Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łodzianeczka

WSPANIAŁY ZWIĄZEK Z MŁODSZYM PARTNEREM.

Polecane posty

Gość grtrr
Jedno pytanie Dziecko planujesz ?

Gość fgdgdg
GŁUPIA WARAIATKO to ty nam gitare zawracasz a sama zakładasz ze z nim nie będziesz... szkoda było zachodu ci tłumaczyc co sama wiesz :o

.no nie...Nie zakładam że nie będę....chcę być i on też chce..reszta sama się ułoży z czasem... Nie rozumiem takich podejść z waszych ust...chciałam pokazać że można być szczęśliwą w związku z młodszym mężczyzną....a dostałam od Was po dupie...

Pani na ogrodzie - cóż chyba nie tylko ja krytykuję głupotę i naiwność autorki, jak widać na załączonym obrazku ;) Po 2, moje posty są prześmiewcze, a nie agresywne :o Jeżeli to dla Ciebie agresja, to lepiej zniknij z tego forum bo przeżyjesz szok :o

Gość fggvddc
Uwierze jak będziecie razem 10-15 lat wybacz ale 3 lata to zwykłe chodzenie a nie życie .Uwierze jak on wytrzyma z tobą do 30 lat i nie wywinie ci zadnego numeru,.,.

Łodzianeczka, bo tu tacy ludzie siedzą. Nie ma co liczyc na tolerancje, tutaj wszyscy wiedza lepiej od ciebie i twojego partnera co zrobicie w przyszlosci ;) Mundre kobietki siedza i tylko czekaja aby ci dowalic, smutne ;) Ja wierze, ze zwiazek z mlodszym moze byc satysfakcjonujacy i trwaly, jestem starsza od ciebie, znam takie pary. Nie kazdym to odpowiada, u innych, jak widac budzi agresje ;) Dla mnie osobiscie facet musi byc starszy, to kwestia gustu pewnie, a moze i czlowieka, przeznaczenia, kto wie. Wierz w swoja milosc i nie pozwol, aby wsciekle panienki odebraly ci marzenia i wiare ;) Tego typu oceny czytam tylko na kafe, to zbiorowisko roznych nieudacznikow i smutnych ludzi ;) wszystkiego dobrego!

....Mężczyzna w wieku mojego partnera to młody rozsądny i pracowity człowiek.....Ja mam dużo przejść za sobą......wiem że niektórym wydaje się to nierealne ale ....życzę wszystkim kobietom takiego uczucia...

Erudytka, dzieki za "dobra rade". Pozwol jednak, ze sama zdecyduje, jakie strony i kiedy bede odwiedzac. Na kafe bywalam na samym poczatku, wiem, czego mozna sie tu spodziewac ;) Przesmiewcze powiadasz, hmmm to wiec jakie sa twoje intencje, dlaczego chcesz wysmiac kobiete i skad wiesz jak potoczy sie jej zycie? Twoje posty odbieram jako agresywne, cyniczne i malo dojrzale ;)

Gość gfdgdg
Do jego 30 lat czyli do jego 30-tki :o

lodzianka tak trzymaj :) moj facet jest odemnie mlodszy o 11 lat i jest nam super :) nasi rodzice nie widza problemu w tym. a co mysla inni to mi to lotto:) moga mi tylko zazdroscic

Pani na ogrodzie... Jesteś wyjątkową osobą na tym forum...Dziękuję za ciepłe słowa..chciałam podtrzymać na duchu wszystkie kobiety które maja wątpliwości co do młodszych partnerów..i...tak mi się oberwało.Wierzę że nie wiek tylko uczucie i rozum podpowiada sercu w takim związku ..

