Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pst ....

Moje zaręczyny :( buuuuu...

Polecane posty

Gość on powienien .... to ja wiem
za 4 ,5 roku załozy temat dlaczego mój mąż to szuja i łazi po burdelach

Jak wróci, to mu wypomnę, że garniaka nie założył, róż nie dostarczył i generalnie mango nie ratuje sytuacji. Się zdziwi biedaczek:] Czas zacząć wymagać!

Gość pst ....
phi ... niczego nie chce sobie udowodnic. Ok poznalam punkt widzenia osob postronnych i tyle mi wystarczy a wy mozecie dalej rozprawiac jaka to ja jestem zalosna i sobie wzajemnie slodzic. Jak dla mnie temat jest zakonczony.

"I jeszcze mango zerwał z tych drzew, co to na krwi wyrosły. Jakie to szczęście, że my jesteśmy równie niewrażliwi:]" dobrze już - wal śmiało - mnie możesz - ile czasu płakałaś? "komiczne jestem" dziękuję Pani i pozdrawiam :)

Płaczę do dziś co noc w poduszkę! 7 lat minęło, a ja wciąż w depresji!

Gość huhuhuhuhu
on powinien prywatnego księdza wynająć specjalnie na ten dzien dla niej zeby jej ten pierscionek jak swięconke pokropił

komiczne to ty jestes komiczny ....myślisz ze lśnisz mądrością ...po co tyle piszesz i kazdego cytujesz .....jak nie umiesz w czuć sie w sytuacje to cóż...kolezanka sie chciała wygadac i usłyszec co myslicie ty juz napisałes a teraz podwarzasz kazde jej słowo...widze ze z natury kłótliwy z Ciebie czlowiek...który nic nie rozumie......ja tez jestem kłótliwa ale nie do tego stopnia ...Ty poprostu zawsze muszisz miec racje...niestety do racji trzeb mniec powody...a Ty autorki nie znasz...a jak nie znasz więc nie oceniaj....ona chciałą inaczej przezyc zaręczyny i co z tego.....?! od razu jest pusta i dziecinna ..masakra takie podejście...chyba ty jestes dziecinny skoro cały czas głupoty wypisujesz i przekonujesz jakis ty to mądry...a tak naprawde kłótnik z ciebie i przemądrzały człowiek....

Gość andiana23
Niczego nie potrzebuję sobie udowadniać. Jak nazwać 35-letniego faceta, który godzinami przesiaduje na babskim forum? Co chce on sobie udowodnić, szczekając na 20-letnie kobiety? Swoją intelektualną atrakcyjność? Skoro odnośnie tej już dawno stracił wszelkie złudzenia. Do autorki, skoro uważasz, że stać Cię na więcej to pewnie tak jest. Idz do przodu i nie oglądaj się za siebie, szkoda życia. Poza tym, sama za miesiąc kończę 20lat i nie wyobrażam sobie, jak w tym wieku można chciać wyjść za mąż. Pozdrwaiam wszystkich.

"Płaczę do dziś co noc w poduszkę! 7 lat minęło, a ja wciąż w depresji!" ja to kurcze od razu wyczułem :P stąd tyle u Ciebie jadu - to taki syndrom wyparcia - myślisz, że krytykując autorkę uwolnisz się od swoich demonów... co innego ja - jestem frustratem, nie mam szans na kobietę wymagającą i... co tam jeszcze było? aha - mam fatalne wykształcenie :D

Gość misslady
Ludzie zakladaja topiki na kafe nie po to, aby poznac opinie innych - gdy sie z taka stykaja, reaguje agresja; ale pisza po to, by uzyskac potwierdzenie dla swoich teorii, zamierzen etc. Ludzie tutaj nie szukaja rad. Jesli to zrozumiemy, bedzie o wiele latwiej. Gdyz wiekszosc z nas ma swoje lata i swoj rozum i wie co dana osoba w danej sytuacji chce uslyszec/przeczytac. Zatem wystarczy to po prostu napisac, a tym samym przyczynimy sie do lepszego samopoczucia autorow, ktorzy przeciez i tak postapia tak, jak chca (czemu zazwyczaj kiepsko usiluja zaprzeczac),a nie jak, czesto z dobrego serca, radza im inni. Zatem piszmy to, co Autor chce przeczytac :)

"...Ty poprostu zawsze muszisz miec racje...niestety do racji trzeb mniec powody..." :D:D:D kolejna mająca problemy z semantyką... to nie kłótnia - ja z niej kpię :D głupota ludzka jest najśmieszniejszą rzeczą na tej planecie, a autorka zapewniła mi jej gargantuiczną dawkę :D

Jak małżonek wróci, to mu przyłożę. Skoro wtedy się nie postarał, to na pewno teraz zdradza, więc za niewinność nie dostanie. Należy się bydlakowi. Nie wiedziałabym co robić z jadem i frustracją, gdyby nie forum. Pewnie gwałciłabym drzewa w parku.

