Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oto efekty.

Szukałem kobiety w internecie - oto efekty :

Polecane posty

a co was to obchodzi co pisałem pod pierwszym nickiem 🖐️ nudnego człowieka mozna zrobic z kazdego tylko troche checi 🖐️

cream - Twój niepowtarzalny styl jest nie do ukrycia :P choćbym wypił 3 kawy, wziął termogenik na spalanie tłuszczu jednocześnie będąc tuż po ciężkim treningu aerobowym, to gdy Ciebie zaczynam czytać, od razu robię się śpiący :P

A na cóż Ci Autorze kobieta w internecie? (Jełśi jeszcze tu jesteś.)

Nie szukaj w internecie tylko wyjdź do ludzi co tu z cyborgami będziesz siedział

a co was to obchodzi co pisałem pod pierwszym nickiem nas? nic sam się pochwaliłeś:)

"jego niepowtarzalne co?" zastanów się dobrze - czy nawet gdybyś chciał, potrafiłbyś ziać taką nudą ze wypisywanych zdań? bo mnie się wydaje, że pomimo, iż wyobraźni Ci nie brak, nie stanąłbyś na wysokości zadania :P

nie stanąłbyś na wysokości zadania oczywiscie masz racje, nie dalbym rady jednakze przyszedl mi do glowy luzer, i inne prawiki ktorych nie rozrozniam ale ich styl jest jakby rownie niepowtarzalny jak krema :-)

nie stanąłbyś na wysokości zadania oczywiscie masz racje, nie dalbym rady nie doceniasz siebie bejbe jak popracujesz jeszcze nad tymi krzyżami......

"jednakze przyszedl mi do glowy luzer, i inne prawiki ktorych nie rozrozniam ale ich styl jest jakby rownie niepowtarzalny jak krema" luzer to powinien zdecydowanie dilera zmienić, bo ma już takie skoki nastrojów, że niedługo w tvn24 o tym usłyszymy... a reszta prawików, ma to do siebie, że może są smęcidupami, może i mają przegrane życie wypisane na czołach, ale przynajmniej ich wypowiedzi zdradzają jakąś inteligencję

a potrafisz w ogóle? i nastała taka niezręczna cisza...........

gdybym sie sprężył i pokonał lenistwo to napewno bym mógł duzo osiągnąc ale brakuje mi motywacjii jeszcze niespotkałem osoby która by mnie zmotywowała do jakichkolwiek działań więcej pozytku ludzie mają zemnie niz ja z nich

"gdybym sie sprężył i pokonał lenistwo to napewno bym mógł duzo osiągnąc " zdałbyś maturę???????

więcej pozytku ludzie mają zemnie niz ja z nich no tak mają się z kogo pośmiać

" Cream - anielską masz cierpliwość." obawiam się, że nie o cierpliwość chodzi :P

nawet mógłbym studia skończyc skoro większosc mogła to zrobic to dlaczego ja miałbym byc gorszy ale powtórze nikt mnie nigdy nie motywował więc jest jak jest

Gość motywować to
trzeba się samemu śmierdzący leniu.

Komik Ty to jesteś tendencyjnie do Krema nastwiony. :D

" Komik Ty to jesteś tendencyjnie do Krema nastwiony" powiem Ci, że nie spotykam takich ludzi w realu...