Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierdzioszkowa dama,;

wstydze sie jeszcze pierdziec przy chlopaku,, a jak jest z wami???

Polecane posty

Gość Cieszcie sie a nie narzekacie
hmmm narazie żaden bystry polityk nie wpadł na pomysł by zrobić zakaz pierdzenia i JAK NARAZIE pierdów nie opodatkował, więc pierdźcie do woli i cieszcie sie życiem :) a nie dziwne tematy zakładacie :P a jak chłopy kochają was to zrozumieją, tym bardziej że sami lepsi w trzymaniu "gołąbków" w yhmmm.. gołębniku :D nie są ;)

Gość do Miya90
a niby co Ty walisz piorunami z tyłka i smród zwija tapety ze ścian???? :P

Gość jest subaru jest imprezza
ja tam przy swoim pierdze i sie ne przejmuje , moj pierwszy raz byl jakies 2 miesiace jak sie spotykalismy , jego zreszta tez, tylko ze on to niechcacy bo w wyglupach nacisnelam mu na brzuch i puscil baka , glupio mu sie zrobilo strasznie to zrobilam to samo tylko ze z premedytacja hahahah , historia jak ze shreka :P ( pamietacie... ? jak w bagienku baki puszczali?P

Gość looool :P
hehehe moj przy mnie nie pierdzi i ja przy nim tez. jestesmy razem dwa lata, ale nadal sie wstydze..

Gość Shrek xD
prrryyyyy

Gość szukam męża nic nie umiem
jak to pierdziec s?

Gość Holaolaaaaaaaa
ja nie pierdze on tez nie... ale bekam:D zawsze sie na mnie dziwnie patrzy:D ale mowie ze lepiej jak gora wyjdzie a nie dolem:) on tez beka ale nie tak chamsko jak ja:D

Gość Oompa-Lumpa
Widze że większość jest jednak za niepierdzeniem... nie wiem już co robić, a cierpieć wciąż musze :(

Gość stukator
jeden bąk wiosny nie zwiastuje :D

Gość pierdzioszkowa dama,;
jak masz potrzebe to zrobic to pogadaj z nim o tym i powiedz, ze boli Cie brzuch i nie jest to dobre dla Ciebie... ja mialam tez tak, tyle ze moj chlopak sam zaczal ze mna o tym gadac.. powiedzial mi ze by mi sie chcialo czasem puscic pierdzioszka to zebym sie nie krepowala itp ;) wiadomo, ze sie wstydzilam ;p on sobie juz prykal a ja trzymalam, ale najgorszy jest pierwszy raz! jak juz zaczniesz to sie oswoisz. wazne zeby on to tolerowal. ;)))))

Gość debilka1234567890
mój chłopak ostatnio pierdział w nocy i za każdym razem, gdy mu się zachciało leciał do ubikacji. parę razy nie doleciał i pierdnął przy mnie(ale śmierdziało, jak zgniłe jajko). później mi opowiadał, że bardziej chciało mu się pierdzieć przy mnie, gdy był w ubikacji pierdział nie do końca.

Gość Joanna878
To prawie tak jakbyś srała przy swoim chłopaku! Niewielka różnica!

Gość kopfda mac
Sranie to nie to samo co pierdzenie! Pierd po chwili ginie w powietrzu, a kupa nie, dlatego z tym trzeba biec do łazienki :P a pierdka o ile partnerowi nie przeszkadza można puścić, ewentualnie otworzyć okno

Gość debilka1234567890
a kiedyś byliśmy u przyjaciółki i jej chłopaka w domu. tak się śmiała, że aż bąk jej wyleciał z przestrzeni między pośladkami, ale mieliśmy ubaw(ona też). powiedziała, że nie wstydzi się pierdzieć, bo tak wszyscy zostaliśmy zaprogramowani.

Gość Ejjkejej
pieskie życie ;) jak nie gębą to dupą sie wymksknie :D

Gość debilka1234567890
ale psy przynajmniej nie wstydzą się pierdzieć, jak mój piesek puści bączka, to ewakuuję się do innego pomieszczenia

Gość niunka!!!!1000
u mnie ani ja nie pierdzę , ani on przy mnie... moj byly pierdzial i mnie to wkurwialo

Gość Ejjkejej
niektórzy ludzie sie też nie wstydzą ;) kobiet to sie też tyczy :D

Gość debilka1234567890
mój były przy pierdzeniu dłubał w nosie, jakoś tak automatycznie wkładał palec do nosa

Nie wyobrazam sobie, zebym pierdziala przy facecie/ zeby on pierdzial, dlubal w nosie, bekal przy mnie. Skoro to jest takie ludzkie to czemu nie pierdzicie przy innych, w sklepie, na przystanku, na lekcji ?? Okropni jestescie po prostu :O

Gość A ja coś wiem!
Wiem co to znaczy "ciche dni" u kobiety :classic_cool: w tych dniach kobiety prykają po cichu! :P takie psssst... :P

Gość debilka1234567890
kobiety w ciche dni prykają po cichu, ale smród za to zabija

Gość kropla w jeziorze bez potrzeb
ja się zbączyłam pierwszy raz u niego w samochodzie jak jechaliśmy z marketu. dobrze że nie było zbyt smordliwe (ale było czuć) otworzył okno, powiedział że nic nie szkodzi i jechaliśmy dalej xD muzyka głośno grała więc nie było słychać ale widział jak poślady unoszę w górę ;)

Gość A ja coś wiem!
mnie póki co jeszcze nie zabiło także looz :classic_cool:

Gość ,.ojslojvos
tez to robie - czemu dziewczyna liże ci dupe?

Gość Krella
A ja coś wiem! <= obyś nigdy nie miał do czynienia z takim cichym zabójcą. ;)

Gość Cusiuk
buahaha masakra Seksić sie nie wstydzą, a jednego bączka zasadzić co jakiś czas wstydzą i za nieludzkie uważają a jak sie kiedyś zdarzy to co skoczycie z okna? żenada

Gość pierdzioszkowy pan
Jakiż wybitny temat tu poruszono ;) A podobno "pierdzenie przy sobie w związku to apogeum bliskości". Wg mnie to kwestia umowna. Jedno jest pewne - KAŻDY TO ROBI i nie ma się co czarować i wypierać, że nie. Jak ktoś tego nie robi, to znaczy że nie żyje, albo nawet nie wie że to robi..