Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierdzioszkowa dama,;

wstydze sie jeszcze pierdziec przy chlopaku,, a jak jest z wami???

Polecane posty

Gość też wstydze sie
ale tak po prostu zaczęłaś, bez rozmowy z nim? a co on na to?

Gość Kon Rad
Wielkie mi mecyje... pierdnij i już jak Ci sie chce

Gość Vanessa123456
A czy jak mieszkacie ze sowimi facetami to na początku nie wstydziłyście się robić przy nich kupy ?

Gość pierdzimączka
''gdy by nie ten dech to by człowiek zdech'' dziewczyny nie wstyćcie sie pierdzcie ile chcecie

Gość Callmia
Ja bączę od dawna i nic. Chłopak sie przyzwyczaił do mojego smrodku i nie rusza go to. Czasami aż go podziwiam, bo niejeden by padł z tego smrodu a on nic

Gość o nie, fuuuuuuuuuuuuuu
jak tak mozna? przecież on sie obrzydzi i ucieknie do innej! takie sprawy to się w wc załatwia a nie przy drugiej osobie

Gość Callmia
A niby inne nie pierdzą? Droga wolna, oby tylko nie trafił z deszczu pod rynnę :P

Gość Anty-gwałt-koncepcja
Fajny temat. Taki życiowy ;)

Gość Camma
nie robię i nie mam zamiaru nigdy zaczać! to obleśne :o

Gość o kurczaczku
nie przesadzajcie, to przecież normalna rzecz - jak kichanie 🖐️ chyba że tego też się wstydziecie :P

Gość puknijcie sie we łby
Nie macie już o czym dyskutować? :o prawie 200 postów o samych pierdach... żal mi was -_-

Gość poli27-prawie 28
ja pierdze przy mężu..on przy mnie tez...dla nas to narmalne,jak psiknięcie

Zajebiaszczy temacik;P Ja z moim facetem jestem 5 lat z tego 3 lata po ślubie a bąka jeszcze nie puściłam :D On przy ,nie wali jak sie da :) mi to nie przeszkadza ale ja nie mam odwagi do pierwszego razu :D Czasami tak sie chce, a od tego trzymania bebechy bolą . On juz 3 lata mówi zebym nie trzymała i żebym się nie wstydziła ale ja nie potrafie:P Tylko śmieje się że ze mnie myszy wynoszą bo wcale tego nie robie :) Ale może kiedyś się w końcu przyzwyczaję

Gość uśmiałem sie zacnie
buahha no temat przedni :P Nie rozumiem tych kobietek które mówią, że przy nich mężowie bączą na potęgę a one same sie boją/wstydzą. Odwagi dziewuchy! w końcu równouprawienie macie :P jestem z wami! :D

Gość Szajsung
pierdzioszkowa damo :D dałąś czadu z tym topiciem i tyle :P Noo ale przłamałaś tabu w związku a tym samym weszłaś w kolejny jego etap i brawa dla Ciebie za to ;)

Gość złośniczka mała
jak chłopak pierdzi przy Tobie to masz zadanie ułatwione - droga wolna :) jak z nim gadałaś wczesniej o tym to tym bardziej :) :)

Gość analdroid
ja to bym chyba w dupe kopnął jakby jakaś mi capiącego pierda przy mnie zasadziła. 🖐️

Gość aslooppppppppp
A:O AA:P AAA;) AAAA:) AAAAA:( AAAAAA:O AAAAAAA:P AAAAAAAA;) AAAAAAAAA:) AAAAAAAAAA:( AAAAAAAAAAA:O AAAAAAAAAAAA:P AAAAAAAAAAAAA;) AAAAAAAAAAAAAA:) AAAAAAAAAAAAAAA:( AAAAAAAAAAAAAAAA:o AAAAAAAAAAAAAAAAA:P AAAAAAAAAAAAAAAAAA;) AAAAAAAAAAAAAAAAAAA:) AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:( AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:o AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:P AAAAAAAAAAAAAAAAAAA;) AAAAAAAAAAAAAAAAAA:) AAAAAAAAAAAAAAAAA:( AAAAAAAAAAAAAAA:o AAAAAAAAAAAAAA:P AAAAAAAAAAAAA;) AAAAAAAAAAAA:) AAAAAAAAAAA:( AAAAAAAAAA:O AAAAAAAAA:P AAAAAAAA;) AAAAAAA:) AAAAAA:( AAAAA:O AAAA:P AA;) AA:) A:)

Gość aslooppppppppp
:classic_cool:A:O :classic_cool:AA:P :classic_cool:AAA;) :classic_cool:AAAA:) :classic_cool:AAAAA:( :classic_cool:AAAAAA:O :classic_cool:AAAAAAA:P :classic_cool:AAAAAAAA;) :classic_cool:AAAAAAAAA:) :classic_cool:AAAAAAAAAA:( :classic_cool:AAAAAAAAAAA:O :classic_cool:AAAAAAAAAAAA:P :classic_cool:AAAAAAAAAAAAA;) :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAA:) :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAA:( :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAAA:o :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAAAA:P :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAAAAA;) :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAAAAAA:) :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:( :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:o 🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:P :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAAAAAA;) :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAAAAA:) :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAAAA:( :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAA:o :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAA:P :classic_cool:AAAAAAAAAAAAA;) :classic_cool:AAAAAAAAAAAA:) :classic_cool:AAAAAAAAAAA:( :classic_cool:AAAAAAAAAA:O :classic_cool:AAAAAAAAA:P :classic_cool:AAAAAAAA;) :classic_cool:AAAAAAA:) :classic_cool:AAAAAA:( :classic_cool:AAAAA:O :classic_cool:AAAA:P :classic_cool:AAA;) :classic_cool:AA:) :classic_cool:A:)

