Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 16 latka mam problem

Jestem w ciąży pomóżcie mi

Polecane posty

Gość 16 Iatka mam problem
Z jakim znowó piwem?? U mnie w barkó był tylko bimber, miałam go urzyć do usóniencia cionrzy ale Arek wypił :(

ale ja z nikim innym nie spałam tylko z tobom Arkadiuż:( ty jesteś oicem , ja matką - tak mi teraz mama tłumaczy...:(

Gość NATALA...
:D:D:D

O natala jesteś :( co o tym sondzisz?

To nie jest rzadne prowo ile razuw mam jeszcze to tłumaczydź?? Dodkneła mnie tragedja a Wy wmawiacie prowo. Arek mnie nie chce, pralka się zepsóła znowu pod wpływem pruby za jej pomocom zaradzenia cionrzy, rzygam nie wjem dlaczego matka beczy bo muwi rze jesli pralka nie zadziałała to nie wie co z tym dzieckiem, jeszcze teraz na dodaek moja siostra przyjechała z Hameryki i muwi rzebym pojechala do Arkadiuża i powiedziała mó, rze jesli nie ózna dziedzka to ja się zabije a dziecko i tak sie óridzi i będzie mósiał je odhowadź. Ja sama nie wiem co mam poczondź?

Gość Mirka..................
To nie prowokacja .Znam tę dziewczynę i tego całego Arka. Mieszkają w Chełmnie.

Gość Arkadiuż
Nie dzwoń do mnie!! nie pisz esemesów, z kłamstwami, że prlaka sie zepsóła bo ja nie pszyjadę jej naprawić bo mnie wrobisz w dziecko pana od pralki!!

Wagabunda( moja siorka) była zawsze dla mnie idolkom dlatego posłóham jej. My fcale nie mjeszkamy w Chełmnie tylko w hełmie. Wyhodzę z domu bo tutaj nie da się wytżymać... ojcieć wyciągnoł sznur- nie wiecie po co?

Znam również Twojego ojca >wiesz,że on ma problemy psychiczne. sznur_______może się chce powiesić.

muj ojciec jest normalny tylko pszerosła fo ta cała sytuacja z moiom cionrzom, co ja mam robic, czy znajdzie sie tó ktosi kto mi naprawde udzieli jakieis rady?

pukam do dżwi Arkadiuża- jesteś?

Gość Arkadiuż
Wiecie co, moja dziefczyna sie własinie dobija do mojich dżwi, zaras moi staży sie pobódzą i będę miał matno rze zrobiłem jej dziecko, co ja mam robić?

Twój ojciec nie jest normalny!Pamiętasz 3 lata temu jak mu Twoja matka najebała,za ten romans z tą 17 letnią dziewczyną

pomylilaś mnje s kimś innym, ja jestem z hełma!

ups! wywaliłam dżwi z zawiasuf:O starzy Arka sie obudzili i co teraz?

Gość Arkadiuż
Wiedziałem, że to siem tak zkoniczy!! Ajk myślicie powinnem jej poświecic czas na rozmowe o tej cionrzy?

Gość pastafarianka
ta prawdziwa autorka topiku napisała ze provo i poszła w pizdu juz daawno

Gość dlaczego teraz mamy
ci pomagać? w czasie sexu nie potzrebowałaś pomocy...

kurde staży Arka wylecieli nadzy:O ale tak patrze i areka ma "małego" po ojcó... co powiedzieć dobrywieczur czy dzieńdobry?

w czasie seksu jakbym poczebowała to bym napisała, a ja poczebóje teras pomocy!! Arek siedzi i płacze, rze zobaczyłam jego rodzicuf z stanie nagości....powiedział, rze nasza cionrza to nic w poruwanió z tom tragediom...:/

słóhajcie posikałam sie bo nie wytrzymałam po tym płynie...:( ale wstyd Arek kazał mi to powycierac a ja powiedziałam ze nie moge bo jestem w ciomrzy i tak własnie wypaplałam to:( jaka jestem głópia:( Mama Arkadiuża strasznie sie wkóżyła i powiedziała rze nawet dojść w spokojó nie mogła:( obwinia mnie o nieudany stosunek:(

Gość hahahnnanana
nie ty pierwsza, znam lodsza co miesiac temu urodzila, powiedz rodzica jak najszybciej, do holandi na wyciecke cie zabiora, albo kolyske kupia...powiedz mamie ale to szybko, bo bedzie gorzej

Gość Arkadiuż
Moja dziefczyna dopjeła sfego! Rospętała pjekło w mym domu, ojciec we wzwodzie siedzi na fotelu bo mu pszerwała wizyta mojej dziefczyny i ne wiem w jakimś szoku jest, matka mnie wzieła za kódły i kazala skrobać dziefczyne czymś, co ja mam poczonć?

matka arka powiedziała ze mam opuscic ich posesję i nazwała mnie dziwką z prowincji. zażygałąm im sałe mieszkanie:( i latam ze szmatą czyszę pawie :( sytuacja jest straszna. przyjehała elżbieta jaworowicz ze sprawą dla reportera:( HELP!

To pewnie ta Mirka co nas zna wezwala Jaworwiczowa...Dzięki!! Wracam własnie do domó ciekawe jak tam...mam nadzieje rze matka sie óspokoiła i rze pana od pralki jóż nie ma...

Gość Arkadiuż
No nareszcie poszła. Kurde zażygała mi całą hacjendę, matka prawie zawałó dostała jak to ujżała jedynym plusem jest to, że memu ojcu na widok pawiuf szybko opadł i obyło sie bez zwywania pogotowia.

wruciłam do domówidzę rze dżwi wprawione:) Wchodzę a tutaj porarzka:( tata nieżle bawi sie z mama goni ją po mieszkaniu ze sznurem tata jest kowbojem a mama krową i tata bieże ją na lasso :( ja w ciomrzy a oni hcom sie kopulować:(??????????????? Nerwowo nie wytżymam:(