Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Temat o owłosieniu

Któras z was nie goli owłosienia łonowego i dobrze jej z tym?

Polecane posty

Gość milusiaaaaaaaaaa
TeKet od ciebie tez musi je***ać bo tylko się golisz!!!!! wez uzywaj tez wody i mydła!!!!

uwielbiam kafe i czytac jak ludzie sie poca i bronia swych racji tak jak pan bobus:) a ktos ich podpuszcza i robi sobie z nich jaja:D

was podpuscic to zadyme robicie jak fanatycy pod krzyzem... ktos juz sie przywiazal do komputera:)

Gość ze mam ladne...
mowisz oczywiscie o sobie:):) tez sie ciesze razem z toba:D

Gość dj.bolo
nikt nas nie podpuścił, to zwykłe współczucie nad losem takich pajaców

to teraz pogadajny o tym jak bobo robi laske sasiadowi? prawda czy nie? bo ja widzialem jak targal:)

Gość ze mam ladne...
dobra ja spadam. rozmowa z toba Te ...costam:) byla na prawde fascynujaca:) na szczescie istnieja jeszcze normalni faceci:D kofffffam cie Artuś:):):) zegnam:)

opowiem niby kawał na temat golenia....podobno akcja miała miejsce w pozku:) tramwaj...lato......akcja... pani trzyma się rury w tramwaju tej nad głową pan...menel pijany w cztery dupy gapi się na nią z dość wymownym wzrokiem pani nie wytrzymuje napięcia i wrzeszczy: " I co się tak gapi!!!...Kobiety nie widział?!!!!" -"A widział widział"...tu kiwa głową..."Ale żeby tak wysoko nogę zadarła to jeszcze nie widział":)

Gość do ze mam ladne...
ja lubie owlosione. a bikini podgalasz?

Gość nie ma takich juz

Gość sa i to wiecej niz myslisz
jest wiele normalnych kobiet, ktore nie przyjely tej beznadziejnej mody na "male dziewczynki" lansowanej przez "cosmopolitan" i inne tego typu gazetki oraz pseudo-znawcow od tzw mody. i bardzo dobrze, beda dzieki temu zdrowsze. a jak sie komus nie podoba to jego sprawa, ja tam nikomu obcemu w gacie nie zagladam i mnie to nie interesuje:) wlosy czy ich brak- to nie wazne.wazne zeby sie regularnie myc:) sama sie tylko podgalam i skrocam wlosy lonowe, tak żeby nie wystawaly zza majtek i dobrze mi z tym. mojemu mezowi to nie przeszkadza, a wrecz sie podoba i nie przeszkadza przy robieniu minetki:P wiecej tolerancji zycze co poniektorym. zwlaszcza tobie TrKrt

Gość a ktorejs wystaja
wlosy spod majtek?

Gość Posuwacz dam
Zgrabny trójkącik z futerka musi być, byleby z majt nie wystawał.

Gość nieogolone bikini jest super

Gość gosiiika
Juz dawno zauwazylam ze kafeteria to zbiorowisko brudasow i patologii. I bawi mnie to niezmiernie:) Pamietam taki topik zalozony przez autora ktory opowiadal o weekendzie spedzonym ze swoja kobietą, kiedy to zauwazyl, ze ona sie nie myje. Opisal to tutaj i oczywiscie rzucilo sie na niego stado oburzonych bab, ze jak to tak on moze mowic o swojej dziewczynie, ze jest patałachem, hoojem itp:) Widac tutejsze kobiety poczuly sie urazone ze ktos ich zwyczaje nazwal po imieniu:) Albo jak w innym temacie zjechano autorke bo dla niej przejawem niewychowania bylo nieuzywanie na codzien noza i widelca do jedzenia. Haha taka mala dygresja:) A na temat. Wlosy pod pachami i łonowe mają na celu utrzymywanie długo aromatycznego zapaszku(feromonow) i zapewniaja ochrone mechaniczną okolic intymnych. Sprawdzało to sie w czasach pierwotnych, dzis nie bardzo. Ja tam osobiscie nie doceniam piekna naturalnych woni, ani tez nie biegam po lesie z gołą pipką, tylko nosze bielizne I szczere pytanie do zarosnietych pan. Jak radzicie sobie w czasie okresu?

