Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Auroton

czym jeździcie???albo o jakim aucie marzycie;-)

Polecane posty

Gość wałkoń
do wszystkich miłośników audi/vw/bmw pożal sięboże z tymi waszymy samochodami, żadnego z nich nie kupię (a jeździłem dłuższy czas nowiutką A4) bo znalazłem to co mi odpowiada czyli moje volvo s60 2.0T, i nie piszcie mi że benzyniak z turbinąpali dużo bo tak wcale nie jest, rodzinka mi się powiększa i przyjdzie czas zamienić na to samo w kombi, czyli v70 ale z 2.3T, również benzyniak, i nigdy w życiu samochód z gazem, staćmnie na samochód to stać mnie na benzynę PROSTE

A ja jeżdżę rowerem marki Romet z 1995 rok, full wypas, 18 przerzutek, rogi, bagażnik, oświetlenie na torpedo... marzy mi się Nissan GT-R albo stary Skyline GT-R, te wszystkie Mustangi, BMW, Porsche się przy nim chowają, nieosiągalne marzenie, ale w skromniejszej wersji Honda Integra Type R DC2 by mnie całkowicie zadowoliła.

ja bolidem miałem okazję się przejechać ale roboty domowej kumpla...fajny jest...podzespoły malucha...waży 345 kg...bo go zważyli na wadze na złomowisku...wygląda jak bolid...z tyłu szerokie małe kapcie (nie z malucha) chyba z melexa bo one miały takie małe szerokie koła...

Gość ???????? ??

Gość Borys455
No ja marzę na ten moment o Honda Type R jak zobaczyłem ją w HondaPlaza od razu się zakochałem, a jazda próbna tylko mnie przy tym wyborze utrzymała. Auto dopracowane w każdym detalu i nie takie drogie.

Gość gość
Ja bym chciał mieć Syrenkę. To był samochód marzenie.

Gość Maryjusz

Ferrari 599 GTO już od paru lat pozostaje wierny

Gość zsfs32344

Miopatia miotubularna z Biłgoraja namierza moją lokalizację i swoim czerwonym hyundaiem-i10 jeździ za mną po całym mieście. Miopatia działa w parach tzn. ma pomocnika i wspólnie z drugą osobą próbują mnie podejść z zaskoczenia, żeby sprawdzić mój nastrój - wyraz twarzy. A jakie śmieszne podejścia robiła ta miopatia ze swoją znajomą z księgowości (przyjechała za mną żeby kupić troszkę mięsa w woreczku…). Miopatie z BRW myślą, że polecę na czerwonego fiata 500 ale się mylą...Fiku miku....