Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelika s

Nietypowy występ weselny

Polecane posty

Gość angelika s

Witam, mam nietypowe pytanie. Przeczytałam w necie o weselu, na którym wystąpił aktor z programem kabaretowym. Myślimy z narzeczonym by właśnie w taki sposób sprawic gościom frajdę. Niestety spieramy się, narzeczony chce ,jakiś kabaret, ja wolałabym znanego, fajnego aktora. I tak, jak sprawdzeniem kabaretów zajął się mój luby, tak ja wzięłam na siebie obowiązek sprawdzenia aktorów. Niestety mam małe doświadczenie w tej kwestii :) Macie może, jakiś namiar na tekiego artystę? Będę wdzięczna za pomoc...

Mam pomysł!!Takie modne haslo.."Pierwszy milion trzeba ukraść..."A potem możemy rozglądać się za aktorem...np.Pazurą,czy kimś innym:)

Mam pomysł!!Takie modne haslo.."Pierwszy milion trzeba ukraść..."A potem możemy rozglądać się za aktorem...np.Pazurą,czy kimś innym:)

Gość moge pomoc mam namiary
z jakiego miasta jestes?

Gość moge pomoc mam namiary
odezwij sie jak jestes zainteresowana:) pozdro:)

Gość porrucznikowa
O mamo... a po co wam taka kiła? Wykosztujecie sie i na cholerę to komu potrzebne

Gość razcej odradzam bo
na weselu spotykaja sie znajomi i rodzina, czasem dawno niewidziana, chca ze soba pogadac, ew. potańczyc, nie chcialoby sie nikomu słuchac. A jeszce trudno trafic w gust kazdego.

Gość angelikas
Jestem zainteresowana!!!! Tylko,jak mam się odezwać,jak nie podałeś emaila? Ja nie znam się na tym forum i nie bardzo wiem jak prv wysłać... jak ktoś ma namiar to proszę na angelikasito@wp.pl jestem z Piotrkowa.

Gość tatiana29
Ja byłam ostatnio na weselu gdzie jako atrakcja był pokaz tańca brzucha. Tańczyła tancerka o pseudonimie Kalila. Goście zachwyceni i zaskoczeni :) Coś innego to było :)

Jamoże bywam na innych weselach ale tam gdzie ja jestem najbardziej sprawdza się typowa weselna zabawa, tańce hulańce, swawola, zabawy itd. Myślę, że na kabaret itd. nikt nie wyrazilby chęci, każdy by to raczej obgadał, że bez sensu. Ale tak jest u mnie.

Gość zygazyga
Ja bym chciała Mariolkę na weselu :) Obojętnie moim, czy czyimś :D

Ja bym ci proponowała np. pokaz sztucznych ogni :) każdego zainteresuje a wcale nie musi trwać długo :)