Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 16 latka mam problem

Jestem w ciąży pomóżcie mi

Polecane posty

Powiem ci tak byliście na tyle dorośli żeby zacząć się p.....ć mając 16lat a może i mniej słuchałaś koleżanek to teraz masz dorośli do seksu a udają dzieci jak się pojawia problem idź teraz razem ze swoim chłopaczkiem do roboty zarób na swoje dziecko nie będziesz potrzebować pomocy od rodziców na tym polega właśnie dorosłość której tak bardzo oboje chcieliście.Sorry jak takie coś słyszę to we mnie wzbiera kiedyś ludzie umieli wypijać piwo które sami nawarzyli nikt nie brał niczego od rodziców jak się wpadło szkołę kończyło się później a szło się do pracy żeby zarobić teraz dzieciaka zrobić umiecie ale zadbać o niego już chcecie być bezkarni we wszyskich poczynaniach a tak się nie da.

Gość NATALA...
No ,nie jestem obsikana :D.

Gość oj wy małolaty
jak nie wiecie jak to się robi, to się najpierw douczcie a teraz to będziesz siedzieć w pieluchach, a nie z nudów próbować się SEKSOWAĆ :) :) :)

Gość hello!!:)
no niezła prowokacja, jednak jest nadzieja, że nie istnieją tak tępe dziewczyny.

Gość 16 Iatka mam problem
Kurde brakło mi soli lecę do sklepu bo ktoś tam pisał, ze trzeba dórzo jej! Zaraz wrucą moi staży i co ja im powiem jak zobaczą, ze wszyscy jesteśmy w cionrzy?

Gość wiesz co AL
aborcja była w każdych czasach - to żaden nowy wymysł. Chociaż nie - dawniej nie było to morderstwo, bo kościół miał innych wrogów - Żydów, czarownice, wróżki - dziś jest to uważane za niepoprawne politycznie więc nie tak łatwo ponapiętnowywać sobie Żyda czy czarownicę (nikt już w nie przecież nie wierzy) - więc znalazł sobie nowego, idealnego wręcz wroga i ma.

Gość oj wy małolaty
najpierw trzeba skończyć szkołę dzieci i nauczyć się ortografii, bo później wasze dzieci będą tak samo głupie i niedouczone jak wy

o nieeeeeeee jurz jest po 20 i sklepy zamkniente morze monopolowy bendzie otwarty?

16 - ale pomarańczowa - normalnie cie kocham i chętnie adoptuję niezależnie od płci i wieku :)

No pienknie moi rodzice właśnie wrucili i powiedzieli, rze mam natyhmiast isć do arka i pżyprowadzidź go byśmy porozmawiali o tym kto jest matka a kto ojcem bo oni terz nie rozumóją jak mugł wrzontek nie pomudz.i jeszcze powiedzieli rze mi potronca z kieszonkowego rze dopóściłam, do wytłuczenia przez pana od pralki dżwi.

Mama muwi rze jestem nieodpowiedzialna teraz kaze mi wejsc do pralki ( juz naprawiona) bo jest mozliwosc rze te kijanki się wypiorom i nie bende w ciomrzy!:D wruce po praniu!

Gość Arkadiuż
No...właśnie wruciłem do domu, mam nadzieje, ze rodzice mojej dziewczyny coź zaradzą na tom niehcianom cionrzę...

kórcze wirowanie było na maxxxxxxxxxxa:O aż zwymiotowałam 5 razy...

Gość Andźka
Dziewczyno, stało się i trudno.Teraz musisz myśleć jak dorosła. Nie zakładaj takiej możliwości że usuniesz ciążę, bo do końca życia sobie tego nie wybaczysz. Musicie powiedzieć rodzicom aby wam pomogli.Tylko rodzice którzy są doskonali tego nie zrozumieją. Ty i on pójdziecie do szkoły, dzieckiem pomogą wam się zaopiekować rodzice.(tak powinni zrobić kochający rodzice) Nie możesz zrezygnować ze szkoły, bo to twoja przyszłość. Życzę udanej, mądrej, bardzo dorosłej i odpowiedzialnej decyzji. :)))

ej arkadiuż jesteś dziewczyną czy chłopakiem? :D

Gość Arkadiuż
a to zależy:D bo tak w ogóle to dziewczyną ale tu jestem Arkadiużem:P a Ty?

