Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łodzianeczka

WSPANIAŁY ZWIĄZEK Z MŁODSZYM PARTNEREM.

Polecane posty

WITAM. MAM 35 LAT I OD TRZECH LAT JESTEM W SZCZĘŚLIWYM ZWIĄZKU Z MŁODSZYM MĘŻCZYZNĄ ODE MNIE O 13 LAT!!! APELUJĘ DO KOBIET KTÓRE MAJA OBIEKCJE CO DO ZWIĄZKU Z MŁODSZYM ABY WIEK NIE STAWAŁ NA DRODZE DO ICH SZCZEŚCIA!!! JA MIAŁAM WIELE OBIEKCJI ALE ""SERCE NIE SŁUGA"" TAKŻE KOCHAJCIE I BADZCIE KOCHANE NIE PATRZĄC NA METRYKĘ...POZDRAWIAM

Gość MOniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
e tam ja mam 34 i za nic bym sie nie bzykneła z takim dzieciakiem

Gość ...CCC
No, nie 12 lat młodszy_____fuj

Gość MOniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bo ja wiem czy mam czego załowac :) mam meza wiec nie załuje :P

..ja też miałam męża...kiedyś...w życiu się zmienia raz na lepsze raz na gorsze..dla mnie na lepsze..to kochaj męża i nie myśl nawet o młodszym...

..Eurydytko...ślepa nie jestem i nie wyglądam jak kura...i nie gdacze...tylko po prostu jestem szczęściarą....co widać w twojej zazdrośći brakuje..

Gość ...CCC
Wiesz co ?_______ciesz się szczęściem i nie wysiaduj na kafe.

Gość grdgdfgd
oka pogadamy za 10 lat jak twój dzieciak zmęznieje i zapragnie pieknej zgrabnej wolnej i seksownej koleżanki z pracy, ciesz się póki jesteś "w miare" młoda...

nie rozumiem...was to dziwi czy bulwersuje??? czy wiek jest miarą naszych uczuć ? bo według tego jak podeszłyście do tematu to raczej TAK.

Gość erudytka ciagnij dydka

Jak Ty toto co masz między nogami nazywasz dydkiem, to gratuluję autosugestii ^^ Bardziej to samotny włos łonowy przypomina do oglądania przez lupę, no ale.... Nie, ja podchodzę do tego REALNIE. Takie związki wychodzą jeden na milion, młody chce sobie popykać milfetkę a później się mu nudzi - w 99 przypadkach na 100, więc masz szanse nikłe, niestety.

Gość erudytka ciagnij dydka

GRATULUJĘ PODEJŚCIA!!!! WIESZ TAKIE REALNICE JAK TY MOGĄ TYLKO POMARZYĆ O WSPANIAŁYM MŁODSZYM MĘŻCZYZNIE PRZYNOSZĄCYM PORANNĄ KAWĘ DO ŁÓŻKA Z SŁODKIM POCAŁUNKIEM KTÓRY JEST PEŁEN CIEPŁA I MIŁOŚCI... BO ŻADEN BY NIE WYTRZYMAŁ!!! ZAŁOŻĘ SIĘ ŻE JESTEŚ JEDNĄ Z TYCH PORZUCONYCH PRZEZ STARSZEGO...BO O MŁODSZYM MOŻESZ TYLKO POMARZYĆ....POWODZENIA!!!

Zmartwię Cię - przegrałabyś zakład :) Każdy z moim dotychczasowych facetów był młodszy o ok. 4-5 lat ;) Obecny starszy o rok, gwoli ścisłości... :) Wspomnij swoje słowa za 10 lat jak będziesz latać po chirurgach żeby przypominać jego koleżanki z pracy ;)

A - i ja z nimi nie wytrzymywałam bo gówniarz to gówniarz, nie mam zamiaru z siebie na siłę słit nastolatki robić, jak Ty... Z tyłu liceum z przodu muzeum :D

WSPÓŁCZUJĘ.... WIEDZ ŻE WIEK NIE CZYNI CZŁOWIEKA STARYM CZY MŁODYM..WAŻNE CO MASZ W GŁOWIE..NIE JEDEN GÓWNIARZ MA WIĘCEJ OLEJU NIŻ TEN STARZEC ...

Tak sobie tłumacz ;) Już po stylu pisania silącym się na pisanie młodzieżowym językiem, i zdrabnianiem czego się da, pokazujesz że na siłę starasz się odmłodzić... Jeszcze powiedz że go loffciasz i koffusiasz swojego teżecika, i będzie wszystko jasne i klarowne ;)

Gość prawdabolinajbardziejj
teraz tak piszesz bo masz motyle w brzuchu jestes pewnie w początkowym etapie związku , a potem jak w każdym związku przychodzi życie,problemy, rożnice. Po paru latach On będzie wychodził do klubów, na piwo , będzie podziwiał młode ciała na parkiecie ty nie wytrzymasz presji, ale presji samej siebie zniszczysz sie sama zazdrością brakiem wartości . Pamiętaj ze teraz młode dziewczyny same wychodzą z inicjatywą on nawet nie będzie sie musiał starać aby młode kobiety się nim zainteresowały. Tak będzie...

SAME TU SIEDZĄ ZAZDROSNE I NIC NIE WARTE BABY!!!! ŻAL MI TAKICH KOBIET JAK WY NAPRAWDĘ...NIE ZAZNAŁYŚCIE CHYBA ZBYT WIELE W WASZYCH MARNYCH ŻYCIACH...BIDULE Z WAS!!!!! JA AKURAT NIC Z TEGO SOBIE NIE ROBIĘ...JESTEM SZCZĘŚLIWA I TO JEST NAJWAŻNIEJSZE!! WIEM ILE JESTEM WARTA I ILE WART JEST MÓJ PARTNER...WASZE CHORE GADKI MNIE NIE WZRUSZĄ...

Gość pisz małymi literami babo

A mi się wydaje że Cię ruszają, i że Ci się coś w główce ruszy, w zwojach znaczy się ;) Mam zazdrościć babce starszej ode mnie o praktycznie 10 lat tego, że sobie małolata przygruchała? :D Przeceniasz się :D