Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Auroton

czym jeździcie???albo o jakim aucie marzycie;-)

Polecane posty

daje temat przyziemny i przyjemny bo te ludzkie problemy juz mi bokiem wychodzą ;-) ja wożę się jawą 50 typ 20 (kaczka) i rajdowym maluszkiem na swapie 1,2 MPI...czekam na wasze wypowiedzi

Gość MaRySia666
A ja powiem tylko jaki model chce sobie kupić Land Roover Freelander

Gość Kamecha znowu śpi
porsche srebneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość blablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
obojętneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sorki link nie działa ale wpisz poprostu porsche 924 i będzie ;-) fajnym wózkiem tez jest porsche boxter...najlepiej w wersji cabrio często sa właśnie srebrne :-)

Gość aquariusss
ja marzę o mieszkaniu bez kredytu :) a tak na serio to tylko jedno auto bym kupił gdybym miał kasę, Mitsubishi Evolution (najnowszy model) o ile by go nie skopali jak Impreze!

Gość blablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIII I O O I I 8 I I ____ I I__ _________ I

marzę o nissanie patrolu wersja 4,2 gr...żeby miał wyciągarkę snorkel itp...czyli auto w trudny teren...za 20 tysiaków cos by było...tylko skąd tyle wziąść???

ale wzieli ci skopali imprezkę...za coś takiego ta ja bym pozabijał a jaką miałeś wersję i który rocznik obstawiam że wrx albo pakiet sti...

Gość chaberowe oczy
jakąs toyotę terenową bym chciała

Gość opolskie :)))))))))))))))))))
podddddddddddddddnnnnnnnnnnnnnnnnnnoooooooooooooooooosssssssssssssssssssssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tttttttttttttttttttttttooooooooooooopppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkk Adddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm

Ja z mężem mam Renault Clio I, i Jeepa Cherokee 4.0:D Poza tym jeżdżę Yamahą Virago 535, a mąż Junakiem i K-750:)

Gość chaberowe oczy
no właśnie mniej więcej o taką toyotę mi chodzi,ładny kolor grafitowy ,mój ulubiony ale powinna być krótsza ,nie combi

też mam poziomka rower...w mieście jest to fajny środek transportu tak samo na wsi...

Gość Magdalena z UK
Ja jeżdżę Audi A3 1.8T. Ale chcemy kupić teaz A6 2.5D. Oprócz tego mamy Supre, fajna, szybka, ale dużo pali hehe ;)

A ja marze o TOYOTA RAV ale na razie to raczej sobię pomarze bo dość drogie są. Wiem że mój następne auto musi być w stylu Jeep nie wiem czy dobrze piszę bo nie bardzo się znam. Mieszkam na wiosce i mam już dość przebijanie się w zimę przez zaspy.

Gość chaberowe oczy
tak....dobrze utrafiłeś w mój gust