Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zia86

Obrączki

Polecane posty

taka racja,widzę ,że wiele os,ób myśli o obrączkach jako o identycznym symbolu męźa i żony

A ja sie z wami dziewczyny nie zgadzam. Uważam że obrączki powinny byc podobne- nawiązywać do siebie nawzajem, wyglądać jak obrączki i tyle;-) czemu ja mam nosić coś co mi średnio pasuje i moj luby tez?

Kupilismy obrączki 4 dni przed ślubem, pojechaliśmy do jubilera, pomierzył nam palce, wziął się do roboty a my w tym czasie poszliśmy na spacer. Po 15nastu min były gotowe piękne, wygrawerowane i nasze...ale tu na forum nikomu nie pokaże;)

Za dużo tych kamieni, cała obrączka wygląda jak pierścionek. Skąd pomysł na obrączki w całości z białego złota? U mnie białe złoto, srebro jest popularne, ale wśród nastolatków, lub par, które długo są zaręczone i niespieszno im do ślubu. Co do obrączek jestem tradycjonalistką, nie mniej jednak lubię połączenie białego złota z żółtym.

Fioletowy widelec - bardzo fajne poglady, calkowicie sie z Toba zgadzam! Zia --> :D widzac kolejny Twoj temet musialam sie usmiechnac. Pewnie jestes bardzo mloda jeszcze. W sumie sympatyczna z Ciebie osoba, ale nie rozumiem zupelnie Twojego toku rozumowania. Wyglada to tak, jakbys miala jakas neuroze zwiazana z tym weselem. Wyluzuj i zastanow sie, jak bedzie wygladalo Twoje zycie PO slubie? Obawiam sie, ze swiat Ci sie wtedy zawali, bo coz wtedy bedziesz planowac? :)

Gość ferumioma
Konwalia Po slubie Zia bedzie planowac nastepne sluby :-) ale juz zawodowo. To jest jej pasja po prostu. Dziewczyna zyje tym. Miejcie troche wyrozumialosci ;-)

Po ślubie Zia ma też mnóstwo pomysłów i roboty. :) Co do obrączek, to nie rozumiem zarzutu, że są z białego złota, ja mam z białego złota pierścionek a poza tym nie lubimy żółtego złota. Poza tym ja nie kupuje obrączki żeby każdy widział, że oto mam męża, jest to symbol dla nas, ci ludzie którzy są dla nas ważni będą przecież wiedzieć, że jesteśmy małżeństwem. :) Jeśli ktoś pomyli z pierścionkiem(dla mnie pierścionek jest z wystającym oczkiem) to nic się nie stanie. :) Na razie jeszcze czekamy, nic nam aż tak nie zaiskrzyło. ;)

Gość To samo
Pierścionek zaręczynowy - śliczny ale pokazane przez Ciebie obrączki jakoś nie przypadły mi do gustu . Osobiście też będe szukała takich obrączek żeby moja i partnera były identyczne .

ta dla faceta z pierwszego linka całkiem ok, chociaz nie w moim typie. Za to jak zobaczylam damska to az mi gały z orbit wyszły, dla mnie za bardzo przeładowana i w ogole nie wyglada jak obraczka :) Dla mnie najlepszm pomysłem jes taki sam wzor dla meza i żony.

Gość lokatka
te mi sie podobaja :)

Gość mnie tak sobie, ale
ja ich nosić nie będę ;) Tylko o jednej rzeczy trzeba pamiętać, wybierając obrączki - w młodości mamy szczuplutkie, zgrabne paluszki, ale co bedzie, jak kiedyś te paluszki nam "zgrubną" i bedziemy chcieli obrączkę powiększyć ?? Albo na odwrót? Wiem, że niektóre łączone trudno się powiększa, a te z kamieniami ? Pewnie też.

Gość pytanie do zai
Zia, a co spowodowło Twoją zmianę zdania? Pisałaś, że nie lubicie żółtego złota.... Dlaczego wiec taka zmiana? Od siebie dodam, że podobają mi się te co wybrałaś i oboje z mężem mamy takie same jak ta męska : http://tnij.org/h256

Nie lubimy żółtego złota, to prawda. :) Dalej to podtrzymuje, ale to nie jest samo żółte złoto tylko łączone 3 rodzaje. :) I na takie mogę się zgodzić. :)

Gość noś jakie chcesz
Jeżeli ktoś nie lubi żółtego złota, to nie ma sensu się zmuszać

Gość rpal sie ten twoj narzeczony
na pierscionek spodziewalam sie po tobie czegos porzadniejszego

Gość dldlskkdnssn
ja pier*** dziewucho ślub masz za rok a na forum wypisujesz od 2 lat takie szczegóły jakbyś miałą wesele za tydzień!!!Robisz to dla publiki i myslę ,że nie zniosła bys porażki gdyby wyszło coś nie tak.kurwica mnie bierze jak wchodze na obojętnie jakie forum i widze coo??ZIA i czy takie ozdoby na tort sa ładne,czy na obrączki dać 8 czy 9 kamieni, czy sukienke ubrać fioletową czy zieloną, czy bukiet nie za skromny??Wiesz ty chyba nie doceniona jestes albo miałaś ciężkie dzieciństwo!!bielizne już też na noc poślubną wybrałas? wiesz ja bym na twoim miejscu do Ameryki pojechała bo jeszcze ktoś sie dowie ,że masz z Polskiego sklepu i bedzie wstyd. MASAKRAAAA!!!!Zanim do tego wesela dojdzie to zdąży Ci sie juz wszytko znudzic bo ileż można gadac ciągle w kółko o tym samym?A i najważniejsze wynajmij sobie osobę która bedzie Ci mówiła co masz mówić i jakie kroki robić żeby wstydu nie było!

ślub to sens twojego życia czy jak? a co będzie dzień po ślubie? stracisz sens istnienia dziewczyno, nie jaraj się tak Zia...

Śluby(ogólnie nie tylko mój) stały się moją pasją. :) Po ślubie wyjeżdżamy w podróż poślubną. ;) Następnie mam zamiar założyć firmę, przeprowadzamy się do innego miasta, zmieniamy uczelnie, mnóstwo różnych rzeczy do roboty. :) No i przede wszystkim będę się cieszyć naszą miłością, związkiem i mężem. :)