Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuski pytanko do was

kombinezon 56-62 na zime

Polecane posty

ma ktoras mama do sprzedania? Urodze w lutym wiec sama dokladnie nie wiem czy 56 czy 62...mamy doradzcie. Chcialabym by byl jasny:-)

ja mam biały do odsprzedania :) za przyslowiowe grosze :) a za jakies 3-4 mce bede miala kolejne 2 do sprzedania, jeden z misia bezowy i drugi bladoniebieski :)

super!!! mam termin dopiero na luty wiec swietnie! w jaki sposob mozna odkupic? wystawisz na allegro?

napisz do mnie to ci zrobie zdj i wysle czy ci pasuja :) jeden mam wystawiony juz na all ten walsnei bialy a reszta musi zaczekac, za 3 tyg rodze wiec... anna_masny@wp.pl

no właśnie dziewczyny ja też się zastanawiam. Rodzę w grudniu i wolałaby kupić teraz, bo wiadomo, że poza sezonem jest taniej. Tylko nie wiem, jakie duże urodzi się dziecko. Ostatnio lekarka stwierdziła, że rośnie szybko i może mieć 60cm. Lepiej poczekać trochę czy kupić większy?

juz;-) jak bedziesz miala czas to przeslij fotki;-) dziekuje!!

Gość Fajnie_bylo
Lepiej wiekszy.. Moja corcia miala kombinezonik na zieme w rozmiarze 68:)

minia ja rodzilam w styczniu i za namowa kafe kupilam wiekszy czyli na 3-6mcy 68 kombinezonik i efekt byl taki ze urodzilam maluszka wczesniaka ale z waga taka jak donoszone dziecko mimo to kombinezon na 56 musiala w tempie ekspresowym kupic bo w tym na 68 sie utopil :/ w sumie ani razu go nie zalozylam bo zanim dorosl do 68 to jzu bylo cieplo :)

Gość kjhkjhkjh
tez bede rodzic w grudniu i kupilam 0-3 miesiecy, dzis przyszedl i wyglada na troche duzy, ale chyba taki ma byc w sumie bedzie nalozony na ubranka

Gość ciumciumek, dzizasssss:O
jak w lutym to kombinezon bedzie ci potrzebny max 2 miesiace poczekaj jeszcze, zobaczysz jak duze dziecko bedzie na USG na koncu i zdecydujesz ale lepszy chyba tak na zdrowy rozum 62, rekawki zawsze mozna zawinac a nozki ubrac w grube skarpetki.

Witam. Mam polarowy bialy spiworek 68r oraz kombinezon 0-6miesiecy niebiesko-turkosowo-bialy. Odsprzedam po 10zl. Moge wystawic na allegro. Kontakt na maila: klaudynka281290@o2.pl