Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierdzioszkowa dama,;

wstydze sie jeszcze pierdziec przy chlopaku,, a jak jest z wami???

Polecane posty

Przyznam ,ze czasem mnie az wykreca :D:D:D: Kiedys mnie tak wkurzyl ,ze w mojej glowie zapalila sie zarowka ,zeby tak mu puscic baka na gebe ,zeby juz sie zamkna :D:D:D:D:D: Pewnie juz by sie do mnie nie odezwal a moze i dobrze :D:D:D

Gość Osa Basia
Angel, no to się zdziwi facet :) Wiadomo, nikt na pierwszej randce nie bączy ale jak np przez x lat będąc razem nie zrobisz tego ani razu a tu nagle po ślubie TRACH! z grubej rury, to chłopak nie będzie w szoku? Kurcze jakoś trudno znaleźć ten właściwy moment :) Tak sobie mysle, że może lepiej jednak troszkę wcześniej, a niech się przyzwyczaja facet :P Choć z drugiej strony - po ślubie bezpieczniej, bo jeszcze się rozmyśli jak usłyszy albo poczuje co z kobiecej pupki potrafi wyskoczyć :D

Wlasnie po slubie bezpieczniej,bo wtedy bedzie mu trudniej uciec hahaha:D:D:D:D: Z bylym bylam prawie 8 lat pierwszy raz mi sie wymsklo po prawie 4 latach :D:D:D:D boze co ja nie raz przezywalam :D:D:D:d Ostatnio mialam mega wzdecia i mowie do mojego ,ze mnie boli brzuch on myslal,ze jak na okres ja mowie ,ze mam mega wzdecia :D:D:D:d a on idz do toalety popierdziec hahaha:D:D:D:D:D::D myslalam,ze umre

Gość zniesmaczony d
fuu ładne laski nie pierdzą!

Gość Osa Basia
No coś w tym jest :) ale czasem faktycznie strach, bo nie wiadomo jak by zareagował na takiego bąka, bo jak wiadomo te stokrotkami nie pachną. Zresztą znając życie zawsze i tak wyskoczy w najmniej odpowiednim momencie :D Angel - a jak były zareagował jeśli to nie tajemnica i w jakich okolicznościach się to stało?

Gość zniesmaczony d
nie umiem sb wyobrazic ze ponetna zadbana laska wali smierdzacego gaza :o

Smial sie i tyle :D:D: to go smieszylo :D:D:D:D: On sam puszczal baki notorycznie Ale pamietam,ze mi sie wymsklo :D:D:D: strzelilam buraka

Gość Osa Basia
No to całe szczęście że tylko tak zareagował :) Pewnie są tacy co by sie obrazili o bąka. Ooo prosze.. jeden nawet sie wypowiedział powyżej :D Ale masz racje kochana, z jednej strony wstyd, a z drugiej znowu czasem nie da sie wytrzymać i znajdź tu złoty środek :(

Gość zniesmaczony d
dzieki wam nigdy sie nie ożenie dzieki...

Z jednej strony chce sie miec klase byc zawsze kobieca dla swojego faceta itd...,ale z drugiej jak mieszkac z kims i zyc :D:D:D:D kiedy czasem az wykreca

Gość Osa Basia
No właśnie :-) i jak tu żyć jak resztę życia tr, eba gazy trzymać i cierpieć. Już chyba mniejsze zło puścić i przeprosić :-) Jak kocha to wybaczy. Chyba? :-)

Gość Osa Basia
zniesmaczony Nie wiesz co tracisz kolego :) szkoda mi Cię bo nawet nie byłbyś w stanie przeżyć bąków swojej dziewczyny, to co dopiero poważniejsze sprawy

Gość gnojek_ale_taki_prawdziwy
ja to generalnie brzydzę się nawet tych żartów o pierdach w komediach - amerykańskich(bo chyba tylko w takich są, tylko one są tak prymitywne, jak zresztą ci wszyscy amerykanie)... ech żeby tak można się było tego pozbyć, albo w ogóle najlepiej całego procesu trawienno-wydalniczego... może kiedyś coś na to poradzą i nie trzeba będzie paprać się w tym gównie

Gość gnojek_ale_taki_prawdziwy
a wie ktoś co trzeba jeść aby nie pierdziec ?

a moj facet ma mega dobrą przemianę materii , co jest w tej kwestii strasznie, bo jeśli pierdzi, to tylko w ubikacji przy robieniu kupy, i to czasami i w dodatku cicho! A ja mam wręcz przeciwnie . yszzzzz

gnojek - na pewno zioła: kimnek, tymianek, pić mięte I unikać miliona rzeczy, jeśli faktycznie mocno i duuużo pierdzisz.

Gość bąkers
nie przesadzajcie co niektórzy, przecież to tylko fizjologia! poza tym każdy to robi, więc jak się przejmujecie takimi rzeczami to znaczy, że nie macie innych problemów! :o dajcie na luz i tyle. moim zdaniem lepiej się posmiać z tego niż robić problem tam gdzie go nie ma

Gość sgsg
haha podnosze :D

prostaki. co z tego, ze to naturalne i i fizjonomia, człowiek wychowany, czy baba czy facet zalatwia takie sprawy na boku:O

Gość bąkers
hipokryci! sami pierdzą aż się kurzy, a tu świętych zgrywają

Gość pr0siak
a co sie bede przy nim wsydzic. wale baki jak pojebana a nie chce zeby potem brzuch mnie strasznie bolal tylko dlatego ze siedzi kolo mnie chlopak :D :P

Gość bakowwaaa
Ja jestem z moim kilkanaście lat mieszkamy już sporo lat razem i NIGDY mi się nie zdarzyło przy nim puscic baka ani NIGDY nie słyszałam aby on to zrobił. Troche kultury ludzie...

kibla nie masz? drugiego pokoju, czy korytarza? jak można pierdzieć i jeszcze mieć radość, ze się nasmrodziło i okazało taką klase przy facecie?:O nigdy nie słyszałam, by mój chłopak to zrobił, on nie słyszał mnie. i 20lat pożycia tego nie zmieni

czas nie ma tu nic do rzeczy, tylko wychowanie!:O rodzicie też przy sobie pierdzieli?:O nie zdziw się jak Cie za chwile zdradzi, bo bedzie wolał nowa, świeżą i nie w smudze smrodu, a nie starą, zuzyta i śmierdziela. Jakoś mieszkałam z facetem ponad 5 lat i nawet przez chwile mi do głowy nie przyszło, zeby takie świństwa przy nim robić, choć żylismy już jak stare dobre malezenstwo

Gość bąkers
ale ja też oczekuję mieć zadbaną i dobrze wychowaną kobietę ;) i też nie w smudze smrodu... co nie znaczy, że jak sobie bąka puści przy mnie, to ją wyzwię od świń i niewychowanych. po prostu bym to obrócił w żart i żył dalej

Gość Apapek
mi tam dziewczyna pierdzi w twarz i jest zajebiscie!! polecam!

Gość Kapuś jeden
A mnie ten cały temat i w ogóle dyskusja o bąkach śmieszą :-) Ps Angel From Hell - pozdrawiam 👄 wydajesz się być spoko babka- zabawna i na poziomie zarazem ;-)

Gość mmmatturrr
ja słyszałam jak dziewczyna strasznie pierdziała w damskim kiblu na uczelni, może myślała że jest sama, natychmiast wyszłam