Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pst ....

Moje zaręczyny :( buuuuu...

Polecane posty

Gość hahahahahahahaaahhhaaa
"pani KOsmiczna ktora jak stwierdziłysmy z koleżankami z pracy musi byc gruba" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Nie czytałam wszystkich odpowiedzi, wystarczył mi twój pierwszy post. Dla mnie jesteś dziecinna. Jesteś na etapie zaręczyn z głupkowatych amerykańskich filmów. Facet ci się oświadcza a ty jesteś na niego obrażona :o Mój mąż oświadczył mi się w łazience (zawsze mówiłam, że marzą mi się oświadczyny w łazienkach, ale miałam na myśli te warszawskie... ;) ) nie przyklęknął, nie było kwiatów, ale kiedy usłyszałam "zostaniesz moją żoną?"- to się poprostu poryczałam. Jeżeli spodziewałaś się tak jak pisałam- bajkowych zaręczyn- to mogłaś dać mu rozpiskę co i jak miało wyglądać. Najpierw dorośnij a potem pakuj się w stałe DOROSŁE związki.

Gość heheeh
wiesz co , powinnaś go normalnie przeprosić !!! jestes niemozliwa , zafoszylas sie bez powodu, powiem ci jak wygladaly moje zareczyny: przyszlam z pracy , a moj chlopak szedl wlasnie spac, wyjal pierscionek z szuflady i powiedzial masz pierscionek hehe, ale ja bylam szczesliwa i nawet do glowy mi nie przyszlo jakies denne wydarzonko z romansidla : typu kwiatki, orkiestra itp. .. nie umiesz sie cieszyc , tyle...

Gość njtajsks
no nieźle. ja bym skakała ze szczescia, gdybym dostała pierscionek zareczynowy . dla mnie nie jest wazne jakby to zrobił, ale ze w ogole chce ze mną spedzic reszte zycia, dla mnie to oznacza powazne plany wobec mnie i to bylo by dla mnie najwazniejsze, a nie to, ze zrobil to na plazy, z reklamowka itp :O