Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość protestuje!!!

UWAGA! KACZOR chce odebrać Wałęsie zasługi za SOLIDARNOŚĆ!!

Polecane posty

Gość protestuje!!!

no to co ON wyprawia z tym krzyżem, Smoleńskiem i teraz Solidarnością!! czy już Polakom jest wszystko jedno KTO naprawdę budował Solidarność i dzięki komu dziś mamy wolność?? Wałęsa nigdy nie był super politykiem może ale nie wolno go tak niszczyć jak robi to Jarosław! jak tak można? on mu 'zabiera' tą jego Solidarność! występuje , przemawia jakbyśmy mieli jemu to zawdzięczać wszystko! jakaś kpina z faktów historycznych!! ja się nie zgadzam... p.s wiem,że tu na forum ciężko z kimś o poważnych sprawach pogadać, tylko ciuszki, sex i zdrady mężów ale mi nie jest wszystko jedno co do tego kraju!

Gość el greko
trza sluchac ze zrozumieniem

Gość hihihihihihi
ze zrozumieniem? raczej miedzy linijkami bo Kaczyński tak sprawnie mowi ze niby nic nie mowi a wlasnie robi to o czym pisze Protestujacy / Protestujaca:(:(

no, popieram. nie dziwię się, że Krzywonos się oburzyła wystąpienie Kaczyńskiego to jakaś farsa była

Gość martusia w koronie
jak ja go nie lubie! czemu Polacy wierza w slowa tego oszołoma??? ja mam dopiero 28 lat ale mam wrazenie ze i tak jestem mniej naiwna niz starsze pokolenie jego wyborców!!!

Gość a mi żal Wałęsy
śmieliśmy się z jego języka OKI- nie musi być super mówcą, z jego zachowania - oki gafy popełniał ale to co zaczął wtedy z Solidarnością to było coś ważnego a teraz zaraz nam wmówią że to był Kaczyński w przebraniu!! w świecie bardziej go doceniają niż we własnym kraju!!!!!!

Żal Wałęsy? A to on się nic nie dorobił? No jak na elektryka to... :p A doceniają go za granicą, bo to tylko symbol. Wiadomo, że nie jest idealny, tylko fala ludzi wypchnęła go na przód.

Pewne typy tak mają . To wrodzone . Gdzie się pojawią , za co się nie wezmą tam kłótnie , awantury , zła atmosfera . Jednym słowem gorzej jak burdel . Ale to trzeba chcieć widzieć .

Gość a moje oczy zielone
co wy gadacie? gdyby nie ten Elektryk to bysmy nadal mieli to co w serialu DOM! widzieliscie? pewnie nie bo wiekszosc tutaj oglada MTV albo seriale typu Pierwsza Milosc:( tu nie chodzi o kase - POLACZEK ZAZDROSNIK - dorobil sie i co z tego? tu chodzi o to co zrobil bo nadal bysmy kurka wodna w kolejkach po ocet stali a małolaty nie buszowałyby po galeriach :(

Gość Kaczor ma zupelna racje
popieram :)

tu nie chodzi tylko o Wałęsę Kaczyński powychwalał ludzi, którzy mu pasują a o reszcie ,,zapomniał'' wspomnieć sorry ale Solidarność z tamtych lat nie patrzyła na podziały, ludzie stali ramię w ramię. a teraz? Nie jesteś z PiS-u to jesteś nic wart według niego :-O

Gość wadliwa kolejka!
to ludzie zwyciezyli a nie walesa, walesa jest symbolem a kaczor zadrosci ze nikt nie pamieta ze on tez tam byl

Gość spytaj ....
ciekawe dlaczego WCZESNIEJ nikto sie nie powazyl na protest przeciwko komunizmowi, tylko grzecznie sluchali rosji ?? i co ze wypchneli jego ?? to symbol, a kaczka niczego nie nie nauczyl

Wałęsa to że swoje zrobił to jedno, a to że mu odjebało na stare lata to drugie, tak to jest, gdy mówi się o kimś,że jest legendą za życia. Ale nie można o nim mówić tylko w superlatywach. bo minęlibyśmy się lekko z prawdą. A przemówień Kaczyńskiego w ogóle nie słucham, bo mam go dość.

Gość wadliwa kolejka!
walesa oddawaj moje sto milionow !

Gość niech ktos
juz wysle PIS na ksiezyc!! co za durnie!!!!!

Gość izulek bulek
lubie PIS i ten kabaret bo mamy takie...CIACHA w tej partii!! http://wiadomosci.onet.pl/2213954,11,zdjecie_posla_pis_robi_furore_w_internecie,item.html p.s nie no zartuje- nie trawie ich:)

Gość hdbsajkdyhui
jezu! ale ma włosy bleee! nie mój typ wrr:(

Gość wadliwa kolejka!
spytaj milicjanta on ci prawde powie

co Wy tak Wałęsę wychwalacie? Macie jakieś wątpliwości, że był Bolkiem? toż to zdrajca zakłamany! a że za granicą ma dobrą prasę, cóż... ujmując obrazowo, z daleka gówno tak nie śmierdzi :p

Gość wadliwa kolejka!
a ty jestes lolkiem

Gość idioci
"wolnej polsce" za lecha była wolna ale po go sprzątneło i sfałszowało wybory a teraz żądzi nami żydowkie po ale jeszcze nie wszystko strcone . do boju patrioci i rodacy . za ojczyzne

Gość bght
nie moge sie doczekac kiedy ten zapluty, pelen jadu i nienawisci jarek, wyladuje w koncu w politycznym niebycie

ja nie mam dziur w pamięci, jak większość tych oszołomów z Yarkiem Kaczyńskim na czele. W tamtych czasach pracowałem w fabryce związanej ze stocznią, i pamiętam, ten strach, który nam towarzyszył, by nie stało się to co w roku 70-tym. Wałęsa jest z wybrzeża i wie co działo w 70 roku w Gdańsku, a ten oszołom Kaczyński dążył do zrobienia zadymy, bo przyjechał z warszawki, wielki patriota. Ze wspomień działaczy Solidarności z tamtych czasów. Robotnicy przychodzili do Wałąsy, by coś zrobił z tym przygłupem Kaczyńskim, bo nieszczęście będzie, na to Wałęsa: dam sobie radę z nim, jak widać nie dał......no bo to jak, robol był prezydentem, a on, taki uczony i dupsko.....

Gość idioci
jarek chce dobrze ale PO skończyło polityke jak tu 154 został zniszczony , teraz jeszcze można walczyć a ci co oczerniają pis i chwalą po będą sobie w ryj pluć jak zakują ich jak nas żydzi zakują i jak bydło zagnają do roboty

Gość ja z polski wyjezdzam
na stale do autralii, po ostatnich wyborach nie chce miec z polska nic wsposlnego

Gość idioci
zdrajca uciekaj a my tu z bronią zostaniemy i będziemy czekać na moment żeby wyzywolić kraj . AK

Gość wendisa
nie cierpie karła jak go pokazuja w tv to momentalnie dostaje cisnienie! mlaskacz wysuwajacy jezyk jak wąż jadowity.