Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czemuwlasnietak

Dlaczego kobiety nie chcą sie przyjaznic z facetem?

Polecane posty

Gość Hmmmmmmm...
A ja mam pecha do kobiet. Gdy walcze o jakas dziewczyne, to zdarza sie, ze ona proponuje mi po jakims czasie przyjazn, bo nie chce ze mna utracic kontaktu, ale nie potrafi mnie pokochac. Ja wtedy jej odmawiam i szukam dalej. Srednio 6/10 dziewczyn proponuje mi przyjazn, 3 chca z emna tylko seksu, 1 powaznego zwiazku. Ech, zycie jest ciezkie.

przyjazn z facetem nie istnieje.Nie da rady.Kobieta pozada mezczyzne i na odwrot.Trudno jest sie przyjaznic kobiecie z facetem.No moze jesli jest on kompletnie aseksualny:D i jest gejem.

Gość Ech, zawsze szczery....
Odp. na pytanie: bo kobiety prędzej czy później się zaangażują i będą chciały związku.

Gość gdzie tu masz szczerego

Gość Felek Kartofelek
Nigdy nie wiadomo kto pierwszy się mocniej zaangażuje. Różnie to bywa ;) Uważam, że przyjaźń + miłość = SZANSA NA UDANY ZWIĄZEK :) Nagła miłość może być czasem ślepa, bo wyskakuje znienacka. A jeśli wcześniej była poprzedzona jakimś okresem przyjaźni to moim zdaniem lepiej. W czasie przyjaźni można się lepiej poznać na człowieku, wybadać wzajemnie nie będąc zaślepiony nagłym zauroczeniem. I jeśli wówczas dopiero przyjdzie miłość to jest to piękna sprawa :)

Gość do Felka K
Poszukaj sobie przyjaciolki prostytutki, bedzie Ci nawet dawac na kazde zawolanie i bez zobowiazan:o

Gość ktkhtrkthth
odpowiem na pytanie topiku. wierzyłam zawsze w taka przyjaźń, miałm przyjaciół mężczyzn. Ale zawsze ktoś cierpi. Zawsze! Jeżeli dwoje heteroseksulanych osób odmiennych płci spędza razem czas to zawsze! któreś prędzej czy później czuje coś więcej i cierpi! Ostatnio zrobiła mi awanturę koleżanka o moje kumplostwo z jej byłym - wtedy ostatecznei zrozumiałam - nie ma przyjaźni pomiędzy kobietą i mężczyzną - nie ma! zawsz ktoś cierpi!

Gość ktkhtrkthth
acha i mam na mysli przyjaciół od wyjscia do kina, na spacer - nigdy nie sypiałam ze swoimi facetami przyjaciółmi!

Gość Balansujacy na krawedzi
--> do ktkhtrkthth A przytulalas sie i calowalas z tymi swoim facetami-przyjacielami?