Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fanka Janusza

odchudzające się studentki!

Polecane posty

coraz więcej osób:) jem jogurt z otrębami, cały dzień dziś jestem głodna;/ ponawiam moje pytanie odnośnie diety rotacyjnej.

Gość malgosmałagosia
jakie wcinasz otręby? moje ulubione to Śliwkowe granulowane, lub owsiane :))

aktualnie mam zwykłe pszenne, kiedyś miałam jakieś granulowane chyba jabłkowe, ale jakieś za słodkie mi się wydawały, pewnie nafaszerowane cukrem, więc zrezygnowałam:)

Gość jeszcze trochę i się uda :)
hej wszystkim ja dzis zaszalalam, wcinalam bulki, ale to nic, bo potem najadlam sie plackiem po cygansku :) hehe no niezle mi ta dieta idzie ale na wadze juz ok.64,5/173 wiec cos sie ruszylo, jeszcze ok2kg i daje sobie spokoj z tym odchudzaniem w ogole nie wpsomnialam ze pije aquaslim, jak dla mnie spoko produkt, dzieki niemu wypijakm ok 2-3l plynow dziennie, wiec chociaz oczyszczam sie troche z toksyn pozdrawiam

no właśnie, woda- cholernie ważna. można przez dzień nie jeść, ale nie pić- nie wolno. też wypijam dziennie jakieś 3l płynów, w wc jestem co pół godziny, ale zapycham się tym, właśnie wieczorami. o 18 zjadłam jabłko i kiszki marsza mi grają, a jest dopiero 10... nie mogę wybrać się do kuchni, tylko tak uniknę masakry:)

Gość SmpleWoman
ja niestety bylam jeszcze w macu.. nie wiem czy pisac co jadlam zeby wam smaku nie narobic :P ogolnie ok hmmm... 400kcal? boje sie mojej wagi.. waze sie kilka razy dziennie.. chce zgubic... mysle o a6w ale jakos nie mam motywacji :(

od a6w mnie plecy za bardzo bolą w odcinku lędźwiowym i to mnie odstrasza:P możesz napisać, chętnie posłucham, bo kiszki mi marsza grają:D

Gość małgośmałagosia
ja dzis pobudka o 6.30 kawa i kawalek sernika i na 3 godz do lasu na spaceryyy , super powietrze.. okolo 8.30 zjadlam kanapke z szynka i serkiem topionym( bulke kajzerke malutka ) a o 11.00 jogurt natur plus otreby przenne, osiane i troche płatkow taki mix... ile pieczywa mozna zjesc w ciagu dnia?? chyba jak zjem na siadanie bulke to sie nie stanie nic.. wczoraj mialam urodziny brata i jestem z siebie dumna bo nie jadlam nic od 18 a impreza sie rozkrecila o 20.. a ja twardo siedzialam :) wczoraj jezdzilam 10 minut na orbiterku bo mam swoj w domu, 10 minut krecilam hulahopem i 200 skokow na skakance , dzis bedzie wecej :)

Gość małgośmałagosia
ja tez mam bzika na punkcie wazenia dlatego tez wyjelam z wagi baterie i ja schowalam zeby mnie nie korcilo :)

Gość małgośmałagosia
fanka Janusza gdzie zaczynasz studia i jaki kierunek?? dziennie czy zaocznie??

ja dzis: troche jajecznicy z grzybami pol lada wodnego (kaktusa) i w sumie nic wiecej.. glodna jestem hmmm sama nie wiem co zjesc bo jestem na siebie zla za wczorajszy nadmiar.. zobaczymy:P cwiczenia moze od poniedzialku...

ja dzis jeszcze niestety poleglam cd: marchewka kawalek chleba ze smalcem zapiekanka lod wodny kaktus pomorskie a ty?

cholera, starałam sie pilnować w tym tygodniu, a tu taka dupa. masakra jakaś na wadze. zwalam wszystko na okres, ale ile można. załamałam się.:(

