Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozbita na kawałeczki...

Mój facet jest w więzieniu - czekam i umieram zarazem...

Polecane posty

pomyślałem od razu "macie przesrane gnoje" JP na 100% :classic_cool:

Gość pytanie jedno
zawsze szczery dlaczego sie zalogowałes jako miedzy oczy?

Gość pytanie jedno
to jestes nieuczciwy a wyzywasz pomranczki że skacza z nika na nik

Gość karmeneczek89
listy mozna do siebie wysylac normalnie ja paczki dawalam zawsze przy odwiedzinach mozna robic chyba co dwa miesiace ale za to przy odwiedzinach jest taki kiosk sklepik i tam mozna robic zakupy z więźniem a jak nie mozna to da ci karteczke co potrzebuje i pojdziesz sama kupic

pożyczyć Ci skazana na blond? ja dorzucę małego johna:P

mi bardzo zaimponowala postawa skandynawow, potrafia zadzwonic z samochodu na policje, ze ktos jedzie nieprzepisowo policja nie przyjmuje lapowek :-)

Gość rozbita na kawałeczki...
karmeneczek89, Bardzo cieszę się, że wszystko Ci się w końcu ułożyło. I ja już teraz egoistycznie myślę jak fajnie by było mieć kogoś bez takich obciążeń, ale na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie nikogo innego na jego miejscu. Do tego trzeba "dojrzeć". Mogłam go zostawić już po wypadku, jednak nie potrafiłam. Domyślam się jak "trudne" musiały być te telefony. Nie było o czym gadac, Ty mialas juz swoje inne życie. Poza tym więzienie zmienia ludzi. No nic. poczekam ile będę mogła. Muszę zebrać siły, spiąć dupę i się wyprowadzić z tej pipidówy. Gdzieś do ludzi.

"JP na 100% co to jest JP??? a co do hamulców - pewnie można, ale ja mam zmieniony układ hamulcowy, na taki bardziej profesjonalny, dlatego w mnie wjechali... nieprzepisowe byłyby (zapewne) takie, które powodowałyby dużo wolniejsze hamowanie

Gość karmeneczek89
a co do odwiedzin to wszedzie jest inaczej np w srody i soboty, wtorki i niedziele itp i w wyznaczonych godzinach, odwiedziny trwaja godzine chyba ze dobrze sie sprawowal to moga przedluzyc jeszcze o godzine itp

koko Ty ze mnie zrobiłaś?? nie piszę się - koko tylko- kurę

Gość Ćpun i pijak
"ja jezdze zawsze przepisowo,nie chce miec kogos na sumieniu" W Polsce nie da sie jezdzic przepisowo, no chyba, ze ktos lubi spora czesc zycia za kierownica spedzic

"JP na 100% co to jest JP??? jak nie wiesz nie godzien jesteś pisać z misiaczkowymi wyjdź!

Gość karmeneczek89
mam nadzieje ze Tobie tez sie wszystko super ułozy pozdrawiam trzymaj sie :)

"potrafia zadzwonic z samochodu na policje, ze ktos jedzie nieprzepisowo" Też mają przy drogach informacje - sugetie typu "report agressive driving" z dolaczonym latwym do zapamietania numerem tel?

no i zas chodzi o kase..polska na nic nie ma,nawet na durne fotoradary...raz moj facet w tunelu w amsterdamie jechal 54km/h i dostal po dwoch tygodniach 36 euro mandatu-wtedy narod sie szybko zacznie pilnowac:P

Autorka nie napisała czy jechał trzeźwy czy nie, więc wiadomo, że po alkoholu. więc nie ma o czym gadac.

nie sorka,tam w tunelu jest chyba ograniczenie 80 albo 100,w kazdym badz razie za 4km ponad dostal 24 euro plus koszty administracyjne