Jak nazwać 35-letniego faceta, który godzinami przesiaduje na babskim forum? Co chce on sobie udowodnić, szczekając na 20-letnie kobiety? Swoją intelektualną atrakcyjność? Skoro odnośnie tej już dawno stracił wszelkie złudzenia dokładnie tez to tak postrzegam..komiczny poprostu nie rozumie...i próbuje swoje poglądy przenieśc na wszystkich ....niektórzy co poddali sie jego manipulacji zgodzili sie z nim ....cóż...on nie umie wyjasnic prosto z mostu co mysli...tylko ocenia i plecie jedno i to samo

" Ty autorki nie znasz...a jak nie znasz więc nie oceniaj..." nie muszę jej znać, by widzieć że jest idiotką :) materiał dowodowy jakiego mi dostarczyła wyczerpuje wszelkie przesłanki bezmyślności

Gość Iwoncia
Boze a wy wszyscy tylko krytykujecie,a ja sie jej wcale nie dziwie.czekasz tyle lat to chyba jak juz postanowil sie oswiaczyc to by sie postaral,tym bardziej to nie jest jakas tam zwykla randka tylko cos co bedzie sie pamietalo do konca! tez bede wyla jak mi sie oswiadczy nie tak jak sobie wyobrazam.na dziewczynie nie powinno sie oszczedzac tym bardziej jezeli zamierza sie z nia spedzic zycie :)_

Gość huhuhuhuhu
ale wy głupie w tym temacie sami faceci powinni sie wypowiedziec wtedy pospadały by wam te tandetne korony z głów

tak kopiuj i poprawiaj wszystkich ulżyj sobie...nie widzisz ze kazdy ma inne zdanie czemu cytujesz innych i uswiadamisz ich ze są w błędzie to głupie....ktos napisze ze sie zgadza z autorką aty od razu cytujesz i przekonujesz do swej racji...jak masz dziewczyne to pewnie sie kłucicie ciągle o to ...

"niektórzy co poddali sie jego manipulacji zgodzili sie z nim" widzicie - jesteście zmanipulowaną grupą, a one są jedynymi, które widzą prawdę... głoszą ją pośród tej ogłupionej przeze mnie tłuszczy :D o wieszczki - przybywajcie!!!!!

nie muszę jej znać, by widzieć że jest idiotką zabłyszczyłes inteligęcją..brawo!

Gość ibjinkkjn kmn,.knjm jm
a gdzie podzialy sie ikusia ,mi 'malutka' i klaudka :D:D:D:D:D?

gdzie podzialy sie ikusia ,mi 'malutka' i klaudka uciekły od komicznego bo odstrasza mądrością!;)

Gość ibjinkkjn kmn,.knjm jm
zabłyszczyłes inteligęcją..brawo! ' OSZ KOORWA MAC :D

Gość żal dla Ciebie Durna Niewiasto
autorko tej opieści! radzę się leczyc... jesteś pusta jak bębęn. pozdrawiam.

"jak masz dziewczyne to pewnie sie kłucicie ciągle o to ..." nie mam już :( żona mi nie pozwala jej mieć :P po wielu kłÓtniach musiałem z dziewczyny zrezygnować :D:D Ps ciekawe czy facet założy temat "dałem kobiecie pierścionek, taki jaki sobie wybrała, na plaży, za granicą, a ta przepłakała całą noc" :D Te panie z góry zakładają, że chłopak ma stanąć na głowie, żeby się jej podobało.. a co ona zrobiła, żeby ta chwila została w pamięci jemu??? a no strzeliła focha

Gość no tak no tak
komiczne...nie podbudowuj sie uzywaniem rzadko stosowanych wyrazow:) po co ci to? mozna inaczej:) eeehhhh :D kazdy sie dowartosciowuje inaczej :)

Gość wypowidzzzzzzzzzzzzz
z czego jest ten pierscionek na odpuście wybierany starannie na paluszek mierzony? na straganie u wiejskiej baby ?

"komiczne...nie podbudowuj sie uzywaniem rzadko stosowanych wyrazow po co ci to? mozna inaczej eeehhhh" a których słów przeze mnie używanych Ty używasz rzadko? bo ja wszystkich używam - język polski jest dość bogaty

Nie czytałam wszystkich wypowiedzi tylko Twój post....chyba trochę dziecinka jeszcze z Ciebie autorko. A to, że facet nie pyta o co Ci chodzi to akurat normalne...pewnie sam czuje się z tym źle że jesteś obrażona a on nie widzi abyś miala powód. I nie masz powodu, serio.