Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fanka Janusza

odchudzające się studentki!

Polecane posty

ja jeszcze bulka z salami pol pol z pasztetem i pomidorek kolejny jogurt nestea 3 cukierki;/ inzynieria biomedyczna

o wow. przyszłościowy kierunek:) od 5 na nogach, wole nie wiedzieć co już zjadłam: *2 kanapki- ciemne pieczywo, szynka *2 ciastka owsiane (podobno można je przechowywać ponad tydzień, wiec jeszcze długo będę je jeść...) *banan

jestem dzis wykonczona po zajeciach bilans: jogurt 2 nalesniki z serem pieczen z sosem i kasza gryczna banan jedno winogrono lemoniada szklanka nestea musze przejsc na wode.. z duzo kalorii lapie na tym piciu a co zjadlas takiego w tym kompulsie?

już chyba nawet nie chcę mówić... paczka popcornu, gorzka czekolada, baton, ciastka, kanapki, dużo tego było w maksymalnie 20 minut... jakieś 2,5tys kcal. nie licząc tego, co zjadłam wczesniej. finalnie kibel x2 i tylko dla tego nie umieram teraz z bólu żołądka, bo byłam pełna jak balon... ehh, a myślałam, że to już za mną... było tak pięknie. zbyt pięknie. teraz ja boję się jutra... ale cieszę się, że Tobie dobrze idzie, muszę sie zmotywować, żeby nie być gorszą:)

marudze marudze marudze dzis;p co tak malo dziewczyn ostatnio tu?:P dzis: banan jogurt ziemniaki sos pieczen kilka winogron gruszka dalej jestem glodna i nie mam pomyslu co zjesc zeby nie bylo tego za duzo przez zmeczenie dalej jestem mega mega glodna

hej dziewczyny :) przylączam sie do was... jednak ja nie umiem sie odchudzać. Kocham jeść :O przytyłam przez 3 miesiące 5kg!! leżałam ciągle w domu i wpierdzielałam,a zawsze byłam szczuplutka i drobna.Teraz każdy mi mówi "ooo wkoncu przytyłaś" , a mnie wtedy łapie biała gorączka!!!!!!!! :( Na szczęście zaczynają sie studia i powrót do chodzenia codziennie na piechote na uczelnie... czyli chudnięcie :D (sprawdzone!) to może ja się dopisze co dziś zjadłam: -tost z serem,masłem,keczupem,majonezem :P -dużo ciasta "piankowego" (takie z mleka skondensowanego i galaretek) -jabłko -kawusia z mlekiem haha i tak wygląda moja "dieta"....

aha no i napiszę moje "wymiary" :P 164cm, 51 kg cel - powrót do 46 kg :)

u mnie doszło jajko na miekko i razowiec z serem i pomidorem :P kochana mamusia przyniosła pączki jeszcze ciepłe...jak ja sie mogłam wkurwić :D żeby ich nie zjeść stanęlam na wage po całym dniu jedzenia i to co zobaczylam sprawiło że już ich napewno nie tkne :P dobry sposób na brak silnej woli :D

Fanko Janusza - będzie dobrze ;) Mam pytanie do Ciebie. Wiadomym jest, że masz bulimię... I stad moje pytanie, czy masz/miałaś jakies problemy z zębami?

dzis: spagetti 2 gorace czekolady z automatu 2 kawalki chleba banan winogrona jogurt masakra;/ chce schudnaaac

nie było mnie troszkę, trafiłam nieoczekiwanie do szpitala, ale jestem znów:) miałam 48h głodówki szpitalnej... ale 'dojadłam' dziś po powrocie do domu:) ale rozpoczynam dietę bezglutenową, ponieważ bardzo prawdopodobne jest, że mam celiakie. co do zębów... hmm... jest z nimi problem, kwasy żołądkowe wyżerają przełyk, zęby, ale jeszcze nie widzę jakiejś masakry. zęby od zawsze miałam słabe, o ciemnej barwie- taka kość i wybielanie nic tu nie pomoże..

co to ta celiakia? ja dzis masakra na kolach: pizza - 3 kawalki piwo banan kalafior jogurt pitny bulka z serkiem i pomidorem duzo mega slodkiego ciasta surowego do sernika chyba nikt mnie nie przebije

chyba najprościej będzie, jeśli odeślę cię na wikipedię, tam wszystko będzie fachowo opisane:) dziś: wafel ryżowy razy dwa z sopocką, trochę kleiku ryżowego (po badaniach mam trzymać dietę), kilka chrupków kukurydzianych.

Gość heyguys!!!
najlepszy jest kawior 3 razy dziennie po trzy łyżki 3kg*3/dzień czyli 9kgdziennie

Gość heyguys!!!!
hahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahaha. żałosne? białko rybie zdrowe tłuszcze czyli kwasy omega3 sole mineralne witaminy A i d3 przynajmniej i mała kaloryczność plus jakaś surówka i pełnowartosciowy posiłek

załosne jest to, ze chyba serio wierzysz, ze mozna starcic 9 kg w 3 dni (tego domyśliłam się, mimo iż własciwie wspominasz cos o 9 kg dziennie). właściwości kawioru znam, dziekuję za uprzejmość. powodzenia w zyciu

u mnie dobrze:) dieta jest zupełnie inna, ale pewnie pozwoli mi jeszcze schudnąć schudnąć:) przez dwa tygodnie mam unikać surowych rzeczy, nabiału, więc jadam praktycznie same wafle ryżowe z czymś na górze (wybór mam bardzo ograniczony), kleiki, kaszki kukurydziane, gotowane warzywa:) odpada w 99% mc donald's i inne fast foody, chipsy, ciasta, słodycze (oprócz milky way i nutelli), makarony jedynie ryżowe lub kukurydziane:D liczę, że jeszcze schudnę:D

u mnie bardzo bardzo zle widze ze jestem gruba nie wchodze juz na wage ze stresu ciagle jakies imprezy.. nabieram ciala...

wow, zazdroszczę imprez, u mnie jeszcze nic w tym kierunku nie ruszyło:) też tyję... nawet jedząc produkty nie wykraczające poza mój jadłospis, który przeciez i tak jest już okrojony praktycznie ze wszystkiego. nie wiem co się dzieje, jakaś paranoja...

u mnie masakra masakra waga juz 61 albo wiecej juz nawet na 60 nie wchodze;/ dzis: 4 cukierki 2 jogurty 2 kawy zapiekanka bulka z serem i pasztetem jestem juz gruuubiutka;p a jak u ciebie?

u mnie w porządku:) waga to jakieś 52,4, więc tragedii nie ma, jem tylko to, co mogę. mało ćwiczę, ale chodzę na basen, więc może jakoś się wyrówna:) ale stwierdzam, że do wieczornych brzuszków muszę wrócić:) jak tam na studiach Simple? widzę, że wszystkie inne wymiękły:D