormalny, nie myjesz sie , lubisz przylać kobiecie - kazdy to oleje,nie przeczyta i spojrzy na zdjecie :/ niektorym kobietom chyba wystarczy ktoś z kim mozna sie pokazac przy kolezankach :D

Gość aa i tak
DZiwny jest ten swiat tez nie mam nk [fikcjia ale to sie nie liczy ]

Gość aa i tak
a ha pokaz sie ,co mi tam bede taka głupia jak te baby :) co pisałes wyzej:)

Gość dorzałalaheh
no to chyba żle trafiasz lub nie trafiłes na mnie:),nie interesuje mnie zdjecie,najpierw rozmawiam,rozmawiam ,rozmawiam,czasem wystarczy 5 min zeby wiedzieć z kim masz do czynienia,czasem dłużej..a z mojej strony to wygląda tak ze to faceci 95% chca zdjecie po 3 minutach..żałosne,po co mi super koleś ,nie mający o czym rozmawiąć>?

Gość coś poderwać komiczne możesz
dupę ze stołka bo przyrasta

Gość z tymi czatami to masz
rację. Też mnie wkurzało zawsze, że nie sżło tam z nikim normalnie porozmawiać... Ale powiem Ci, że ja swojego narzeczonego poznałam na forum poświęconym muzyce rockowej ;) W przyszłym roku bierzemy ślub.

niektorym kobietom chyba wystarczy ktoś z kim mozna sie pokazac przy kolezankach powiedzialabym tak o mezszczyznach a nie o kobietach

moim skromnym zdaniem nei dales jednak ani sobie , ani kobietom, ani internetowi szansy! za szybko sie zniechecasz jestes chbya w goracej wodzie kapany nie wykorzystales wszystkich mozliwosci! internet to dzungla czasami trzeba przedrzec sie przez gescine by zobaczyc jakies przezrocze i swiatlo1 a Ty albo cienias jestes. albo sie do tego nei andajesz

"niektorym kobietom chyba wystarczy ktoś z kim mozna sie pokazac przy kolezankach powiedzialabym tak o mezszczyznach a nie o kobietach" facetom nie zależy na pokazywaniu się z kimś przy koleżankach :P:P:P