Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość protestuje!!!

UWAGA! KACZOR chce odebrać Wałęsie zasługi za SOLIDARNOŚĆ!!

Polecane posty

A jednak. Tylko Kaczyński chce władzy. Cała reszta tej hołoty w sejmie chce mojego dobra. Tylko jeden Kaczyński chce władzy. Reszta to po prostu patrioci i filantropi. Sorry, ja tego nie kupuję. :classic_cool:

Gość Rewes
Myrevin - facet donosił na kolegów ze stoczni za pieniądze.Niby potem zerwał współprace ale dziwnym zbiegiem włodarze PZPR to jego forowali na przewódce strajku.No i już za czasów prezydentóry niszczenie i to nieudolny swoich teczek.Michnik jak przyszedł do archiwum obecnego IPN to wyczyścił swoje dokumenty perfekcyjnie.

Gość rewes - kazdy sądzi po sobie
profity? Kazdy normalny czlowiek chce,zeby osiagnac sukces - zawodowy, osobisty, chce zapewnic jak najlepsze warunki swojej rodzinie - czy to wg ciebie sa profity? bo nie rozumiem. A moze chwalebny brak profitow polega na tym,ze po wielu latach dobrej posady nie ma sie zadnych oszcednosci i konta . Racej dramatyczna niego9spodarnosc...

Gość Rewes
A co tu uzasadniać.Zachowanie palikota jest najlepszym uzasadnieniem.W historii mieliśmy przypadki dochodzenia do włdzy ludzi niezrównoważonych psychicznie i wielkie dramaty.

Gość PROSZE O UZASADNIENIE
jakie konkretnie zachowanie?

Gość Rewes
Wymień mi w takim razie sukcesy rządu Tuska.I uzasadnij dlaczego żje Ci się lepiej jak rządzi PO.

Sukcesem niekwestionowanym rządów Tuska jest przejście suchą nogą przez kryzys. } Co oznacza sucha noga? :o

już nawet zdjęli białe rękawiczki , zaniżyli poziom manipulacji i wala te swoje "wersety Koranu" na odlew. nie dziwota skoro mają za widzów inteligentnych inaczej. te same gadki tych samych człekokształtnych ludków od lat wielu. a lud pracujący miast i wsi łyka to jak pelykan. co gorsza zlo bardziej krzykliwe i medialne krzyczy na dobro i prawdę. czy wreszcie zatrybimy , że nie to złoto co się świeci?

Gość Rewes
"Sukcesem niekwestionowanym rządów Tuska jest przejście suchą nogą przez kryzys" hahahahahahaha hahahahahahah hahahahhahahahahhahhahah hahahhahahhahahah hahhahahhahahahah. Wszystko poszło w góre a on pisze o suchej nodze hahahahaha bezczelna propagandowa tuba tuska.

Sukcesem niekwestionowanym rządów Tuska jest przejście suchą nogą przez kryzys.} Bzdura, czytałem wypowiedzi ekonomistów. Sukcesem niekwestionowanym jest podniesienie podatków, czyli kłamstwo. Bo idąc na wybory obiecywał że tego nie zrobi.

Gość Rewes
PKB to zasługa tylko i wyłącznie Polaków nie tusk podły kłamco.

Konkretniej, co zrobił rząd że to PKB jest takie a nie inne. Podniesienie podatków je podetnie, tak dla niekumatych.

PKB to zasługa tylko i wyłącznie Polaków nie tusk podły kłamco. } Pod tym sie podpiszę. ;)

Jasne. Obrażanie jest dobre w piaskownicy. Poproszę o konkret, co zrobił TUSK że kryzys u nas nie miał tak ostrych objawów jak u Niemców np.\ Ja czytałem że to zasługa tego że nie ma u nas jeszcze euro. ((:P))

Gość Rewes
Jak widze tego kafeteryjnego wołka i zarazem tube po w tam najgorszym wydaniu to dyskusja jest bezcelowa. PKB to jest zasługa tylko i wyłącznie Polaków(odsyłam to źródeł) ale jak chcesz to napisz że Słońce świeci dzięki Tuskowi Dobranoc.

Podpisałeś się również Myrevin pod swoim własnym przypuszczeniem że jestem pedofilem. } Mam prawo przypuszczać również że jesteś Marsjaninem. Rzecz jasna przeprowadzanie dowodu byłoby bez sensu. Nigdy nie stawałeś w obronie onych. Kwestia definicji tej dewiacji jest dla mnie zbyt płynna by w ogóle brać ja pod uwagę.

