Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 16 latka mam problem

Jestem w ciąży pomóżcie mi

Polecane posty

Jestem w ciąży ze swoim chłopakiem z którym jestem już prawie od pół roku. Mamy po 16 lat. Dopiero się niedawno parę dni temu dowiedziałam o tej ciąży bo zrobiłam test i poszłam do lekarza. Nie zabezpieczaliśmy się, ale wszystko wypłukałam przecież, moje koleżanki robiły tak samo i nie zaszły. Co ja mam teraz zrobić? On nie wie o tym i tak samo moi rodzice. Co mam robić, boże a teraz jeszcze zaczyna się szkoła, pierwsza liceum dla mnie. Ratujcie.

Gość ...CCC.
Nie rozumiem ______________co wypłukałaś???

Gość aquariuss
Tak to jest jak ksiądz udziela lekcji wychowania w rodzinie :)

Gość aquariuss
pewnie gardło :D

Gość wydaje mi sie ze......
a czemu sie nie zabezpieczaliscie?

zaraz po seksie poszłam do łazienki i wypłukałam wszystko ze mnie gorącą wodą moje koleżanki robiły tak samo i nie zaszły w ciąże, to jest niesprawiedliwe i teraz chce mi się płakać, moi rodzice nie wiedzą, co mam robić? Nie chcieliśmy iść do apteki po gumki bo baba by nam nie sprzedała bo pewnie by się patrzyła albo co że tacy młodzi, mój Arek miał skonczyć wcześniej ale nie dał rady i ja wiedziałam że kumpele wypłukiwały to ja zrobiłam to samo, one nie zaszły to jest niemożliwe bo tak to one by też zaszły:O A u nas w rossmanie to jak się gumki kupuje to o dowód pytają

przepraszam ze tak piszę jak połamana ale płaczę nie wiem co robić boże

Gość ...CCC.
Mogłaś sobie wypłukać kwasem solnym.Na pewno nie byłabyś w ciąży. Co Ty bredzisz!!!!! dowód osobisty proszą przy zakupie prezerwatyw hehehehehehe.

Gość Miss Nobody
balas sie kupic prezerwatywe w aptece, a po test lecialas bez wstydu ?

no to jak nie chca sprzedac Wam to jaki wniosek sie nasuwa??? ;) sami jestescie sobie winni. Nic nie zrobisz teraz, powiedz rodzicom, chlopakowi i tyle.

to nie jest prowokancja ludzie dajcie mi spokój dlaczego tak piszecie? ja na prawdę jestem w tej ciąży i teraz nie wiem co mam zrobić, nich mi ktoś udzieli kąkretnej rady proszę:( jeszcze sie ludziłam ze test myli się ale lekarz potwierdził

za dużo galerianek sie naoglądałaś to masz a teraz płacz bo nic innego ci nie pozostało niestety ;D

Gość ddddsaas
dokladnie, nawesz szkoda pisac ze t o prowo bo widac, nawet slepy widzi

Gość ddddsaas
okej, to powiedz dokladnie co lekarz ci powiedział - wszystko, to ci uwierzymy

test był w domu bo mieszkałam z siostrą cioteczną która jak się starała o dziecko to kupowała testy, ona się wyprowadziła ale te rzeczy zostały więc testu nie musiałam kupować seryjnie wam piszę że w rossmanie proszą o dowód przy kondomach a w aptece byraka byśmy szczelili i nie chcielismy tam isć, w ogóle to ten seks nie był planowany mieliśmy w planie tylko loda i macanki, ale tak wyszło:(:(:(

Gość ddddsaas
CO CI LEKARZ POWIEDZIAŁ JAK CIE BADAŁ?? jak nie odp. znaczy ze prowo;p

jaki motyw z galerianek?tam było że prysznicem płókała, a ja zalałam wrzątkiem prosto z czajnika, skoro bakterie się tak wyparza to i w ciąrzę nie powinnam zaiźć. Ratójcie mnie, matka mnie powjesi za sótki jak sie dowie...

lekarz powiedział że piąty tydzien, zdrowa, kazał przyjśc z rodzicami bo nie jestem pełnoletnia, wogle to ja nei wiem czy miał prawo żeby mi mówić zebym przyszla ze starymi, ale tak powiedział, mieszkam w małej miejscowosci, boze nie wiem co teraz zrobie, na razie siedze w domu, chłopakowi nie powiedziałam, niedlugo juz szkola, jak on to przyjmnie to nie wiem, bedziemy w jednej klasie w tym liceum, prosze napiszcie mi chociaz jak mam to jemu powiedziec? a moze razem wymyslimy cos o starych

ej dziewczyno dam ci dobrą rade .. rozpędz sie i jebnij w ściane może zmądrzejesz !!!!!!!!! :p co to za słówka matko żal mi ciebie na prawdę :D

18.17 to podrzyw ludzie jesteście hamami widze, poradzcie mi błagam nie podszywajcie sie, co mam Arkowi powiedzieć

Gość kjhh
dziewczyno ale ty bredzisz, nie masz zielonego pojecia o seksie a tym bardziej o antykoncepcji!!!! jakby to bylo takie proste zeby wyplukac i po sprawie to nie byloby tyle wpadek;/ jak dziecko naprawde;/ wstydzcie sie kupowac gumki a rozbierac przed chlopakiem sie nie wstydzisz. Jestescie razem pol roku a Ty juz zdazylas zajsc w ciaze;/ porazka naprawde, szczerze wspolczuje ale wiem jedno ze jestes glupia Ty, Twoj chlopak i te twoje kolezanki. Najlepiej to sobie w sloneczko zagrajcie:D:D:D

powiedz mu, ze jestes w ciazy.

Gość ddddsaas
ale jak cie badał ???? tylko spojrzał na ciebie i powiedzał " 5 tydzien" ?

Gość ddddsaas
usg brzucha ci robił ??

boje się że się na mnie pogniewa i nie będziemy już razem a bardzo mi zależy na nim, kocham go:( boję sie, on jest fajnym chlopakiem, nie jestem głupia, posluchałam koleżanek, znam sie na antykoncepcji tylko mi wstyd było kupować tak trudno to zrozumieć? co innego przed własnym chłopakiem sie rozbierac

powinnas powiedziec zeby na przyszlosc uswiadomi siebie i swoje diecko jakie sa sposoby antykoncepcji i wypłukać mozna sobie tylko mózg. Prosze, niech to bedzie podszyw :?

dopochwowo mnie zbadał i powiedział że wargi zasinione czy coś takiego i pewnie to będzie ciąża, cały czas dopochwowo a później usg

lekarz kazał mi pokazać gardło i osłóchał mi plecy po tym stwierdził, że to ciąrza. Zlecił też ekg i echo serca i rezonans głowy...