Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 16 latka mam problem

Jestem w ciąży pomóżcie mi

Polecane posty

Gość pan od pralki
ratunku!!

Gość 16 Iatka mam problem
co sie stao?

Teraz tak sobie pomsilałam, rze to dobże rze matka jest krową, bende miała durzo mleka dla dziecka mego i Arkadiuża...ale nie wiem czy jestem gotowa na matke!

Gość pan od pralki
no jak to? Arkadiuż powiedział, ze jestem z nim w tej cionrzy co Ty!

nic jusz nie rosumiem:( ojej czyli nie jestem w ciomrzy? :D czy hodzi o to rze Arkadiuż bendzie miał dwoje dzidzi?

Gość Arkadiuż
Wiecie co, wyczytałem własnie w brawo gerl, rze istnieje cos takiego jak cionrza pozamaciczna, czy mojej dziefczynie to morze grozidź?

nie Arkadiużu jestem w normalnej ciomrzy :) nic mi nie grozi ale w brawo czytałam ze jeżeli wiek matki podzieli się przez 8 wychodzi liczba dzieci w bżuchu... wienc arku będziemuy mieli blizniaki:( jak je nazwiemy? p.s moja mam juz osfojiła sie z myślą ze bendzie babciom a ma dopiero 30 lat...

Gość milusinska223
dzieci robia dzieci :) hehehe ale sie usmialam, jak czytalam o tym plukaniu :) szczerze Ci wspolczuje dziewczynko, ale niestety.. jakbys myslala, to bys nie miala tego problemu, a wspolczuje Ci nie ciązy, ale rozumu.. dwoje dzieci sie bzyknelo i zrobilo dziecko. heh, dobre!

milusinska-> śmieszne? nie sondze.... hyba jesteś ograniczona. Arkadiużu gdzie jesteś?

Gość mikitrikiliki
Dziewczyny może mi któraś pomoże, wystarczy że wygracie grę i się zalogujecie za 1,22 zł. Wtedy będą napływać mi punkty a potem prześlą mi trochę kasy. oto link http://puzz.org.pl/?p=EMpR0gnYtkum Mam 4 miesięcznego synka i każdy grosz się liczy tym bardziej że wychowuje małego sama i obecnie nie mam pracy. Proszę pomóżcie.

Gość Arkadiuż
Jestem jeste musiałem uspokojić ojca, bo teras do niego dotarło rze będzie datkiem i się chłop załamał...z resztą jak my fszyscy:/ co to teras z nami bendzie?

Gość Arkadiuż
a Ty milusińska ciekawe co byś powiedziała jakbys to ty była ojcem tego dziecka....pfff

Właśnie do mojego domu zapókał piliciant z ptaniem czy jestem w cionrzy i kto mi to óczynił....o co chodzi...?:/

Gość ...ups
pewnie gardło ....... dobra reakcja:) dobre provo!

nie boli mnie gardło tylko jestem w pjontym miesioncu cionrzy, fszyscy oszaleli nie mam fsparcia w nikim, muj menszczyzna Arkadiuż mnie zostawił, bo pewnie boji się odpowiedzialsici za sfoje dziecko, a Wy nie udzialcie rzadnyh normalnyh rad.

to znaczy w piontym tygodniu, pomyliło mi sie bo w tej pralce mnie za bardzo pokrenciło.

no i co, nikt jórz sie nie wypowje?