Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdiagnozowana

mam mało czasu - proszę o rady

Polecane posty

Gość zdiagnozowana
jak tak dzisiaj patrzyłam na te tłumy, to myslałam sobie, ze wielu tym kobietom bardziej jest potrzebna pomoc psychologiczna (czy w ogóle jakas ludzka) niz dalsze nękanie wyniszczanie zmuszanie do czekania w kilkugodzinnych kolejkach.. część oczywiście wygląda zdrowo, normalnie, ale są też wychudzone, ledwo żywe, w perukach..

Gość zdiagnozowana
właściwie czego ja się spodziewałam? może gdyby były powtórzone badania to byłaby szansa na nieco inny wynik, a taak..

Dopiero teraz moge usiasc spokojnie. Naprawde brak mi slow, zeby to skomentowac. To przykre, ze ludzkie zycie przedstawia tak niewielka wartosc dla tych, co sie tak pieknie nazywaja : "sluzba zdrowia". Pacjenta traktuja jako kolejny przypadek i traktuja automatycznie. Mozna odniesc wrazenie, ze to ich "leczenie" serwowane jest pacjentom bez glebszego wnikania czy jest rzeczywiscie taka koniecznosc. Najwazniejsze, ze od kazdego kasa leci. Zdiagnozowana, mam nadzieje mimo wszystko, ze u kolejnego lekarza bedzie inaczej... Ja pamietam jak mammografia byla nowoscia. Wtedy rzeczywiscie kierowana byla dla kobiet po 50 roku zycia. Z czasem prog wiekowy zaczeto obnizac. Do agresywnego namawiania obecnie kazdej kobiety. Wykorzystuja rowniez do tego nieswiadome amazonki... co za swiat. Ide do wanny, zrobie sobie peeling. Ja chwile sie przygladalam w ten napisany przeze mnie piling i cos mi w tym slowie nie pasowalo. :D

Gość zdiagnozowana

" 21:53 [zgłoś do usunięcia] koorka* Max, surowy czosnek jest ciezkostrawny i niektorzy nie toleruja go a lewatywy nic tutaj nie pomoga. Przy wrzodach zoladka tym bardziej lewatywy nie pomoga. Bo co jedno z drugim ma wspolnego?" Ale ja gdzieś czytałem że powinny być przynajmniej 4 lewatywy dziennie:P. "chinota przeglądam tą stronę którą podałaś - znalazłam też na niej taki artykuł... http://www.zdrowie.annet.pl/zdrowie/konwencjo nalne-terapie-antyrakowe-6-2.html" Ten artykulik wstawiłem wcześniej ale z tej strony: http://www.faceci.com.pl/r_rak_metody_konwencjonalne.html :P.

Gość zdiagnozowana
czesc, probowałam wczesniej pisać, ale poleciało tylko chcialam powiedzieć, ze nikt do mnie nie pisze i mi smutno.. bo ja tylko udaję takiego chojraka..

"zdiagnozowana właściwie czego ja się spodziewałam? może gdyby były powtórzone badania to byłaby szansa na nieco inny wynik, a taak.." Nawet jakbyś znała wynik to nic nie pomoże:P.Lepiej zrób ten l askorbinian potasowy:classic_cool:.Podobno na konowałów wydałaś już znacznie więcaj niż by kosztował kilogram tego:O.A ten chloryn to łykaj przynajmniej czasami jak już jest:classic_cool:.On aż taki groźny nie jest-na pewno mniej od oficjalnych"lekarstw" na nowotwory jak np. iperyt azotowy(skojarzenie z gazem bojowym jak najbardziej słuszne):classic_cool:.

Mysle o Tobie i martwie sie, Zdiagnozowana. Kiedy masz miec robione to badanie i wizyte u innego lekarza?

Gdyby powtorzyli wynik byloby wiadomo czy guzek rosnie czy maleje. Wierzyc mi sie nie chce, ze nic sie nie dzieje.

Gość chinota
zdiagnozowana, na pewno jest bardzo trudno w takiej sytuacji, ale zrób wszystko co mozesz żeby ci się poprawił stan zdrowia! nie chcę cię tu namawiać na jakieś konkretne metody bo nigdy nie miałam takiej diagnozy jak ty, ale wiem że medycyna niekonwencjonalna ma wiele możliwości, naprawdę poszukaj. Choć ja się boję dawać jakiekolwiek rady bo od tego co zrobisz może teraz zależeć twoje życie, ale naprawdę poszukaj.

Gość zdiagnozowana
szukam dziewczynki, szukam.. koorka, a to co napisałas o arogancji lekarzy i w ogóle, to u nas norma wcale już mnie to nie dziwi jutro jade do Łodzi na to badanie, chyba jednak marne szanse na jakąś odmianę w czwartek jeszcze pójdę do lekarki, onkologa, tylko onkologa, nie chirurga, ale nie chcialabym powtarzac mammografii, bo to groźne z praktycznego punktu widzenia zastanawia mnie jak mialabym funkcjonowac bez jednego cycka w pracy jeszcze żebym miała male, to dałoby się to zakamuflowac jakoś, a tak... bo od razu przeciez nie mozna sobie niczego włożyć w stanik on mówi, ze 2-3 tyg zwolnienia pewnie głupoty wypisuję, powinnam wejść na jakies strony amazonek, ale jakos mnie odpycha chinota, chyba jakiś znachor by mi się przydał...

