Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Callinessa

Jestem cholernie smutna, brzydka i samotna

Polecane posty

Gość Monique2222
albo jakoś się z tym pogodzić? Twoj problem jest poważny bo mas ztakie samopoczucie ,ale jakby ułożyla swoje zycie z jakims facetem byłoby inaczej a może będzie tak niedlugo? kto wie

Gość Monique2222
w zyciu tak naprawdę WSZYSTKO SIĘ LICZY . taka jest prawda ...nie każdy ma wszystko ,ale niektorzy potrafią normalnie zyc bez czegoś inni nie. np autorka może jeśli naprawdę jest brzydka bedzie potrafila z tym zyc jesli znajdzie faceta. albo jeśli nie jest brzydka wyleczy się z kompleksów.. a empatyczna , mądra i piekna jestem owszem n ie musisz mi tego mówic ;)

Gość Monique2222
i zapamietaj jedno- jak będziesz lekcewayc problemy innych to ci ludzie nie będa cię lubić ani szanować

Gość Monique2222
a autorko nikt Ci nie mowil ,że jesteś ladna? przypomnij sobie.. może tylko sobie uroiłaś brzydotę choc to tez jest problem

jak to kurwa beda takie problemy ;/ poza tym, ludzie znajac moja sytuacje nawet nie dokladaja mi swoich problemow...

musze ciagle klnac przez Ciebie, bo mnie wkurzasz, wrrr

Gość Monique2222
tak, tak ty jestes najbiedniejsza..

Gość boppsley
musisz zacząć dawać dupy , wtedy nie będziesz samotna mówie ci napewno podziała . a jak jesteś aż tak paszczata jak mówisz to zapierdol se worek na łeb i nikt nie zauważy ;p pozdro ;p

Gość moja babcia ma sto lat
ta a ja ci powiem wprost, utrata matki, nie powinna być takim dramatem dla 21 kobiety, jak dla 14 dziewczyny, 8 dziewczynki zatem tak samo siedzisz w swojej skorupie i jesteś egotyczna jak inni twój problem przeminie, w koncu przeżyjesz załobę, podniesiesz się a jeśli nie, to znaczy, ze problemem nie jest smierc matki, tylko twoja emocjonalnośc, słaba psychika, takie rzeczy można leczyć natomiast, jeśli ktoś na serio ma problem z powierzchownością, uważa się za brzydką osobę i tak jest odbierany, to poza problemem psychicznym ma problem wyglądu, który sam nie przeminie wiele osób, szczególnie kobiet, które są brzydkie, mają bardzo smutne życie, pragną prostych rzeczy ale nie mogą ich uzyskać, bo mężczyźni nie zwracają na nie uwagi owszem bardzo wiele zależy od postawy, ale jeśli pojawią się dwa problemy na raz: radykalny brak urody i słaba psychika to z tego będzie jeden wielki problem, ktory wcale nie jest błahy