Gość PROSZE O UZASADNIENIE
rewes - oczywiscie,ze przejscie przez kryzys- chyba nie byles na swiecie i nie wiesz, co sie dzialo, chocby w USA. Zreszta , wezmy cokolwiek z brzegu - PIS chcial min Kopacz pod sąd - a ILE ONA oszczedzila kasy, nie mowiac o zdrowiu nie, zgadzajac sie na napychanie firmom farmaceutycznym milionów za szczepionki! Gdyba byla z PISU pewnie zrobiliby z niej teraz swietą.

Gość stefaneczek2
protestuje!!! no to co ON wyprawia z tym krzyżem, Smoleńskiem i teraz Solidarnością!! czy już Polakom jest wszystko jedno KTO naprawdę budował Solidarność i dzięki komu dziś mamy wolność?? Wałęsa nigdy nie był super politykiem może ale nie wolno go tak niszczyć jak robi to Jarosław! jak tak można? on mu 'zabiera' tą jego Solidarność! występuje , przemawia jakbyśmy mieli jemu to zawdzięczać wszystko! jakaś kpina z faktów historycznych!! ja się nie zgadzam... p.s wiem,że tu na forum ciężko z kimś o poważnych sprawach pogadać, tylko ciuszki, sex i zdrady mężów ale mi nie jest wszystko jedno co do tego kraju! durna babo!!!!!!!wałesa był agentem!!!!!!!!!!!!! Walentynowicz wszystko wywalczyła!!!!!!!!

Gość stefaneczek2
Shatyn to kretyn

Gość stefaneczek2
już potwierdziłeś ze jesteś kretynem :D wieśniaku nie znasz sie na historii !! dziecko przeczytaj ta książkę „Anna Solidarność" a później daj głos :o :D

Gość stefaneczek2
Jesteś za złodziejski rudym!!!!!!!!! lewica to samo dno!!!!! tylko UPR!!!!

Gość stefaneczek2
a chyba ze tak :) to się znasz :) 40 lat masz? ale wiele młody tumaków jest i nie znają historii!!!! Kaczyński chciał uczyć historii najnowszej!!

Widzisz... JA w 80 roku byłem już dorosły i pracowałem w teatrze... Zakładałem w nim Solidarność i działałem w niej... I nie musze nic czytać. Przeżyłem to sam } A co mnie to obchodzi, skoro bronisz agentów SB, pedofilów(dla mnie Polański nim jest, no nawet jak nie patrzeć na tą definicje to się dopuścił czynu lubieżnego wobec 13-sto latki, a kolokwialnie mówiąc dmuchną ją w kakao zajebisty gość, nie daklej to robi ) i wielu innych podejrzanych rzeczy. Obawiam się że działałeś w solidarności jako TW.

Gość stefaneczek2
wystarczy zobaczyć jak rządzi!!! np: jak prywatyzuje poslske!!! po łebkach byle do celu!!! Nawet 12 lat pozbawienia wolności i 250 tys. zł grzywny będzie groziło osobie, która złamie zakaz wysiewania lub obrotu nasionami roślin modyfikowanych genetycznie. To działanie wbrew założeniom projektu ustawy o GMO, który jest procedowany w Sejmie. Platforma Obywatelska przegrała głosowanie w sejmowej podkomisji zajmującej się ustawą Prawo o organizmach genetycznie zmodyfikowanych. Opozycja wraz z Polskim Stronnictwem Ludowym dokonała kilku istotnych zmian w projekcie przedstawionym przez rząd. Wśród posłów przeważał pogląd, że dokument, który firmował gabinet Donalda Tuska, jest zbyt łagodny i niezgodny z interesami naszego rolnictwa i gospodarki. przekupiony rudzielce chce GMO w polsce nie dba o dobro polaków tylko swoje i kolesi!!!!!! meda!!!!!!

Gość stefaneczek2
W rządowym projekcie nie było jednak zakazu GMO... Podkomisja niemal jednomyślnie opowiedziała się za zakazem upraw i obrotu organizmami genetycznie zmodyfikowanymi w Polsce. Przeciw byli tylko posłowie PO. Projekt ustawy reguluje, m.in., działanie zakładów inżynierii genetycznej, problem zamkniętego (do badań naukowych) użycia organizmów genetycznie zmodyfikowanych i zamierzonego uwalniania GMO do środowiska w trakcie prac doświadczalnych. I, co jest bardzo ważne, to minister ochrony środowiska będzie odpowiedzialny za wszystkie działania związane z GMO.