Gość chinota
ja się leczylam właśnie u "znachorki" miałam nerwicę lękową, czuję się znacznie lepiej... tylko trzeba znaleźć mądrą osobę, w końcu też bywają różni. Mi pomogły preparaty Joalis, poszukaj w necie, one służą oczyszczaniu organizmu. O ile wiem nowotwór powstaje z powodu stanów zapalnych w organiźmie, i trzeba te stany zapalne wyleczyć. Oprócz tego jest dieta Dr. Budwig oparta na oleju lnianym, podobno Dr Budwig leczyła skutecznie raka. To nie tylko dieta ale i sposób życia. Poczytaj o tym, albo kup w aptece olej lniany firmy Oleofarm. Polecam ci też forum http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3277187&start=2100

Najgorsze jest to, ze czasu jest malo; to sprawe utrudnia. Zdiagnozowana robi sobie paste na oleju lnianym. Moze dobrze byloby wlaczyc jakies elementy z diety Gersona do tej pasty? I wykluczyc wszystkie pokarmy, ktorych oni nie zalecaja. Ja wiem, ze radzic komus to trudna sprawa bo decyzje i tak kazdy musi podjac sam.

Skupisko, co u Ciebie? Mam nadzieje, ze wszystko dobrze. Zrobilam wczoraj peeling, dziekuje za przepis. W zyciu nie pomyslalabym, ze z kawy taki zabieg mozna zrobic. Bede czesto teraz robic. Zdiagnozowana, jestes dzisiaj w pracy?

Gość skupisko m
koorka* Cialo jedwabiste, prawda? Juz wlasciwie jestem zdrowa. Mam jeszcze kaszel i pije dalej majeranek. Ale juz jest ok.

Gość skupisko m
zdiagnozowana O wyglad po operacji nie martw sie. Moja tesciowa ma ogromne piersi. Po amputacji i zagojeniu, piekna jej dobrali wkladke. Ma biustonosz z kieszonka. Wkladka jest chyba 100% na NFZ, ale za biustonosz placila sama. Napisz jak dzisiejszy dzien.

Skupisko, bardzo jedwabiste. Takiego efektu sie nie spodziewalam. Zdiagnozowana, odezwij sie prosze do mnie na maila: zielonalimonka@poczta.fm

Gość zdiagnozowana
koorka, wysłałam maila dopiero wróciłam z pracy, więc nie mogłam wcześniej napisać skupisko, dzis jako tako, w pracy przetrwałam, rano dostałam telefon z Łodzi, ze nie ma miejsca i dopiero mogą mnie zapisać za tydzień, podziękowałam, że to juz za późno... i dosłownie za 5 min. pani zadzwoniła, ze przesunęła kogoś innego, bo miał tylko wizytę kontrolna i będzie mógł poczekać na szczęście w pracy kolega zgodził się przyjść wcześniej chinota, dzięki poczytam o Joalis, nie słyszałam o tych preparatach

Gość zdiagnozowana
skupisko, dzięki za info o staniku, a czy pamietasz po jakim czasie mozna nosić tę wkładke? bo zanim się zagoi to troche potrwa, prawda? no i zanim człowiek sie pozbiera psychicznie

Gość zdiagnozowana
wlaśnie wróciłam :) mąż stwierdził, że zyskał nowa żonę badanie niesamowite lekarz fantastyczny no ale po tamtym gestapowcu pewnie jestem po prostu w szoku

:) To znaczy? Nie musisz byc operowana? Skrobnij cos wiecej co lekarz powiedzial. Fajnie okreslilas tamtego lekarza. Bardzo trafnie! :D

Gość zdiagnozowana
mam sama podjąć decyzję on uważa ze nie muszę wiesz, powiedział mi wszystko o mnie, uświadomił mi rózne rzeczy, o których niby wiedzialam, ale nie zdawałam sobie sprawy jak bardzo mialy wpływ na moje zdrowie.. na samym początku zapytał czy przeżyłam stres (abstrahując od mojej choroby).. ale taki długotrwały powiedziałam o kilkuletnim, ale uzmysłowił mi, ze powinnam powiedzieć o znacznie dłuższym.. własciwie wyglądało na to, ze zna szczegóły z mojego życia, jak psycholg, jasnowidz

Gość zdiagnozowana
oprócz tej cudownej psychoanalizy ;)badanie określiło ogólny stan organizmu, równowai energetycznej, funkcji wszyst. narządów, układu hormonalnego, przemian bioochemicznych ogólnie, ja - młoda i zdrowa jak ryba - jestem wyczerpana i chronicznie zmęczona

Gość zdiagnozowana ile masz lat?

" chinota ja się leczylam właśnie u "znachorki" miałam nerwicę lękową, czuję się znacznie lepiej... tylko trzeba znaleźć mądrą osobę, w końcu też bywają różni. Mi pomogły preparaty Joalis, poszukaj w necie, one służą oczyszczaniu organizmu. O ile wiem nowotwór powstaje z powodu stanów zapalnych w organiźmie, i trzeba te stany zapalne wyleczyć. Oprócz tego jest dieta Dr. Budwig oparta na oleju lnianym, podobno Dr Budwig leczyła skutecznie raka. To nie tylko dieta ale i sposób życia. Poczytaj o tym, albo kup w aptece olej lniany firmy Oleofarm. Polecam ci też forum http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3277187& start=2100" Nowotwory powstają raczej z powodu zatrucia co niektórymi truciznami i promieniowania:P.