Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 16 latka mam problem

Jestem w ciąży pomóżcie mi

Polecane posty

Gość kjhh
znasz sie na antykoncepcji??? co Ty pierdolisz dziewczynko??? nie stosowaliscie zadnej antykoncepcji z tego co piszesz, chlopak dochodzil w Tobie a Ty tak poprostu sie umylas i po sprawie, zalosne;/ mozg to juz chyba dawno wyplukalas

Gość Miss Nobody
wiecie co, to chyba nie jest podszyw

a o tych wargach powiedział, że zaciśnione bo nie mogłam mówić z wrażenia...

bardzo was prosze nie podszywajcie sie, darujcie sobie teraz ja seryjnie mam problem, prosze was, na antykoncepcji sie znam wiem co stosowac po prostu tchorz nas obleciał, a samo wypłukanie tez jest antykoncepcja bo to te plemniki nie dobiegna i ciazy nie powinno byc, przeciez nawet baby jak sie staraja to sie nie plukaja po seksie, ale nam nie wyszlo nie wiem dlaczego teraz mysle ze moze te kolezanki mnie klamaly i one same się nie płukały

Mam nadzieję że wasze dziecko nie odziedziczy braku mózgu po starych. Koszmar! Życie sobie zmarnowałaś ale na własne życzenie. Wstydzisz się gumki kupić a lody robić i się rozbierać to nie wstydzisz? Żal mi tego waszego dziecka. I moich pieniędzy- bo pewnie Państwo was będzie utrzymywać. Żałosne i straszne, jeśli to nie prowokacja.

p.s. Jakie kurna płukanie się?! Mówisz o irygacji?! Kobieto, irygację to moja prababcia stosowała i miała 16 dzieci! Ty tak samo skończysz :D

Gość ...CCC.
Jakieś tam płukanie ___________TO NIE JEST ANYKONCEPCJA!!! Myślę,że to nie prowokacja, Musisz jak najszybciej powiedziedz chłopakowi i rodzicom. No co stało się!jakich masz rodziców?????

płókałam się bo przeciez wrzątkiem można wszystko wyparzyć...czy to trudno zrozumieć?

Co pobiegło to pobiegło :D Mnie osobiście sperma w środku sprawia duży dyskomfort więc po seksie tez sie myje. Dlatego zawsze uzywalismy gumek, przerywanego, a z tabletek szybko zrezygnowalismy ( jak bylismy mlodsi i strachliwsi to tabletki i przerywany ). No i wIdzisz, jestem z moim facetem ponad 6 lat, rok po slubie i wystarczyl jeden raz do konca w dni płodne- ja itak sie umyłam potem i wlasnie jestem w ciązy ;) Co masz zrobić. Idz do rodziców bo jak zaczniesz zygac z rana i omdlewac do dopiero się wku** domysłami. A jak chłopak Cie zostawi to jest gówno wart i tyle. Niestety chcesz czy nie ale tylko rodzice sa Ci w stanie pomóc i musisz im powiedziec. Moze ta siostra cioteczna czy kto tam pomoze Ci i porozmawia, wyjasni?

nie wiem czy to się nazywa irytacja czy jak, w każdym razie moje koleżanki o ile mówily prawdę to tak nie zaszły, a ja....bardzo proszę o konkretne rady co mam zrobić a nie martwcie sie bo państwo nas nie będzie utrzymywać, rodzice mojego chłopaka mają firmę, ja się tylko boję że on się wkurzy:O

Wiecie co, mało nie spadłam z krzesła jak przeczytałam problem z jakim zmaga sie AUTORKA tego tematu,laptop opluty ze smiechu.Trzeba było sobie MOZG przepłukac. Masakra co siedzieje, gówniara 16 lat pakuje sie gównarzowi do wyrka a p[otem ccos wyplukiwac bu hahce hahahahahaha.

