Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elegance

Kończę z facetem z powodu...

Polecane posty

kasy!Mojej kasy! On pracuje w DE i tam mieszka,zarabia krocie. Co 2 tyg.przyjeżdża do mnie na week. Moje wydatki wtedy są wysokie:zakupy! Środki chem.idą jak woda.Nawet tej wody nie oszczędza mojej,bo jak twierdził,myslał,że za np.zimną nie płacę!A placę i to dużo.Grzejniki bylu na max,aby bylo ciepło w zimie,wstydziłam się oszczędzać, gdy jestem sama,wystarczy mi minimum.Jak wracalismy z DE zapytałam,czy mam się dolożyć do paliwa,przytaknął,a pojechałam z nim tylko dlatego,żeby nie jechal sam.:(Bylam tam zbędna,wozić się nie muszę.Koszt benzyny był dla mnie wysoki,sama mam auto i też na wodę nie jeżdżę. I dlatego proszę was ,napiszcie co zrobilibyście na moim miejscu.Dodam,że miał wcześniej leniwe laski,na które lożył,teraz pewnie jest "dumny",że kolejna dziewczyna sama sobie radzi.Ten poziom życia przy nim mnie wykańcz,pracuję w budżetowce,nie tak jak on na super posadzie.Poradzcie.

Gość ale jak chlop utrzymuje
jakas kasjerke z biedronki ktora ma tylko na papiloty to juz jest cacy ;)

Ooooo gdyby moj mi kazał płacic za cokolwiek to bym go faktycznie rzuciła. Mój gdybym tylko chciala oddałby mi całą wypłatę:D Oczysiwcie go nie wykorzystuje finansowo:) Ale płacenie facetowi za benzyne to jest przesada zdecydowana, dziwny ten twoj facet

Pani Smakowita-już nie mój.Kopnęłam w dupę! Dla niego było to nowościa,że kobieta miała honor.Poprzednie jego laski ciągnęły kasę od niego ile wlezie.Jedna tylko nawet skalala się robotą 3-godzinną raz w tyg.

Gość zamiast sie użalać
trzeba było wyłożyć kawe na ławe a nie teraz zgrywasz poszkodowaną , jak ci ktos depnie w autobusie na buta to zacisniesz zeby a jak wyjdziesz z autobusu powiesz ze same swinie ;)

Zamiast się użalać-uważałam,że tego typo ludziom nie tzreba wykładać kawy na ławę:oMój błąd!

Gość zXzzxczxc
Pani Smakowita piękne masz oczy:) pozazdrościc:) i mówie to jako kobieta zeby nie było ze kobiety sa zawistne i wpatrzone same w siebie:P

ale ci sie facet trafił :/ ja bym z nim pogadała szczerze.. jesli sie nie zmieni to bym z nim skonczyła.. nie ma mu głupio ze od laski kase bierze :o

dla niego to komfprt,zawsze laski od niego brały!:o miał urozmaicenie-miał,bo go kopnęłam w dupę:)