Gość gfgdg
Pani W ogrodzie,może jesteś już starszą kobietą ale autorka sama zaprosiła do rozmowy kafeteriuszy, Jeżeli nie podobają się jej opinie ponieważ nie są takie jakie oczekiwała niech zgłosi temat do usunięcia . Uważam iż teraz sama chcesz się teraz pokazać z dobrej strony , ale wybacz załuż o tym topic ;)

Arika 4..życzę szczęścia!!!Wierzę że jesteście szczęśliwi bo młodszy to nie znaczy gorszy..czy głupi...Trzeba to przeżyć żeby zrozumieć...Pozdrawiam

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Lodziara ma już mokro w majtach bo ktoś jej przyklaskał :o

Gość uuuuuuk
Nie uważamy ze on jest głupi tylko Ty masz problemy z rozumieniem treści . A to na maturze sie przeragia, proponue przerobić to z twoim utrzymakim przeciez dopiero co matura była :o:P

Gość czeresniak dalej sprzata
eru, nie gadam w tym temacie negatywnie bo moja Mama jest starsza od Ojczyma o 10 lat i sa super para :) Sa bardzo szczesliwi teraz maja Ona pod 50 On pod 40 i Ona wyglada mlodziej od niego

Gość ffdf
Myśle ze powinnas skojrzeć w lustro, i zastanowić się co twoim dzieciom zafundowałas.To ty jestes głupia i egoistyczna . Do tego masz pedofilskie skłonności.

lodzianeczka wiesz pewnie niejedna tu chciala by byc na naszym miejscu tylko wstydza sie do tego przyznac :))

ja piedole czytam i nie wierze ze ludzie w tych czasach moga byc tacy zacofani

Gość czeresniak dalej sprzata
Spoko,pozdrowie i tak gwoli scislosci , On nigdy nie myslal o innych babkach w swoim wieku,wizja zdrady z mlodsza nawet nie istniala :)

ffdf........ co rano spoglądam w lustro i wiesz co widzę??? szczęśliwą kobietę!!! a moje dzieci nie tylko zyskały jak to nazywają....przyszytego tatę ale i przyjaciela z dobrą rzdą....to widzę...

gfgdg Ja nie mam nic do konstruktywnego, kulturalnego wyrazania swojego zdania. Nie rozumiem tylko po co obrazac. Mozna nie wierzyc w takie, czy inne uczucie. Na podstawie swoich doswiadczen lub innych "widzimisie". Glupie wydaje mi sie tylko to, ze obrazacie kobiete i twierdzicie, ze wiecie co stanie sie z jej zwiazkiem :D Po prostu jest to podejscie malo dojrzale. Sama napisalam, ze mi zwiazek z mlodszym by nie odpowiadal, nie oznacza to jednak, ze wiem jak skonczy sie zwiazek lodzianeczki ani zeby ja obrazac (wysmiewac) zreszta to chyba to samo? Nie zaloze topicu o tym, ze chce sie pokzac jaka jestem dobra hahahahaha Jesli chcesz zaloz za mnie i mnie tam zwyzywaj :D ja akurat mam duzy dystans do tego co tutaj sie dzieje, ale czasami wielka ochote komus napisac dobre slowo :) Dziekuje rowniez za kolejna dobra rade ;)

Cyniczne mają być, bo po prostu śmieszy mnie naiwność i głupota, która tu się pałęta przemycana w jej słowach ;) A co do wymowy moich postów - na człowieka z głową w chmurach nic nie działa tak dobrze jak mocne sprowadzenie na ziemię, co też w swej dobroci i empatii staram się zrobić :) Dla mnie takie coś jest niewłaściwe, i - zakładając że masz syna 19letniego - podobałoby Ci się gdyby rozkładala przed nim nogi kobieta starsza od niego o 12 lat? Uważalabyś, że coś takiego da mu szczęście? Szczerze wątpię ;) Teraz pewnie powiesz że nie przeszkadzałoby Ci to, ale gdyby się faktycznie trafiło, to nie byłabyś już tak miła ;) Podobnie jak z homoseksualizmem - fajnie, super, ale na odpowiednią odległość ;) Tak mi się jakoś skojarzyło. Pomijając fakt że niewłaściwe, to i naiwne - 22latka naprawdę ciężko nazwać dojrzałym facetem, który myśli głową a nie główką - i gro takich ma erotyczne marzenia o seksie z milfetką, o SEKSIE - nie związku. A ten się zaplątał, i kiedyś - się odpląta. Ale autorka nie da sobie tego powiedzieć, więc ostrzeganie jej to jak do obrazu ;)