Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozbita na kawałeczki...

Mój facet jest w więzieniu - czekam i umieram zarazem...

Polecane posty

"najpierw sama ciebie szuka a potem rzuca focha" ona się ze mną droczy - to tak z sympatii :)

odwalcie się mądrale wstrętne. oczywiście że się zmieni, ale nie jest powiedziane, że wyjdzie z paki jako pedofil i morderca prawda? czy wyjdzie właśnie taki?

Gość prawda taka ze sie nie zmieni
wiec jak pil i prowadzil samochod to tak mu zostanie i kolejne lata paki wpadna gratis :D

"oczywiście że się zmieni, ale nie jest powiedziane, że wyjdzie z paki jako pedofil i morderca prawda?" jaki tam pedofil... będzie po prostu... nie do końca preferował kobiety :P

jaki tam pedofil... będzie po prostu... nie do końca preferował kobiety Widzę że ktoś ma tu jakieś doświadczenia tego typu....

ie tyle doświadczenia , co w czasie aplikacji czytałem trochę na ten temat Aplikacja? Sory ale życie to nie jakieś papierki pisane przez ludzi którzy zazwyczaj nie mają pojęcia o realiach...

"Aplikacja? Sory ale życie to nie jakieś papierki pisane przez ludzi którzy zazwyczaj nie mają pojęcia o realiach..." kochanie, to były materiały z prowadzonych postępowań przygotowawczych... jeśli uważasz, że prokuratura nie ma pojęcia o realiach dotyczących przestępców... to kto je ma? :D

Siamese, Livka dzieki za dobre słowo. Czekac i skupic sie na sobie to chyba najbardziej rozsadne rozwazanie. Jesli nie wytrzymam, zakocham sie - nie bede sie za to obwiniac. Na dzien dzisiejszy moge powiedziec, ze nie umiem bez niego zyc... ale kto wie co bedzie za kilka lat. Jestem młoda. Bardzo młoda. Nie mam zamiaru ani go oszukiwac ani zostawiac. Nie wiem ile wytrzymam, postaram sie jak najdłuzej.

"ale to chyba zależy od więzienia? czy nie? w każdym bawią się tak samo ?" w każdym bez wyjątku!!!! autorko - pamiętaj by na widzenia przynosić dużo wazeliny :P a serio - na pewno nie, zjawisko występuje tylko w tych przeznaczonych dla skazanych za ciężkie przestępstwa

kochanie, to były materiały z prowadzonych postępowań przygotowawczych... jeśli uważasz, że prokuratura nie ma pojęcia o realiach dotyczących przestępców... to kto je ma? Tak uważam bo znam sprawy od strony przestępczej i wiem że w większości przypadków prokuratura opiera się na jakiś 10 % rzeczywistych zdarzeń, inaczej spora część osadzonych nie miała by kilkuletnich wyroków tylko dożywocie... Oczywiście nie mówię że tak jest zawsze

heheh mam nadzieję, że aż tak się nie zmieni:O Ciekawe co teraz robi, czy chociaz cos zjadł. Jest tam sam jak palec posrod obcych ludzi. Tak bardzo sie tego bał... Nawet nie ma karty aby zadzwonic. Nawet jego adwokat z nim nie rozmawiał. Ma prawo do jednego widzenia w miesiacu i najblizsze widzenie wykorzystaja jego rodzice i wlasnie obronca. Podobno w sadzie mowili aby wstrzymac sie z moim wnioskiem, bo to za duzo osob jak na jedno widzenie. kurwa:O

".I gewneralnie uważam że samocvhodem powinno sie jeździć w ostateczności a normalnie komunikacją masową .Tylko trzebaby postarać się aby była darmowa i sporo cześciej .Ale głupi rzad o tym nie pomyślał" typowy pogląd prawiczka bez samochodu i prawa jazdy

"Tak uważam bo znam sprawy od strony przestępczej i wiem że w większości przypadków prokuratura opiera się na jakiś 10 % rzeczywistych zdarzeń" no to Amerykę odkryłaś odkryłaś twierdząc, że większość przestępstw pozostaje niewykrytych/nieudowodnionych Ps tak na marginesie - kto by to dożywocie miał orzec? chyba nie polskie sądy? :D

tak jasne, komunikacja masowa miedzy wsiami. zwlaszcza małymi.

"tak jasne, komunikacja masowa miedzy wsiami. zwlaszcza małymi." oto przykład, jak mieszkanie na wsi prowadzi do tragedii :P

Ps tak na marginesie - kto by to dożywocie miał orzec? chyba nie polskie sądy? Akurat teraz nie odnosiłam się do sprawy którą omawiamy

komiczne, masz zajebisty powod do zartow:O

a co? mam płakać? Najlepiej się nie udzielaj bo dziewczyna potrzebuje wsparcia i dlatego tu piszę a nie pajaca który ma zwałe ze wszystkiego!!!

odrobina taktu wystarczyłaby zebys sie przynajmniej nie odzywał:(

"Najlepiej się nie udzielaj " mamy wolny kraj :) wiem, że niektórym się to nie podoba, ale na razie mogę sobie tutaj pisać bez przeszkód

Komiczne, daj już spokój. Dziewczyna jest i tak już pewnie "kłębkiem nerwów". Fajnie piszesz, ale tu już odpuść.

Może i jestes inteligentny i cos tam wiesz. Rozumiem ze mozesz nie miec do tego zadnego stosunku emocjonalnego. Poza tym jestes sporo starszy. Nie widziales natomiast na wlasne oczy tragedii tych rodzin, teraz naszej tragedii. \uwierz, ze takie cos rani.

"Nie widziales natomiast na wlasne oczy tragedii tych rodzin , teraz naszej tragedii." ok, wystarczy ładnie poprosić... nie jesteś jakąś dresiarską patologią, więc sobie odpuszczam... I przepraszam, że uraziłem

no i widzisz, beze mnie tematy umierają... ja po prostu nie mogę być grzeczny :P ale dla Ciebie zrobię wyjątek