Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teczowa1718

maluchy urodzone maj, czerwiec, lipiec 2010, pokój 256

Polecane posty

jezu dziewczyny moje podlogi az sie prosza o pozamiatanie i umycie po dzisiejszym spacerze:D wozkiem wnioslam pelno piachu, a tak mi sie nie chceeee:O

patusiowa to nos do góry i patrzaj w sufit a nie się po podłogach rozglądasz;P albo w okno popatrz...na podłodze nie ma nic ciekawego ;p ale ja też tak na marginesie zaraz musze pozmywać bo jutro teściowa przyjeżdza to pewnie będzie chciała porządki robić, a ja wole sama;D

No i powiedziałam że lece na galerię to wszystkie już też muszą nooo i wykopało mnie....ale później się wkopałam i może którąś wykopałam ;-) Salonik super. też mam czerwone kanapy :-) i brążowo mleczne ściany, częściowo z tapetą:-) jak posprzątam to wrzuce zdjęcia. Zieona ma Mount ewerest w zlewie a ja mam armagedon w chałupie :-)

leneczkowa zdjecia lenki super:)salon ekstra:) patusiowa pati to taka mała agentka:) a kacper kiedy z tego kosmosu wraca porzeczkowa???

Dzięki za pozytywne opinie, Karnisz i komoda kupione ze Waszym przyzwoleniem:) Patusiowa , ja Lence też tak palca wkładam tylko owijam w pieluszkę. Boje się tych aft. Porzeczkowa, bardzo ładny kombinezon kupiłaś. Mamonatalki super te buciki.

heh pozamiatalam tyko:D katka niestety nie da rady patrzec w sufit bo cholera piasek az skrzypial pod stopami:P piernicze, jutro musze posprzatac i tak porzadnie bo tesciowa przyjezdza wiec w niedziele pewnie wnuczke odwiedzi jak jej sie zachce to musi byc blysk a jutro i tak sie naswini to dzisiaj mi sie nie oplaca myc;) katka fajne to jest, szkoda ze ogrodu nie mam bo bym malej takie cos wziela:O

leneczkowa nawet o tym nie pomyslalam:O ale przed wlozeniem jej palucha wyszorowalam rece w jej plynie do kapania wiec mam nadzieje ze nic nie zlapala brudnego.

Ania, ja Twoje sciany juz widziałam na zdjęciu, jak chyba w ciąży byłaś. Bardzo mi się podobały. Teraz muszę zacząć coś kombinować do pokoju Lenki . Jak będziecie miały jakieś pomysły na fajny, lubcos w necie znajdziecie to wklejajcie zdjęcia lub linki. Ja bym chciała małej małe safari zrobić, ale nie wiem czy mi wyjdzie :(

ja w sprawie pokoju dla dziecka sie nie wypowiadam bo my mamy jeden wielki haos tutaj:O zreszta to klitka cholerna nieustawna i nie wiem jak ja kiedys jej ten pokik urzadze:O

my narazie też małej pokoik mamy taki mało dziecięcy. Może mam gdzieś fotkę to wstawie.

ja tez narazie o opkoju nie mysle łózeczko stoi u nas w pokoju i pewnie przed roczkiem go nie przeniose bo wole miec małego na oku a jak nedziemy robic kiedyś pokój dla małego to mój mąż budowlaniec napewno coś fajnego wymyśli mnie się podobają fototapety dla dzieci też mnóśtwo fajnych jest

poki co mam zielen w pokoju. widzialyscie moze na jednym ze zdjec. stoi komoda ale beznadziejna, duza niepojemna wiec kupimy za jakis czas inna. stoi zwykla brazowa wersalka ktora oddamy mamie a my kupimy jakies mniejsze lozko. kiedys tato mowil mi ze byly takie mebloscianki z lozkiem w srodku, nie wiem co to, nie wiem jak to dziala i czy jeszcze takie cos jest ale nas pewno sie bede rozgladac wlasnie za czyms w tym stylu. na sciany dam na pewno jakies naklejki, z motywami moze kubusia puchatka( ja- matka wariatka-mam na tym punkcie fiola:D). i to w sumie chyba tyle. jak Pati byla malutka stwierdzilam ze jak bedzie miala 4-6 miesiecy przeniose ja do swojego pokoju ale teraz sobie tego nie wyobrazam przez nastepnych pare miesiecy:P

do leneczkowa mama Odnosnie tej butelki avant juz ja kupiłaś ??Jak sie sprawuje .Ja chciałam ja kupić , ale w ostatniej chwili kupiłam tansza wersje baby one i przyzwyczajam Kamila do picia z niekapka . Piłka jest fajna świeci sie jak sie nia rzuci ( jak kupiłam ja kiedyś dla chrzeniaka ) do anna19810 niesamowite jest jak te nasze małe pociech coś ciumkaja patusiowa ty to masz rewelacyjnie pomocz każdej strony .I czego chcieć wiecej??? A ja zamowilam dla swojego synka troche starsza zabaweczke ale jak bedzie siedział to na pewnomu sie przyda : http://allegro.pl/show_item.php?item=1335215775

faktycznie, mam zdjecie jak byłam w ciąży ;-) U Lenki w pokoju narazie nie ma okien i dachu wiec jeszcze troche minie zanim urzadzimy ;-)

aaaq super ta zabaweczka, pamietam jak siostrzenica byla mala tez miala takie klocuszki ktore trzeba bylo wrzucac wg ksztaltu i bardzo to lubila:) teraz na chodzie sa zwykle ukladanki takie drewniane:) ma juz 2 ja jej kupilam trzecia na mikolaja, a ona moze przy tym siedziec i ze 2 godziny i ukladac jedno i to samo;)