Gość aslooppppppppp
:classic_cool:A:O🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AA:P :classic_cool:AAA;)🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAA:) :classic_cool:AAAAA:(🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAA:O :classic_cool:AAAAAAA:P🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAAAA;) :classic_cool:AAAAAAAAA:)🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAAAAAA:( :classic_cool:AAAAAAAAAAA:O🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAAAAAAAA:P :classic_cool:AAAAAAAAAAAAA;)🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAA:) :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAA:(🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAAA:o :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAAAA:P🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAAAAA;) :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAAAAAA:) 🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:( :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:o 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:P :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAAAAAA;)🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAAAAA:) :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAAAA:(🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAA:o :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAA:P🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAAAAAAAAA;) :classic_cool:AAAAAAAAAAAA:)🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAAAAAAA:( :classic_cool:AAAAAAAAAA:O🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAAAAA:P :classic_cool:AAAAAAAA;)🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAAA:) :classic_cool:AAAAAA:(🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAA:O :classic_cool:AAAA:P🌻🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAA;) :classic_cool:AA:)🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:A:)

Gość aslooppppppppp
:classic_cool:A:O🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AA:P :classic_cool:AAA;)🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAA:) :classic_cool:AAAAA:(🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAA:O :classic_cool:AAAAAAA:P🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAAAA;) :classic_cool:AAAAAAAAA:)🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAAAAAA:( :classic_cool:AAAAAAAAAAA:O🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAAAAAAAA:P :classic_cool:AAAAAAAAAAAAA;)🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAA:) :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAA:(🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAAA:o :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAAAA:P🌻🌻🌻🌻🌻:classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAAAAA;) :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAAAAAA:) 🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:( :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:o 🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:P :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAAAAAA;)🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAAAAA:) :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAAAA:(🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAA:o :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAA:P🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAAAAAAAAA;) :classic_cool:AAAAAAAAAAAA:)🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAAAAAAA:( :classic_cool:AAAAAAAAAA:O🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAAAAA:P :classic_cool:AAAAAAAA;)🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAAA:) :classic_cool:AAAAAA:(🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAA:O :classic_cool:AAAA:P🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAA;) :classic_cool:AA:)🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:A:)

Gość aslooppppppppp
:o

Gość aslooppppppppp
:classic_cool:A:O🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AA:P :classic_cool:AAA;)🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAA:) :classic_cool:AAAAA:(🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAA:O :classic_cool:AAAAAAA:P🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAAAA;) :classic_cool:AAAAAAAAA:)🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAAAAAA:( :classic_cool:AAAAAAAAAAA:O🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAAAAAAAA:P :classic_cool:AAAAAAAAAAAAA;)🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAA:) :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAA:(🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAAA:o :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAAAA:P🌻🌻🌻🌻🌻:classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAAAAA;) :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAAAAAA:) 🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:( :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:o 🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:P :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAAAAAA;)🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAAAAA:) :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAAAA:(🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAAA:o :classic_cool:AAAAAAAAAAAAAA:P🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAAAAAAAAA;) :classic_cool:AAAAAAAAAAAA:)🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAAAAAAA:( :classic_cool:AAAAAAAAAA:O🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAAAAA:P :classic_cool:AAAAAAAA;)🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAAAA:) :classic_cool:AAAAAA:(🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAAAA:O :classic_cool:AAAA:P🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:AAA;) :classic_cool:AA:)🌻🌻🌻🌻🌻 :classic_cool:A:)

Gość cos się spierdoliło
:o

Gość Angellka żelka
Temat wbrew pozorom głupi i nie na poziomie... ale jakby się tak głębiej zastanowić to faktycznie jest to poważna sprawa. Z jednej strony trzymać przez całe życie sie nie da... Wiadomo że jak w towarzystwie sie z kimś spotka to można wyjść. Ale jak sie z kimś mieszka pod jednym dachem, śpi pod jedną kołdrą to niestety trzeba się z pewnymi atrakcjami liczyć ;) Ale też nie o to chodzi żeby popuszczać pierdziochy co chwile że aż dywan zielenieje :P Wszystko z umiarem :)

Gość Vistulka
No ja też sie jeszcze wstydze :( a czasami tak brzusio boli że masakra :( ale sie chyba nigdy nie odważę na ten krok choćby z tego powodu że moje są wyjątkowo śmierdzące :o nie wiem czy ktokolwiek ma takie wonne jak jaa 😭

Gość nycza
nie strachaj się :) przecież wszyscy pierdzą i tajemnicy z tego nie zrobisz choćby nie wiem co 🖐️ ;)

Gość Brat Mamut
piernij se i nie gadaj bzdur

Gość prinzesska27
U nas..nie wstydzimy sie... Jakos ktorego razu memu sie wymsknelo,potem ja odpowiedzialam i teraz potrafimy sie do lez z tego smiac.