Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4Mbit/s

chyba mam obsesję/natręctwo myśli:(

Polecane posty

Gość 4Mbit/s
miłość miłością ale mnie już jest niedobrze z tych nerwów,cała się trzęsę a jak zadzwoni-pewnie zrobie mu awanture...

Gość __asdfghj__
Spokojnie- nie rób mu awantury ;)

Gość 4Mbit/s
cięzko nie robić,wiesz? jak już caly ten stres ze mnie opada to przychodzi zlosc,na niego,na siebie,że jestem taka niedojrzala...

Gość hmmm podejrzanie to
wyglada -znajomych nie znasz -rodzicow na oczy nie widzialas -spotykacie sie w weekendy i to pewnie nie za czesto sprawdz kochana czy facet nie ma zony,albo innej baby na boku bo to wyglada tak jakby w niedziele nie mogl lub nie chcial z Toba gadac a na imprezach przeciez w meskim gronie nie siedzi

Gość __asdfghj__
Dlaczego niedojrzała? ;) Mi jako facetowi wydaje się że trudno abyś się nie martwiła. Nie zwracała uwagi że go nie ma...

Gość 4Mbit/s
nie ma zony,jest rok po rozwodzie

Gość nie znasz jego rodzicow.......
A znacie sie poltora roku?:o Nigdy Cie to nie zastanowilo?

Gość 4Mbit/s
niedojrzala bo kazda inna na moim miejscu powiedzialaby sobie "pierdole,jak bedziesz chcial to oddzwonisz" a ja widze same najgorsze scenariusze...on NIGDY nie wyłaczał telefonu

Gość 4Mbit/s
on mieszka w wawie,jego rodzice w slupsku,ja na gornym ślasku...nie mam kiedy ich poznac!!

tak sobie tlumacz🖐️:o

Gość 4Mbit/s
pewnie,jeszcze bardziej mnie dobijaj,teraz oprocz tego że mysle że cos mu sie stalo zaczne myslec ze rucha kogoś na boku!

Gość eehehehhe lalka a mi
Sie zdaje ze moze ty widzisz tutaj zwiazek a facecik niekoniecznie i traktuje cie jako nic nieznaczaca przygode po rozwodzie pewnie nie ma ochoty na kolejne zwiazki wiec moze zbyt duzo sobie po tej znajomosci wyobrazasz.

jak wolisz zyc w nieswiadomosci Twoja brocha:)

Zreszta zastanow sie logicznie i odwroc sytuacje, stoisz z boku i kolezanka prosi Cie o rade, (jest na Twoim miejscu )co bys pomyslala i jej poradzila?:)

Gość 4Mbit/s
powiedzialabym,żeby sie uspokoila i nie panikowala,na pewno nie wyskoczylabym z tekstem ze ma kogoś na boku ale my nie jestemy koleżankami wiec Ci wolno

i cale szczescie bo naiwne dziewcze jestes🖐️:)

Gość 4Mbit/s
dalej cisza...ja pierdole...

Gość MaciusiowaMadzia
Dziewczyna zadzwon na ten służbowy ! Ja bym to już dawno zrobiła :O

Gość 4Mbit/s
dzwonilam...

Gość MaciusiowaMadzia
iiii??? Kobieto stresujesz mnie :P ja tu trzymam kciuki, a Ty taka tajemnicza :P

Gość zadzwonilas i co?
wyjasnila sie sprawa? odebral wogole? czy i ten telefon wylaczony?

Gość a nie ma gg lub skypa
i?

Gość 4Mbit/s
sluzbowego nie odbiera,a na tamtym ciągle poczta...wiem,zawracam dupę ale kurwa jak się kogoś zna i się wie że jakieś zachowanie jest do kogoś niepodobne to jak nie umierać z niepokoju?:O

cholera..sprobuj sie chociaz troszke uspokoic..moze masz jakies delikatne leki na nerwy, wiem ze to prozne slowa bo juz tyle godzin sie martwisz..kurcze...za jakis czas przedzwon jeszcze raz na ten sluzbowy i na drugi.. i to jedyny kontakt te telefony? nic juz wiecej nie mozesz zrobic? jak juz sie odezwie to musicie koniecznie powaznie pogadac bo tak sie nie da i np zalozyc tez skypa czy inny kontakt internetowy i musisz miec telefony do kogos znajomego od niego

Gość 4Mbit/s
tak,telefon to jedyny kontakt...jestem kłębkiem nerwów...Z jednej strony nie chcę być jedną z tych kobiet które nie dają żyć swoim facetom ciągłymi telefonami,ale czasem po prostu się nie da no:(

Gość 4Mbit/s
tzn są jeszcze maile ale jaki sens ma teraz pisanie do niego?:(

sluchaj spokojnie na razie sie dodatkowo na wieczor nie wkrecaj w razie czego wiesz gdzie pracuje i mozesz do roboty do niego przedzwonic? znasz nazwe firmy ulice cos co pozwoliloby Ci ustalic telefon do pracodawcy? o ile sie nie odezwie to bym jutro dzwonila do pracy bardzo dziwne to wszystko tym bardziej ze wczesniej nie bylo takich symptomow, ale sie nie denerwuj i probuj jeszcze do poznego wieczora sie polaczyc nie nekasz go wcale telefonami bo po pierwsze sie wogole z nim nie polaczylas to raz dwa to normalne ze mija caly dzien i wieczor zaraz a facet nie daje znaku zycia ze dzwonisz

Gość 4Mbit/s
tak,znam telefon ze strony internetowej firmy ale to już będzie ostateczność...jeśli dłużej nie bedzie sie odzywać to mam noc w dupie:O

spokojnie o ile sie nie odezwie to dzwon jutro do pracy, oczywiscie wczesniej jeszcze probuj na te dwa telefony i za przeproszeniem porzadnie go opierdol

przydaloby sie tez zebym sobie teraz czyms pomogla coby Cie troche chociaz wyciszylo nie wiem melisy wypic piwa jakas tabletke o ile posiadasz wziac oczywiscie nie wszystko na raz:p tylko jedna z tych rzeczy ktora by Cie wyciszyla troszke