Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana wszystkim ja

jesjetem w ciąży, zostawił mnie narzeczony, życie mi się zawaliło.

Polecane posty

Razem z marcinem byliśmy 2 lata w pazdzierniku mielismy zarezerwowana date slubu w usc. Marcin Na poczatku w polowie lipca pojechal do niemiec do pracy zeby dorobic troche na wesele. A ja niedawno dowiedzialam sie o ciazy. chciałam mu powiedziec o tym w niedziele gdy dzwonil ale on mnie uprzedził ze nie wraca i tam poznal kogos i chce sobie ulozyc zycie. jestem zalamana, nie wiem co mam robic z soba bo nawet juz nie mam sily plakac.

Gość m3miasto
ciesz sie,ze wies zteraz a nie stalo sie to za jaikis czas....i twoje malenstwo nie cierpi razem z toba...bo uwierz, ze to by bolalo jeszcze bardziej...

co to da ze bym powiedziala mu o ciazy, jak on nie chce ze mna byc to i dziecka nie zechca,

Gość da to mniej więcej tyle
że nie będzie miał podstaw do oskarżenia Cię o zatajenie sprawy, utrudnianie kontaktu, uniemożliwienie udzielenia pomocy, kiedy będziesz starać się o alimenty.

Gość dojrzały meszyzna lat60
do 'zalamana wszystkim ja" ja mogę byc z toba zadaptuje twoje dziecko mogę się ożenic z tobą i bedziemy szczesliwa rodzina :)

Gość m3miasto
czsami dziecko wszystko zmienia w postawie faceta....u mnie tak bylo...

Gość to raczej oczywiste
musisz mu powiedzieć. nawet jeśli nie wróci to chociaż niech płaci na maleństwo.

Gość Bogdan wychowany przez wilki
a do czego ma wracać ?

Gość m3miasto
nie do czego,tylko do kogo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Byłam z facetem prawie 2 lata. Poznałam go z moją przyjaciółką, wszystko było ok. Ona go lubiła, ale nic specjalnego. Za to cały czas miałam wrażenie, że ona mu się podoba, że z nią flirtuje. Ale on zaprzeczał, więc nie robiłam z tego wielkiego problemu. Przez większość czasu układało się nam świetnie, ale ostatnie miesiące nie były ciekawe.... No i on powiedział, że chce przerwy, że musi odpocząć. Zgodziłam się. Byłam pewna, że jeszcze będziemy razem, w końcu się kochaliśmy. Spotykałam się częściej z przyjaciółką, rozmawiałam z nią o moich problemach, ona zapewniała, że się jeszcze zejdziemy: przecież tak bardzo się kochacie! Minęły jakieś 2 tygodnie od naszego rozstania. Dowiadywałam się, że mój były bardzo często spotyka się z moją przyjaciółką. Ale twierdzili, że to tylko na gruncie przyjacielskim. Nie czułam w niej zagrożenia, bardzo jej ufałam. Ale zaczęłam zauważać, że on już chyba nic do mnie nie czuje. Wtedy spotkałam się z nią. Rozmawiałyśmy długo. Ona mówiła, że przyjaźń jest dla niej najważniejsza, że nigdy by mi czegoś takiego nie zrobiła, że są rzeczy ważne i ważniejsze.... Po czym tydzień później byli już razem. Nie wiedziałam co mam zrobić. Zycie runęło mi w jednej chwili… straciłam przyjaciółkę i faceta którego kochałam. Z pomocą przyszedł mi rytualista perun72@interia.pl u którego zamówiłam urok miłosny. Zadziałało. Po kolejnych 2 miesiącach facet znowu był ze mną, a „przyjaciółka” boi się do teraz spojrzeć mi w oczy. Czuję że odzyskałam twarz.