Masakra tak mnie ta wirufka wykończyła, rze mósiałam się połorzyć, cały czas wymiotóję, nie wiem jurz czy to wina cionrzy czy wirufki, umrę zaraz...

dziewczyna:D kurde i ciągle chodzę sikó czy możliwe jest to rze płyn do płukania był moczopendny?

Gość jarek88
prowokacja ;D::D:D:D::D:D:D hehheheheheh

Wiedziałam, rze na was tó nie morzna liczyć, ja mam problem a Wy teras albo nic nie piszeće, albo rze provokacja, a ja nie wiem co zrobić z tom cionrzom, moja matka siedzi o płacze, ojciec krzyczy rze nie ma w barku bimbra, Arkadiuż się nie odzywa, dzwonie to niego, pisze a on nic,co ja teraz mam zrobić?

Gość Arkadiuż
A ta ciągle tutaj, zamiast coś robić z tom cionrzom siedzi i truje wory...

ojciec powiedział rze moge sobie pakować ubrania:( luuuudzie... i powiedział rze jerzeli nie bede sie uczyć skoncze pod mostem. w domu jest haos... sąsiedzi walą miotłą po suficie, bo spać nie umją. Arek tak jak wspomniałam nie odzywa się...:( Wszyscysię na mnie dżą zamiast wspierać. Arek powiedział rze w rzyciu nie spotkał takiej idiotki jak ja:(

Dziewczyno, nie wiem już sama które z Twoich postów to podszywy a które nie, ale to nie zmienia faktu, że piszesz totalne głupoty i dlatego ludzie myślą, że to prowokacja ;D Co wypłukałaś, o czym ty w ogóle mówisz, jakie wypłukiwanie? Chyba ktoś sobie z ciebie jaja robił jak mówił ci o wypłukiwaniu... Masz 16 lat a nie wiesz nic o metodach antykoncepcyjnych? Skoro nie stosowałaś antykoncepcji mogłaś się domyślić, że możesz zajść w ciążę, trochę odpowiedzialności, nie ma czegoś takiego jak wypłukiwanie ;| W ogóle mogłaś się trochę powstrzymać z tym seksem, masz 16 lat dziewczyno, trudno, teraz musisz urodzić to dziecko, poweidzieć rodzsicom, ale ci współczuję... mowilas swojemu chłopakowi? Jak nawarzyłaś piwa, teraz je musisz wypić, nikt Ci nic na to nie poradzi... musisz poniesc konsekwencje tego co zrobiłaś.

Ja nie warzyłam rzadnego piwa, tylko zalewałam macicę wżątkiem, naucz się czytać Ty wyrzej!! Jestem w rossybce, Arek milczy, ojciec sie dże, dżwi w domu wywalone, pan od pralki w szoku, bo Arkadiuż mó powiedział, rze to on jest oicem, matka lamentóje rze jestem w wyimaginowanej cionrzy, poraćcie cosi....

Mam 16 lat jak ty. I poczucie , że jeszcze dobrze życia nie zaczęłam. Jak można zgnoić sobie tak życie :(!!! Naprawdę ci współczuję ale jesteś idiotką. Jak się za coś bierzecie ze swoim chłopakiem to bierzcie się z sensem! WYPŁUKIWANIE???!!! To trzeba mieć fantazje , żeby coś takiego wymyślić. Pisałaś , że mieszkasz w małej miejscowości , ale małej tzn. k*rwa gdzie?!! Czy tam 16 latki wiedzą chociaż ile jest 2+2?!!! Dobrze chociaż że nie usunęłaś ciąży :) Powodzenia w wychowywaniu wiecznie płaczącej pociechy... a na przyszłość gumki!

pan od pralki stoji jak zamórowany... Przyszła somsiadka z pretensjami rze kochać się nie morze w spokoju bo tato ryczy o bimber a matka kwiczy ze bendzie babkom. to jakiś horror:O Jeszcze Arkadiuż nie odbiera telefonuw a na foróm siedzi :( Arkadiuż będziesz ojcem- dotarło? ;(

Ale ty z tym piwem żartujesz , tak? Wiesz , że to była k*rwa przenośnia czy jesteś piankomózgą idiotką naprawdę?

Gość Arkadiuż
Jakim ojcem, jak ojcem jest pan od pralki??Tylko kto tu jest w końcu matką??

Tak lamentujesz że się temu Arkadiuszkowi nie dziwię , że cię nie chce