Gość zarost jest super

Gość uwielbiam owłosione

Gość teraz wszystkie sie gola

Gość ja pierdddoooolę
Jak radzicie sobie w czasie okresu? Tak jak Ty. MYJEMY SIĘ. Nie widzę różnicy pomiędzy zakrwawionymi włosami a zakrwawionym nieowłosionym sromem. Poza tym ja używam tamponów.

Gość owlosione kobiety
sa puszczalskie i bewstydne

Gość owłosione są super

Gość 20DOLLAR2SURF
Witam was, chciałbym wam przedstawić prosty i szybki sposób zarabiania przez internet. Dostajesz pieniądze za wyświetlany baner z reklamami na twoim pulpicie, dodatkowo codziennie dostajesz kredyty na gry dzięki którym możesz wygrać dodatkowe pieniądze, kredyty lub punkty. Nie musisz klikać na reklamy, dostajesz pieniądze za baner o niewielkich rozmiarach. Zobacz jakie to proste! Aby się zalogować wystarczy wpisać swój email. Zarabiasz w dolarach. Minimum do wypłaty to $20. Strona jest po Polsku więc wszystko jest proste. ZAPRASZAM! http://pl.20dollars2surf.com/?ref=125941 http://pl.20dollars2surf.com/?ref=125941 http://pl.20dollars2surf.com/?ref=125941 http://pl.20dollars2surf.com/?ref=125941 http://pl.20dollars2surf.com/?ref=125941

Gość wszystkie sie gola

Gość mdxjdndjdjdjcnc
Nie golę się tam bo po goleniu czy depilacji mam straszne podrażnienia, swędzi i boli okropnie więc nie mam zamiaru się katować dla głupiej mody. Stosowałam już wiele metod depilacji (pasta cukrowa, depilator, kremy, wosk, maszynka) i zadne nie zdały egzaminu, po każdej depilacji miałam problemy. Teraz nie golę się i wcale mi to nie przeszkadza, mój facet też woli jak się nie gole. Myje się 2 razy dziennie, dodatkowo używam chusteczek odświeżających np w pracy i nie śmierdzę :o Nie rozumiem tekstów, że te co się nie golą to brudaski :o Akurat znajdzie sie wiele osob ktore sie gola a sie nie myja i co? Nie bedzie od nich czuć smrodu bo nie mają włosów? :D I golenie nie ma nic wspólnego z higieną, tylko głupia moda na małe dziewczynki

Gość FFF1
Że Mam Ładne- fajnie gasisz tych debili ;-) Trzymam kciuki! W końcu prawdziwa kobieta, a nie laska udająca "małą, dziewczynkę z łysym łonem.." ;-)

Gość do ze mam ladne.
a skąd wiesz ze on nie umie tego robic? wjezdzasz na niego tylko dlatego ze wyraził swoją opinie ktora zresztą podzielam w 100%. kobiece łono powinno być ogolone. ma być czysto, nie wyobrażam sobie pieścic ustami zarośnietą kobiete! -to musi być odrażające, kiedy jakiś włos łaskocze Cie po języku.

Gość zaneee
hmm a ja od kiedy pamiętam golę sobie cipeczke. Najczęsciej na zero, niekiedy zostawiam paseczek ale przystrzyżony. I pomimo, ze moj narzeczony woli ogolona to w szczegolnosci robie to dla siebie samej...jakos nie lubie dlugich wlochow wychodzacych spod stringow...fuj. dla mnie to nie higieniczne. I nie mam, tak jak tu piszecie zadnych podraznien...wystarczy uzywac ostrych maszynek... ps. moj miś tez sie goli, pomimo ze wcale tego od niego nie wymagam...mi wystarczy ze sie przystrzyże bo lepiej sie wtedy lodzika robi.