Lenka też śpi z nami i jeszcze pewnie długo tak będzie. Ale tak na roczek to chciałam , żeby miała swój pokoik. Teraz tam M ma pokój komputerowy. Fototapety świetne. Jakby były takie z safari, do tego łóżeczko z moskitierą i inne pierdolniki/ozdobniki :) ze zwierzątkami to bym miała pokój gotowy:) Ja znowu mam fioła na pukkcie zwierząt ale takich afrykańskich :)

Aaaaq zabaweczka fajna. Tez napewno cos takiego Lence kupie, tylko może nie samochód ;) Kubki jeszcze nie przyszły, ale któraś z dziewczyny juz taki ma. Doris nie Ty przypadkiem? Ania, to Ty masz lepiej z tym pokojem :) Nie musisz Lence gwiazdek na sufit naklejać ;)

Leneczkowa akurat mi się taki afrykańsko dzunglowy pokój pokazał ;P Tylko musisz wszystko skopiować :P http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://projektowaniewnetrz.eu/akademia/wp-content/uploads/2009/10/kidtropolis.wordpress.com2.jpg&imgrefurl=http://projektowaniewnetrz.eu/akademia/inspiracje-do-pokoju-dzieciecego/&usg=__NBIZt2UOGJp7CtVD3SKYkPZ3xyw=&h=447&w=500&sz=137&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=lhzyccHaG1W_4M:&tbnh=149&tbnw=159&prev=/images%3Fq%3Djak%2Bpomalowac%2Bpok%25C3%25B3j%2Bdla%2Bdziecka%26um%3D1%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26biw%3D1400%26bih%3D860%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=982&vpy=458&dur=2119&hovh=212&hovw=237&tx=166&ty=64&ei=UlL5TPfNC82CswaC-_TDAw&oei=UlL5TPfNC82CswaC-_TDAw&esq=1&page=1&ndsp=27&ved=1t:429,r:17,s:0

do patusiowa a mi sie to tak spodobało .bo takjak piszesz ze trzeba wg kształtu wrzucac , to i one sie rozkłądaja i ten samochodzik swieci sie i jezdzi i woóle jest fajny .Myślisz ze sie cofam??? :P:P:P a w sklepie Smyku kosztuje 75zł!!

Doris super !!! A ja się chciałam bawić w malowanie ścian. Chyba sobie odpuszczę , bo talentu u mnie za grosz :( Kupię taką fototapetę do tego jakąś szafę, moskitierę, regał na pudełka i pokój gotowy :)

ania faktycznie na lato pokój dla Lenki idealny :D no i nie będzie się kurzyło, okien nie musisz myc;P A ja myślę, że kiedyś jej namaluję jakieś drzewką kwiatkim motylki i takie pierdółki. Ale w sumie to i tak nie na długo bo chcemy z jej pokoju zrobić komputerowy a dostawić jeszcze użytkowe poddasze i tam by były sypialnie. Takie nasze marzenie "malutkie" :P

Hej dziewczyny! Pierwsze pytanie - tęskniłyście ?! :):):) Mam nadzieje ze tak bo jeszcze Was nie doczytałam :P Nie było mnie tak długo że chyba powinnam Wam przynieść zwolnienie lekarskie :) Pokrótce napiszę że dopadła mnie grypa żołądkowa i przez 4 dni nie wiedziałam, którą stroną mam się zwracać do kibla a potem miałam wyrywany ząb, dostałam jakieś lewe znieczulenie chyba a wczoraj z kolei pojechalam po męża, który wracał z delegacji - utknął na dworcu w Wawie i zamiast o 20 wróciliśmy o 23. Z tego wszystkiego oczywiście cycki mi siadły ale tak jak Wam ostatnio pisałam już mam to w ... ( jeśli jeszcze cokolwiek po tych 4 dniach mam :P - przepraszam ze taka niesmaczna jestem :P ) No. To co u Was? :) biorę się za czytanie. Odpiszę pewnie jutro bo mam ze 20 stron do nadrobienia chyba. Buziaki

hihi ja w tym moim pierdolniku to moge guzik zrobic:P jabym miala miejsca duzo to bym jej odpierniczyla super pokoik a tak..:(

i dzikie zwierzeta tez beda bo ostatnio na naszym podjezdzie lis sie gościł:-) a z tymkurzemnawet nie pomyślałam;-) i swieze powietrze non sttop;-) i problem spacerków rozwiazany;-)