Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łodzianeczka

WSPANIAŁY ZWIĄZEK Z MŁODSZYM PARTNEREM.

Polecane posty

Gość prawdabolinajbardziejjjjj
Smutne będzie tylko to ze sama siebie zniszczysz i jego przy okazji bo nie zniesiesz zazdrości.Jak On będzie miał 27 lat zaczną go interesować młode ciała 22 letnie a ty będziesz już po 40....wybacz ale skóra traci jędrność. A jego popęd po tylu latach związku zacznie szukać czegoś świeżego,,,

Pewnie nie umie na małe zmienić, albo żeby się odmłodzić BęDzIe PiSaC fAlĄ :D Co będzie trędi i kul wśród znajomych jej żigolo :D

Gość taktaktaą
Powiedz co ten 22 pare latek wie o życiu ? oprócz ze dobrze jest uprawiać seks z kimś doświadczonym . Nic pewnie studiów jeszcze nie skonćzył, nie piął się po szczytach kariery, nie ma dobrego samochodu i pewnie w dużej mierze liczy na ciebie :) Ale jak już na twoich barkach osiągnie wszystko oddbije się od twoich pleców a ty pod jego cięzarem spadnijesz na sam dół

Gość fdsfsfdsf
masz coś z głową ze skoro zaczynałas juz z 19 latkiem to podchodzi pod pedofilie w twoim wieku . Myśle ze podświadomie szukasz syna a nie mężczyzne .

Gość ciapaty rów murzyński
Niech Ci dzieciaka jak najszybciej zrobi! Albo kilka pod rząd, aż do przekwitnięcia!

Od tępych nas wyzywa matrona która nie umie poprawnie napisać 'tak że' w odpowiednim sensie, pisze niezaznałyście razem, i nie zna zasad interpunkcji, świat staje na głowie :o germanotta - wyruchaj i za drzwi :classic_cool: :D

.wiecie co???? Ja usiadłam tu tylko dlatego żeby was stare podłe ropuchy powku...ać!!!! Wy niestety spędzacie tu i będziecie spędzać resztę swojego chorego samotnego życia...tak jak było do tej pory. Nie umiecie uszanować ludzkich uczuć dlatego nie wierzycie w miłośc i jesteście nieszczęśliwe. W dupie mam wasze chore gadki o tym co mnie czeka...może was to spotkało lub spotka...nie MNIE!!! I nie macie pojęcia o życiu, problemach i prawdziwym uczuciu bo NIE ZASŁUGUJECIE NA MIANO ''KOBIETA''

Gość csdcsdjfhsjdf
Nie uważacie ze taki chłopak rowieniż ją wykorzystuje?? Bo ON mając 19 lat nie miał nic szkoły, pracy, samochodu. A znałaz sobie babke od razu do ruchania i przy okazji do kierowania jego całym zyciem.Nie musi sie o nic martwić bo starsza kobieta juz coś przezyła i wie jak kierowcać zyciem ... Nie musi popełniać błędów,którzy ponoszą jak uczą się samodzieloności Jak uważacie taki temat? On może sam czerpie z tego większe korzyści...

19 lat... No sorry ale chłopcy w tym wieku marzą o ruchnięciu milfetki, mają się czym kolegom chwalić no i własny redtube, a taka lata za nim z wywieszonym ozorem, finansuje, promuje, ze śliną na twarzy, jakby miała ogonek to by nim machała jeszcze z radości że młodszy ją rucha :D Pedofilka :o Jakby taki baboń się za mojego brata wziął, to bym pojechała, wystrzelała po ryju i kazała kolokwialnie mówiąc spierdalać w podskokach :o Bleee :o

csdcsdjfhsjdf No ależ oczywiście, promotorkę sponsorkę sobie znalazł zaślepioną, no ale babie nie przegadasz :o Samotne wieczory to się Tobie szykują za +10,15 lat, jak on będzie pukał w dicho panny 19letnie w kibelku, a Ty będziesz przed tv zone romantica oglądać, i zastanawiać się skąd te nagłe nadgodziny w pracy którą mu załatwiłaś :D

Gość dsjhfdjf
Kobieto zyjesz teraźniejszośc ią pomyśl co będzie za 10 lat !!! Masz już tyle tak ze musisz o tym myśleć zejdz na ziemie !!!!

Gość fajna?
taaa moze teraz nic nie stoi na rpzeszkodzie ale jka Ty za 10 lat bedziesz wygladac jak kupa to on bedzie kwitl i sobie zmieni na lepszy i mlodszy model

Alo koffana loffe 👄 dsjhfdjf - no wiesz co, wymagasz od niej procesu myślowego zwojami w głowie, kiedy ona już myśli tylko kroczem? ;)

Gość hahahnnanana
ja ma 35, i meza 8 lat strszego, a z mlodym ok, jak sie kochaja, to ok, ale jak dlugo...

Gość bbbbbbbbbbbbbcv
KObieto żyje się chwilą jak się naście lat :) a nie przed 50.....

Gość Pani na ogrodzie
Erudytka, a mozna wiedziec dlaczego obrazasz kobiete, ktora ma mlodszego partnera i skad mozesz wiedziec jak jej losy sie potocza? Dlaczego w tobie tyle zlosci i niekontrolowanych emocji? Prawda jest taka, ze nikt na kafe nie wie jak potoczy sie zycie lodzianeczce i jak im bedzie sie zwiazek rozwijal. Roznie to bywa. Lepiej chyba zyczyc szczescia niz bawic sie we wszystkowiedzaca wiedzme, ktora udaje ze pozjadala wszystkie rozumki. Troche zyczliwosci, tolerancji i przede wszystkim - panuj nad emocjami kobieto! Łodzianeczko, zycze szczescia, super ze jestes w zwiazku z mlodszym, jesli takowy ci odpowiada :) Rewelacja. Zastanawiam sie tylko, po co swiatu to oglaszac? jeszcze na kafe, gdzie spotkasz takich jak wyzej? Wszystkiego dobrego i spokojnej nocy wszystkim. Mam nadzieje, ze kiedys kazdy bedzie mogl zyc z kim chce i jak chce i ie bedzie to wulgarnie oceniane :?

Gość fajna?
Łodzianeczko jelsi wychodzisz z zalozenia ze zyje sie chwila i pogodzilabys sie z tym,ze kiedys sie z nim rozstanmiesz to ok jestem tego samego zdania. KORZYSTAJ z tego. Jesli natomiast wiazesz plany na cale zycie to nie bylabym taka optymistyczna jesli chodzi o tego mlodziana ofkors

Gość i o co robic takie pieklo
bo nie rozumiem. Kobieta cieszy sie zyciemi ok, jak bedzie dalej, jej sprawa, moze bedzie dobrze.