Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest z trójkątami

czy jeśli facet zaproponował trójkąt to znaczy, że mnie nie kocha?

Polecane posty

"umiesz brać siłą? bo ja tak na wyrost napisałam" nie wiem - nigdy nie musiałem :P

zazdrośnik udajesz baobaba? a kto to jest? bo nie kojarzę:P

Komiczne - każdy szeregowy w plecaku nosi marszałkowską buławę. :D Może byśmy się zdziwiły co ko może i jak. :D

"umiesz brać siłą? bo ja tak na wyrost napisałam" nie wiem - nigdy nie musiałem ok to spotkajmy się jutro o 9tej sprawdzimy:P

"a jakbyście zatęskniły za prawdziwym facetem, zadzwoniłybyście po Loosera" z kimś mnie dzisiaj mylisz, może jakaś lecytynę, czy miłorząb japoński by Ci zona zakupiła? :P

z kimś mnie dzisiaj mylisz, może jakaś lecytynę, czy miłorząb japoński by Ci zona zakupiła? no tak pierwszy raz lusiu ktoś cię wziął za samisię :P

ZS, juz Cię ciągnie na forum łowieckie? znudziły się ZSowi trójkąty?:P

"z kimś mnie dzisiaj mylisz, może jakaś lecytynę, czy miłorząb japoński by Ci zona zakupiła" Nie Luśka - droczę się ;) tak na marginesie - ciekawe co tym prawikom się tak naprawdę po głowach tłucze - tzn jak oni widzą swoją przyszłość

tak na marginesie - ciekawe co tym prawikom się tak naprawdę po głowach tłucze jedno jest pewne po główkach nie tłucze im się absolutnie nic

Komiku - chyba każdy był kiedyś prawiczkiem. :D Przywołaj z pamięci ten czas. :)

Ike - czy rzeczywiście nic, nie byłabym taka pewna. :D

"Komiku - chyba każdy był kiedyś prawiczkiem. Przywołaj z pamięci ten czas" ale wiesz - co innego być prawiekiem w wieku 17 lat z planami szybkiej zmiany tego stanu a co innego w wieku 30 lat, bez większych perspektyw na odmianę

Chyba nie wierzysz, że oni mają po 30 lat i są prawiczkami?

brum - no niestety wierzę - wystarczy poczytać ich wypowiedzi by od razu skumać, że jeśli nie zapłacą to nie poruchają

"Nie Luśka - droczę się " no coś Ty, a ja w ogóle ;-) Ike, może nie trójkąty mu się znudziły, ale wiesz jak to jest - świeży narybek zawsze kusi, a dla nas lepiej, bo dzięki porównaniu, jakie ZS na tamtym forum poczyni, wzmocnimy swoją pozycję w rankingu godnych obcowania z ... ;-)

Ja mimo wszystko mam pewne podejrzenia, co do ich prawictwa.

Ja jakoś prawiczkami się szczególnie nie interesuję - może dlatego, ze nie chcę im niepotrzebnie łamać serc swoim urokiem osobistym i sex appealem :P ;-)

"no coś Ty, a ja w ogóle" no właśnie tak wyczułem, że jednak po ciuchu liczysz na ten trójkącik i mój kpiący ton podirytował Cię nieco :P ;) brum - oni są prawikami, zapewniam Cię - znam takich w realu

Dobrze, że prawiczkiem nie jestem. :D Nie wiem czy zdzierżyłabym tyle ociekającego seksu.

Komiku - znasz 30-letnich prwiczków? :D Hmm... To nawet ciekawe musi być. :D

"no właśnie tak wyczułem, że jednak po ciuchu liczysz na ten trójkącik i mój kpiący ton podirytował Cię nieco " coś sugerujesz a propos umówionego spotkania z Ike "jutro o 9-tej" czy jakoś tak? ;-)

no właśnie tak wyczułem, że jednak po ciuchu liczysz na ten trójkącik i mój kpiący ton podirytował Cię nieco Ja myślę, że trójkąt to za mało.

dla nas lepiej, bo dzięki porównaniu, jakie ZS na tamtym forum poczyni, wzmocnimy swoją pozycję w rankingu godnych obcowania z ... ...krzyżem?

"no właśnie tak wyczułem, że jednak po ciuchu liczysz na ten trójkącik i mój kpiący ton podirytował Cię nieco " coś sugerujesz a propos umówionego spotkania z Ike "jutro o 9-tej" czy jakoś tak? o nie ja z lusią miziać się nie będę