Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 16 latka mam problem

Jestem w ciąży pomóżcie mi

Polecane posty

Gość 16 Iatka mam problem
zagotowałam wodę w czajniku, dosypałam soli, dałam czajnik mojemu Arkowi, weszłam do wanny, palcami rozszerzylam pochwę a on we mnie wlał 1.5 litra wrzątku, przecierz to nie morzliwe by nie wypłukało mi tych plamiaków.

Gość dssddsdsf
chcesz rady? ale chcesz to dziecko urodzic czy usunac?

Gość no to kaszanka
mama predzej czy pozneijz auwazy ze jestes smutna i placzesz wtedy bedzie tamat do rozmowy...

na dodatek ktoś mi ukratł nika...was to bawi a ja mam problem

Gość matko boska litości no
Dziecko, jeśli to nie prowokacja, to ZROZUM WRESZCIE, że irygacja nie jest żadną gwarancją! To, że twoje koleżanki płukały pochwę i nie zaszły w ciążę, oznacza tylko tyle, że NIE MIAŁY WTEDY DNI PŁODNYCH !!! A ty miałaś!

Ale w USG przez brzuch w 5 tygodniu nie widać ciąży. Musiałby ci badanie krwi zrobić.

Kiedy są dni płodne? Ja pier*olę bo mi opadnie zaraz wszystko! O.o Ty w ogóle chodziłaś kiedyś do szkoły?

Oddawaj nika wsrtentny zaczerniony podrzywie...nie robił rzadnego uesgie tylko ten rezonans i oslóchanie.

CZEŚĆ...SPERMĘ WYPŁUKAŁAŚ Z POCHWY?? BO NIE ROZUMIEM... powiedz Rozicą na początku będą zli ,ale potem się przyzwyczają...dasz radę ciąża w tak młodym wieku jest bardzo odpowiedzialna i wymaga duzej wytrwałości...ale dasz rade wieżę w to... daj znać co zrobilas i jak postapilas... z calego serca zycze Ci powodzenia

Gość jestem w szoku!
Z tego co piszesz to faktycznie wydaje mi się, że nigdy nie słyszłaś nawet o całym procesie zachodzenia w ciąże, a tym bardziej o antykoncepcji. Jeśli Ci się zdaje, że twoje.Twój chlopak bedąc w tobie wypuscil je do pochwy, tuż przy ujsciu szyjki macicy, więc nie ma szans na jakies durne wyplukanie. o jest po prostu nie możliwe. Chyba że byś się od środka rozerwała. Jedyne co mogę napiać to to że jest mi ciepie szkoda, nie wyobrażam sobie jak można tyle nie wiedzieć będąc w tym wieku i podejmując życie seksualne. A co do antykoncepcji to chyba uczysz się tego jedynie od kolezanek, które nawet nie wiedzą co to jest antykoncecja, skoro uciekaja się do takich metod. czy ty żyjesz w sredniowieczu?? Powtoż to wszystko rodzicom, nie zapomnij powiedzeć, żę PRZEIEŻ WYPLUKALAM, to możę uświadomią ce nieco, bo inaczej nie bedziesz sie rozstawac z ciążą. Wsołczuje niedojrzałęgo chłopaka, może szybko rozstanie ze szczelaniem buraka w aptece prosząc o prezerwatywy jak mu przyjdzie paradować z wózkiem po ulicy.

jestem w szoku.... jestem w szoku jak mozna byc tak zajebiaszczo niepismiennym.... poczytaj troche literatury, bo Twoja skladnia pozostawia wiele do zyczenia!

Gość Agaciora27
Chcesz usunac ta ciaze??

mama powiedziała rze cieszy się z ciąrzy i rze bendzie babciom:D Tylko co na to Arek?

Ciąży nie da się zobaczyć przez pochwę w 5 tygodniu !!! Tylko przez USG dopochwowe i badanie krwi! Prowokacja.

Gość no to ladnie...
idiotki nie piszcie o usowaniu ciazy bo to po 1 nielegalne po 2 niebezpieczne w tak mlodym wieku a po 3 to morderstwo.. moge wymieniac milion przyczyn dla ktorych nie wolno zabijac dziecka... pamietajcie ze to czlowiek a potem trauma na cale zycie ?? przeciez ona ma 16 lat zalamie sie psychicznie.. juz lepiej oddac dziecko lub zostawic w szpitalu...

a powiedzcie czy jest morzliwoźć rzeby Arek zrobił mi skrobanke łyrzką stołową?Jeźli nie zgodzi cię być tatą tego dziecka...

Gość jestem w szoku!
Coralic ... możę czytasz jej zbyt mało, skoro masz problemy z rozumieniem tekstu.

Możesz wziąć tabletkę RU do 9 tygodnia ciąży, ale jest ona nielegalna (koszt chyba ok 1 tys zł), nieetyczna i w ogóle NIE. Natomiast poddając się aborcji popełniasz morderstwo (będziesz mogła z tym żyć?) i możesz zostać BEZPŁODNA. Ok, może nie prowokacja. Ale jeśli nie to boję się gdzie tacy ludzie żyją. No nie wierzę!

Gość jestem w szoku!
tak stołowa bedzie wystarczająca, ale rozgrej ja najpierw we wrzątku.

Czemu nie wzięłaś tabletki PO- np Escapelle? Koszt 60zł, każdy lekarz na nią wypisze receptę ! Teraz to już po ptokach.

Słuhajcie i jeszcze jedno pytanie: Czy jest morzliwość, że Arek nie jest ojcęm dzidzi? Tzn. kturejś z nih bo w bżuhu są dwie dzidzie?

Normalnie- mówisz, że chcesz zostawić dziecko, dają ci do podpisania papier że zrzekasz się praw rodzicielskich i więcej dziecka nie widzisz. Ale od razu ci mówię- będziesz tego cholernie żałować, a dziecku zrobisz ogromną krzywdę. Ale lepiej oddać od razu do adopcji niż potem.