Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izabelaaaaaaaa22

BŁAGAM ODPISZCIE CZY TO CIĄŻA??

Polecane posty

Gość Izabelaaaaaaaa22

Bardzo prosze na wstępie nie śmiejcie sie ze mnie ale ja sie barzdo martwie!! Kochalam sie z chlopakiem stosunek przerywany ale jak mialo leciec wyszed ze mnie i po paru skeundach spuscil sie na reke, zrobilam 2 testy z porannego moczu-negatywne, bylam dzisiaj u gina powiedzial ze ciazy nie ma dziwi mnie tylko fakt ze zamiast okresu dostalam plamnienia w dzien okresu, lekaz powiedzial ze to taki okres byl przez stres, dodam ze mam duzo stresow! robil usg ciazy nie bylo powiedzial ze tak moglo sie zdazyc, 3 dni temu skoczyly sie te plamenia a lekarz powiedzial ze mam dzisiaj dni plodne!! odrazu tak po tym niby okresie?? dodam ze bola mnie sutki, boje sie ze to ciaza... nie wiem moze se uroilam cos! chlopak mowi ze to nie mozliwe zbym byla! 2 tyg temu sie kochalismy, prisze doradzcie bo ja juz sama nie wiem:(:(:(

już niedługo się dowiesz czy jesteś w ciąży czy nie :-)

Skoro lekarz nie znalazł ciąży to jej raczej nie ma! A jeżeli przez stres rozregulował Ci się cykl, to możesz mieć dni płodne zaraz po okresie. Mi się to zdarzyło conajmniej 2 razy. Raz poszłam do gina 2 dni po okresie, a on mi mówi, że mam płodny śluz. Drugi raz, gdy zaszłam w ciążę w teoretycznie niepłodne dni po okresie.

Kochana nawet się nie stresuj nadaremno bo to napewno nie ciąża:) głowa do góry,a taki okres mógł być przez stres,nawet nie wiesz jak trudno jest zajść w ciążę,wiem to za swojego dośiadczenia ,już od 3 cylki kochamy się z mężem w dni płodne prawie codziennie i nic z tego jak narazie,także bez nerwów napewno w ciąży nie jesteś:)