Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Filipinka88

Sprzedam pościel i ubranka

Polecane posty

Witam dziewczynki mam do sprzedania pościel do łóżeczka poszewki, wypełnienie, ochraniacz i rożek (prawie nie używany) koloru różowego w misie. Mam też ubranka dla dziewczynki od urodzenia do prawie trzech lat. Zainteresowane proszę o kontakt na meila. Będę przesyłać zdjęcia tego co was interesuje. Pozdrawiam.

Gość jdsznvmeil
meil?? a nie e-mail czasami??

Gość jdsznvmeil
już się posrałam za późno.....

Gość ja tylko na allegro

Mogę wystawić ubranka na allegro nie ma problemu. Najchętniej w opcji kup teraz po wczesniejszym wybraniu ubranek i ustaleniu ceny.

Gość ja mama córeczki
a nie masz jakiegos linka ze zdjeciami? ja bym była zaitneresowana spodniami dresowymi na 80-86 dla dziewczynki ale interesuja mnie niewysokie ceny bo patrzac na cene twojej poscieli to duzo taniej kupie na allegro

Za pościel nową zapłaciłam 120zł za rożek 30zł używana była na zmainę z dwoma innymi i to rzadko bo córcia spała z nami. Rożek użyty ze trzy razy i wyprany. Zapomniałam że dorzucam jeszcze prześcieradło z froty na gumce trochę skulkowane. Co do spodni dresowych to proszę podać jaka ma być długość po kroku i meila to przejrzę co mam i prześlę zdjęcia.

Gość ja mama córeczki
sorrki nie doczytalam ze dodajesz rozek :-) dł.całk ok 43-45cm od kroku ok 24 dziewczyny na jakies stronie daja zdjęcia za darmo i potem tu wklejaja linki moze ci ktoras powei jak to zrobić wtedy łatwiej ci beidze sprzedac

Gość ja mama córeczki
wojtekdomii@gazeta.pl moze byc jakis zestaw kilka sztuk fajnych spodni -jak dasz przystepna cene to sie dogadamy :-)

Na 86 mam tylko cztery pełne dresiki samych spodni nie mam a wymiary spodni takie jak chcesz są tylko w jedny reszta większa.