Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grażka1980

Facet pyta mnie, czy ma większęgo od eksa.

Polecane posty

Gość fwrr
jakis zakompleksiony palant Ci sie trafil:O

Gość fwrr
facet z klasa nigdy nie pyta w ten sposob,a i o Tobie tez to swiadczy jakich dupkow dobierasz sobie,a ze kmasz malowartosciowego faceta wiec nie dziw sie jak pozniej w innych dziedzinach tez bedziesz go nianczyc i udowadniac wartosc,ktorej nie ma:O

Gość Grażka1980
Możecie tak sobie uważać a dla mnie to bardzo warzne, żeby nie skłamać.Skoro powiedział, że mam ciaśniejszą cipkę i dupcię niż jego była, więc w ramach rewanrzu też muszę powiedzieć co sądzę o jego przyrodzeniu.

Gość fwrr
idiotka jakich malo:O

Gość Grażka1980
On naprawdę nie ma innych kompleksów. Zresztą nie wiem , czy w tej sprawie ma, bo jego członek jest spory. BYć może nic by sobie nie robił z tego powodu, że ma mniejszego. A jak go okłamię to wiem ,że już nic nie bedzie takie jak wczesniej. NIe chę wiedzieć, czy miały ciasniejsze. Byłoby mi przykro gdybym wiedziała.

Gość Grażka1980
Informacja z 9.59 do podszyw. Człowieku nie rób mi tego , proszę.

Gość Grażka1980
A przynajmniej nie pisz z błędami. Nie pytam z kim się spotykam i jaki on jest. Tylko co mam zrobić??????????????????? Jesteście niewiarygodnie niekonstruktywni

Gość Grażka 1980
coz dziwne ze mam ciasniejsze co kolwiek biorac pod uwage ilu juz tam wielkich pal bylo:) on ma malego siura ale lubie jak zapina m,nie od tylca to w tylek bo tylko wtedy cos czuje...szok ze takie male pytk istnieja.

Gość Grażka1980
Ok. kończę ten wątek. Nie bedę się przekrzykiwała z idiotą , który się podszywa i jest analfabetą. Nie czytacie tego co napisałam. Kazał mi przyrzec na jego zdrowie . I co?

Gość Grażka1980
Powinni cię wykastrować, choć pewnie już po wszystkim. Płakać mi się chce.

Gość Grażka 1980
kazal mi przyrzec na jego zdrowie i na tego malego siura:D I co ja mam biedna zrobic? Przyrzec czy nie? Dalej mu sie wypinac???

Gość Grażka 1980
Jak sklamie to ten jego maly siur mu uschnie... i kto bedzie mnie hedorzyl od tylca? Moze bylemu sie powypinam??

>>>> Obiecałam mu na początku naszej znajomości, że nigdy go nie okłamie. I tym stwierdzeniem już go okłamałaś :) A serio mówiąc to ile on ma lat, że oczekuje od Ciebie przyrzeczeń co do wielkości penisa...??? 14????? Dziecinada totalna

Gość Grażka1980
Interesują mnie tylko opinie co mam zrobić. Czy Wy naprawdę nie rozumiecie o co pytam w tym wątku?

powiedz że on się liczy a nie ex i jego penis jest cudowny i go kochasz a nie ex-a Nie zastanawiałaś się nigdy nad długością penisa a nad przyjemnościami płynącymi z seksu a sokoro jesteś z nim to masz przyjemność z nim bo nie liczy się wielkość a przyjemność

Gość Grażka1980
On jest bardzo konkretny. To nie przejdzie:(

Gość Grażka1980
Zadał pytanie takie i oczekuje odpowiedzi na nie, a nie na inne. On taki jest:(

Gość Grażka1980
Powiedział, że jeśli mu nie odpowiem , to tak jakbym go okłamała. Zresztą obiecałam, że jak się zastanowię to odpowiem:(

Gość Grażka1980
NIedorzeczne bo? Nie umiem tego uzasadnić

niedorzeczne,bo dla ciebie zwiazek i sex,to nie centymetry i trzeba byc debilem do entej,zeby pytac o takie rzeczy-tu masz uzasadnienie dla niego:) a swoja droga chyba jestes zdesperowana strasznie,ze tak sie przejmujesz,ze jakis facet uzna cie za klamce.jakby mi takie cos walnal,to bym pwoiedziala,ze moze jestem klamca,ale przynajmniej nie mam nasrane we lbie,zeby takie pytania zadawac.

a na koniec dodaj,ze po tym p[ytaniu powaznie zaczelas sie zastanawiac nad waszym zwiazkiem,bo jak dla niego takie bzdury maja znaczenie,to chyba inaczej podchodzi do tego zwiazku niz ty.

Gość Grażka1980
Obiecałam mu na początku znajomości , że nigdy ,ale to nigdy go nie okłamię. A co się stanie jak powiem prawdę?

to jest facet,ktory ma swoje meskie ego.jak mu powiesz prawde,to niby zrobi dobra mine do zlej gry,ale pewnie 3 pierwsze noce nie przespi:P w sumie skoro on zadaje takie durne pytania,to powiedz mu prawde-masz mniejszego,niech ma nauczke na przyszlosc,zeby nie pytac :P jeszcze bedzie tak,ze zacznie sie wstydzic swojego malego ptaka i sex bedzie rzadszy.albo kupi sobie pompke:o

Gość bąbi
Chcesz konkretów? To pisz mu tak: "Jeśli koniecznie chcesz wiedzieć, eks może i miał trochę większego. Ale ja do łóżka nie idę z linijką i całokształt ma dla mnie znaczenie. Jest mi z Tobą fantastycznie, przyrzekam. Nie drąż więcej tego tematu, bo to jest moja ostateczna odpowiedź." Może być?

Gość Grażka1980
Bąbi i tak szczerze. WIem, że to pytania na pozór ni istotne, ale czy jesteście kobietami?

Gość bąbi
No żaden facet chyba nie nazwałby się "bąbi" :P