Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość protestuje!!!

UWAGA! KACZOR chce odebrać Wałęsie zasługi za SOLIDARNOŚĆ!!

Polecane posty

Jestes zwykły chamski gnój, Myrevin.} Hmm.. Nadal to nie ja ciebie obrażam. Tak dla literatury faktu.

Gość stefaneczek2
50 lat :o taki stary a głupi :o

Gość ciekawe jakbys ty się zachował
jakby ktos ciebie pomawiał o pedofilie a teraz o współprace z SB...:O

Nie broniłem nigdy żadnego pedofila. Jeśli bym współpracował z SB, jaki to powód do wstydu? Proszę poczytać Michnika, takie były to czasy, wielu współpracowało. To nie złego z Kiszczakiem napić się wódki. :classic_cool:

Poza tym ja w przeciwieństwie do Shatyna na obrażanie naprawdę rzadko reaguję tym samym.

Gość nikt cie tutaj nie obraził
Myrek. powiedział prawde o tobie. to nie obrażanie.

Jestes zwykły chamski gnój, Myrevin. } :D Okej, prawda. Chamski, tu nie polemizuję sąd uznał że to nie jest obraźliwe słowo. Gnój? Nie jest to obraźliwe? Mam wkleić definicję gnoju? Sorry, znajdź sobie jakiegoś idiotę do takich tłumaczeń.

Jak czytam tego Shatyna to wydaje mi się że to nie tajny TW tylko Esbek.Ale przeciesz nie napisze że był w SB dlatego udaje działacza opozycji.

Ależ, wielu TW to byli bardzo aktywni działacze solidarności.. kto twierdzi inaczej musiałby mieć za idiotów tamtejszy urzędy bezpieki. A tam naprawdę głupich nie przyjmowano.

Gość Jedno jest pewne/
Jaroslaw jest szaleńcem i przygłupem na całej lini. Ci co dążą za nim są jak ćmy! Ktś tam pisał, że żywność podrożała..widocznie ta osoba co to pisała spedza całe dni na kafeterii skoro nie wie, że były powodzie i uprawy znalazły sie pod wodą.. Chcąc Polske dźwignąć z biedy i zadłużenia, trzeba troche przycisnąć pasa, ale tacy od Jarusia tego nie widzą, chcą dobrobytu przez następne lata i dalej państwo okradać na czele z kartoflem! Nie ważne, ze zakiś czas wasze dzieci i wnuki będą żyć w nędzy!- ważne żebyście wy mieli.....wy klakiery Jarka!

Gość Jedno jest pewne/
Czy bracia pozwolili Tuskowi na jakiekolwiek działania ? NIE!!! - Chcąc tzw "drugą Irlandie" trzeba też przycisnąć trochę pasa, a tu na dodatek mają miejsce same niespodziewane kataklizmy co nie ułatwia działań.

Gość Jedno jest pewne/
Tylko to trzeba zrozumieć, ale ci od Jk co niektórzy niestety mają ptasie móżczki.

Hmm... :classic_cool: Czytam i czytam i nabieram podejrzeń że Jaro mógł maczać paluchy w tych "niespodziewanych kataklizmach". :classic_cool:

Gość no wlasnie,,
nikt o nim nie slyszal ani go nie widzial tzn Kaczora.

Gość fajoski temat:D
up