Gość katatarynka
Te wargi to pewnie od wrzątku sine :)

dla ciebie to moze jest smieszne nie nazywaj mnie gowniarą pewno juz dawno zapomniałaś jak to jest mieś naście lat co? mój chłopak jest cudowny ale nie wiem jak na to zareaguje i nie potrafie odnaleźć zdań w jakim mu to powiem, rodzicom to wogle nie mam posysła

tak miałam 16 lat i powiem wiecej... pamietam ten okres bardzo dobrze. Do sexu podchodzi się z głową ... a potem jak widac dzieci mają dzieci Ponoc mają wprowadzic do szkól przedmiot o wychowaniu seksualnym???

Gość no to ładnie..
prowo... scena "wypłukiwanie" zywcem sciagnieta z "galerianek"... żal poprostu... dzieci robia dzieci hah :D wy sie w leb puknijcie :D jak 16 latka moze uprawiac sex przeciez to dziecko !!

On we mnie wlewał ten wrzątek, więc teras nie dopószcza myśli o byciu tatą, dlatego boję się mu powiedzieć, a mama to już w ogóle...

16 latko ja też mam firmę a jednak kokosów nie mam :D Jeśli myślisz, że rodzice twojego chłopca będą cię utrzymywać to powodzenia. Jak znam życie to on cie kopnie w dupę i fakt, jego starzy będą płacić ci alimenty - może 500zł wyciągniesz :) A resztę niestety będą musieli dać twoi starzy, a pewnie im to nie na rękę. Jak się nie ma mózgu to są konsekwencje. Skoro myślisz, że irygacja (nie irytacja osiołku) jest środkiem antykoncepcyjnym to powodzenia- niedługo też wszystkie twoje koleżanki będą w ciąży. Niestety, bo Państwo na was będzie łożyć (czyli np ja :/ ). Nie licz na kasę jego rodziców, gówno dostaniesz.

może wam to się kojarzy z tym filmem galerianki nie wiem bo nie oglondałam, ale to nie jest żadne prowo, jak na razie to nikt mi nic nie doradził, proszę was dziewczyny bo ja tu na serio się trzęsę cała i płaczę jak do was piszę, nei mogę się uspokooiić

z tym wlewanie wrządku to znowu ktoś sie podszył

A ten wrzątek to tak z czajnika prosto lałaś ? :D p.s. Ja też mając 16 lat swój pierwszy raz przeżyłam, ale ja brałam tabletki anty - do szkoły trzeba chodzić a nie na wagary!

>>>>>On we mnie wlewał ten wrzątek, więc teras nie dopószcza myśli o byciu tatą, dlatego boję się mu powiedzieć, a mama to już w ogóle...>>>> że co????????? co za debilizm albo słaba prowkacja

płaczę bo nie dość, że ten wrzątek nie wyparzył tych kijanek wypływających z mojego chłopaka (zapomniałam ich zanzwę) plamiaki czy jakos tak...to jeszcze mnie pochwa boli teraz.

Gość ...CCC.
Przecież Ci napisałam___________powiedz chłopakowi i Twoim rodzicom. Nie pierwsza ,nie ostatnia.

Nie oglądałaś 'Galerianek'? To czemu wcześniej pisałaś że tam była scena pod prysznicem ? To napisz nam dokładnie jak to płukałaś, co robiłaś i czym.

Gość no to kaszanka
Mieszkasz z rodzicami? moze mama zauwazy ze cos zle sie czujesz placzesz.. zapyta co sie dzieje? i wtedy zacznies ztemat... zla napewno bedzie kto by niebyl z,ly... wkoncu 16 lat to jeszcze dziecko.. nowa szkola.. moze poczekaj z nia rok pozniej? tylko powiedz rodzica...

Dla mnie ten wątek i jemu podobne to jeden wielki brak odpowiedzialnosci i skrajna głupota! Ale jak tu po 16 latce mozna spodziewac sie odpowiedzialnosci,sieczka zamiast mózgu

Gość ddddsaas
TY OKROPNY PODSZYWIE, w 5 tygodniu nie wykonuja usg dopochwowoego, było by gówno widac :P badaja tylko, ale skad masz wiedziec jak skoro nie jestes w ciazy?