Cześć dziewczyny. Tak się do Was przyłączyłam, że zapału wystarczyło na parę godzin. Dzisiaj wracam zmotywowana faktem, że mam jeszcze pół miesiąca do rozpoczęcia roku akademickiego ;) Właśnie wcinam śniadanko - jogurt naturalny i kawa ;) Wieczorem napiszę jak mi poszło, ile kalorii wciągnęłam itd. Miłego dnia, studentki ;)

Gość jeszcze trochę i się uda :)
witam wszystkich przyznaje sie, zgrzeszylam wczoraj - 2 kawalki ciasta + sniadanie, ale to wszystko co zjadlam przez caly dzien, wiec nie jest zle ;D o dziwo waga 63-64 az dziwne ze jakos szybko to ze mnie leci ... moze waga sie popsula, bo az mi sie wierzyc nie chce :| w ogole skad jestescie? i co studiujecie? pozdrawiam

5.00- jajko 8.40- serek farmerski, pomidor czerwona herbata 10.30- salatka z feta ( pakowana w pudełeczka jak serek homogenizowany, wiec nie wiem jak to sie przedstawia kalorycznie ale byla tam salata lodowa, rzodkiewka, pomidor, ogorek, kukurydza i feta po kawalenku wszystkiego zeby tylko cyba ładnie kolory wygladaly :)) 11.45- jabłko 14.15- 2 parówki drobiowe 15.00- jajko, pomarancza, plasterek wedzonego filetu z kurczaka moj jadłospis dzisiejszy :) jajko o 5 rano bo na 6 mam do pracy :)) ja jestem w okolic Wawy i studiuje tez w stolicy bezpieczenstwo narodowe :)

dzis meczaaacy dzien i padam juz na nos pol malej pizzy kawalek ciasta kajmakowego 4 chipsy sprite mam nadzieje ze juz nic nie dojdzie bo sie w spodnie nie zapne;/ i jeszcze rower chyba dzis

Gość jeszcze troche i się uda :)
widze, ze ladnie Wam dieta idzie z parowkami i pizza :D ja dzis zgrzeszylam makaronem+tunczyk, no ale to jeden wiekszy posilek w ciagu dnia, poza tym zjadlam platki oraz jogurt naturalny z owocami i slonecznikiem, aha ... tez jadlam salatke tylko bez fety :) czekam na dalsza utrate kg, powodzenia :) nie wpsomnialam, ze mam juz tytul inż. :) teraz bede robic mgr (magazyniera) :D

nie zamiezam sie zywis samymi jogurtami, bo nie mam zamiaru pozniej leczyc anemii... widocznie m ało wiesz o odchudzaniu!! gdybym jadla parówke usmarzona posypana zoltym serem, do tego niewiadomo co bylo by to kaloryczne.. a ja zjadlam poo prostu same 2 morlinki!! wiec tutaj nie oceniaj jak sie nie znasz !!! tyle ode mnie!!

Gość jeszcze troche i się uda :)
rozluznij posladki nie oceniam Cie, to bylo w formie zartu, wiec sie nie spinaj a fakt faktem, parowki w diecie nie sa wslazane, gdyz nie maja zbyt duzo skladnikow odzywczych, poza tym sa robione z najgorszych czesci krow i swin mowiac ze zgrzeszylam makaronem, mam na mysli ilosc a nie jakosc powodzenia

proszę o spokój na sali:) ani parówki, ani makaron to nie grzech, w odpowiednich ilościach. z parówkami mam tak, że jem je mimo diety, bo łatwo można sprawdzić ich kaloryczność, a idąc tropem, że to śmieci, to powinniśmy unikać większości przetwarzanych rzeczy... więc nie dajmy się zwariować. u mnie: 4 łyżki otrąb pszennych, 2 łyżki płatków owsianych + 250 ml maślanki kisiel truskawkowy ze słodzikiem 1 toffifee banan, gruszka, dwie łyżki jogurtu naturalnego 4 łyżki otrąb pszennych, 2 łyżki płatków owsianych + 250 ml maślanki po raz drugi. mam nadzieję, że to wszystko na dziś:)