Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość protestuje!!!

UWAGA! KACZOR chce odebrać Wałęsie zasługi za SOLIDARNOŚĆ!!

Polecane posty

Gość blippppppppppppp
wypierdalac z polski pedaly i buce buraki z po z pis sld i innych gowien kazdy z nich jest takim samym klamca oszust i pedryl

Gość szaa,aa,aa,a,a,a;;a
powiem wam jedno ci ktorzy na Waldese najezdzaja i Kaczki wychwalaja to imbecyle maja marne pojecie o historii

skoro sie tak znasz na polityce to chyba wiesz że to Kaczory pomogły Walesie, bez nich byłby nikim:) ..."Najgorszy cham gdy z dziada zrobi sie Pan"...Wałesa jet tego najlepszym przykładem....troche wiecej wiedzy kochany(a) a potem szczekaj na forum

Gość szaa,aa,aa,a,a,a;;a
Jestem historykiem debilu nie bede sie znizac do twojego poziomu

można powiewdzieć z pełną odpowiedzialnością, że tak jak zauważył Jerzy Urban w swojej NIE, Solidarność, podzieliła się z solidaruchów i solidarnościowców, i niestety Kaczyński należy do solidaruchów....

aguska, dziecie Boże, pódź pobierać nauki, Kaczory to byli jedni z wielu i to beznadziejni, a o KPN, słyszałaś?

Gość
czepiają się tego co byłło 21 lat temu po co ? co chco znowu zatuszować ?

dla mnie Wałęsa, jest człowiekiem, który może nie ma wykształcenia, politechnicznego, czy uniwesyteckiego, ale ma to co, takie pionki jak Kaczory mogą tylko marzyć, ma charyzmę i tę iskrę Bożą, podobnie jak Adenauer, o którym już nikt prawie nie pamięta... owszem, dał się czasem wyczuć brak wykształcenia, ale od czego miał doradców.....

Gość wendisa
Jadwiga Kaczyńska urodziła się w 1926 r. w Starachowicach zamieszkałych w ogromnej większości przez ludność żydowską mówiącą żargonem jidisz, do 1918 r. obywateli Rosji, a żydosocjalista Piłsudski po to zrobił zamach w maju 1926 na demokracyjnie wybraną władzę w Polsce, żeby 700 000 żydów, tzw. litwaków uczynić obywatelami Polski na mocy jednej ustawy; większość tych żydów przyjęła polskie paszporty tylko po to, żeby wyjechać z nimi do Francji jak rodzina żyda Edwarda Gierka), lub do Niemiec (szansonista żyd Kiepura żonaty z żydówką Egiert). Ich masowy najazd na Francję i Niemcy wywołał antyżydowskie nastroje, na których bazowała propaganda narodowychsocjalistów Hitlera, który wyrzucił z powrotem do Polski tych mianowanych przez Piłsudskiego "polskimi obywatelami" ludzi. Pan Poseł Zbigniew Nowak chciałby pewnie wiedzieć, czy Jadwiga Kaczyńska należała do tej nieszczęsnej grupy ludności przedwojennej Polski.

"walesa oddawaj moje sto milionow !" przypominam,ze pewien dlug zrobiony jeszcze za czasow komuny,ktora obalilismy wraz z Walesa,splacalismy jeszcze do niedawna:) jakie twoje sto milionow?

Gość wendisa
to jest skopiowane shatyn - mocherku

otulona snem, ty pewno należysz do tego pokolenia, co wierzy w bzdety powielane przez oszołomów. Wiesz jakie było działanie SB w tamtych czasach? SB, to także ludzie, którzy chcieli sie wykazać, i ile się tworzyło fałszywek....ludzie to była komuna, a w komunie najlepiej działała komunistyczna propaganda.....

Gość wendisa
a ojciec Kaczyńskich to nie był w PZPR ?

Gość Pomarańcza89
Nie najeżdżać na Kaczyńskiego. Ja na niego głosowałam i lepiej by było gdyby to on był prezydentem, a nie ten pieprzony Komorowski. Zajebane PO, banda krętaczy i dupolizów. Myslą, ze ludność polska to jakieś plastelinowe laleczki. Pozdrawiam środkowym palcem cała polską elitę i intelygecje, która głosowała na Pana Lejwodę Owijacza w bawełne.

Gość
te wybory zostały sfałszowane .

Gość wendisa
jedynie oszołom taki on moze go popierać

Gość nocomments
wy pojeby nawet jak był w PZPR to co? Mój też był a nienawidzę tych nowoczesnych aparatczyków z PO z całego serca!

możliwe, otulona snem, ale ja nie znam Wałęsy osobiście, widziałem Go tylko w Stoczni, i nigdy nie uwierzę w to, że miał jakiekolwiek kontakty z SB, czy UB, o jakie go oskarżają. Znając trochę działanie tych służb PRL, wiem, że na pewno przygotowywano materiały kompromitujące by mieć tzw haki na gościa....

Strasznie mnie wkurza jak się zakłamuje historię.Śp Lech Kaczyński marnym prezydentem był.Głównie co wychodziło i wychodzi Pisowi to sianie nienawiści i teorii spiskowych. Od czasu rozpoczęcia władzy zaczęły się spory i podziały w kraju jakich nie było przez lata Jego największym osiągnięciem był pochówek na Wawelu a czynem jaki zapadł w pamięć śmierć.Nagle ludzie zaczęli go uwielbiać...a za co się pytam? za to że umarł? Gdyby nie to że nie żyje dalej wszyscy uważalibyście go za kartofla.Jarek wielce walczący za komuny o wolność słowa i demokracje nie przywita się z przeciwnikiem politycznym...(moim zdaniem to przede wszystkim brak kultury)Jeszcze niedawno odstawiał szopkę przedwyborczą ...były łzy i zagorzałe słowa zmiany swojego nastawienia na sprawy polityczne gratulacje dla"wspaniałego przeciwnika napieralskiego " który miesiąc wcześniej był w jego mniemaniu pospolitym komuchem. Niestety wybory się zakończyły i wyszło szydło z worka.

trzeba także wziąść pod uwagę to, że tamtych czasach byli też w PZPR ludzie , prawdziwi patrioci, dla których Polska była świętością i Ojczyzną. A pierwszy sekretarz z którym podpisano porozumienia w stoczni, robił wszystko by nie powtórzył się rok siedemdzisiąty, i karabin maszynowy na ludzi wychodzących o 15 , z roboty.....

I ci "prawdziwi" patrioci posłali na śmierć np Okulickiego czy Fieldorfa. Niektórzy sędziowie żyją dzisiaj i żyje im się całkiem dobrze.

no bo widzisz, byli komuniści i komuchy, a może raczej socjaliści i komuchy, bo komuniści to chyba przed narodzinami Marksa I Engelsa.

Gość aneczka@@@@@@@
ALE WY JESTESCIE WSZYSCY PRAWIE DEBILAMI!!!!!!!!!!! NA KACZYNSKIEGO TAK NAJEZDZACIE A JAKIEGO SOBIE PREZYDENTA WYBRALISCIE CO????????????????????? JUZ WSZYSTKO DROZEJA VAT PODNIOSL RAZEM Z GRUGIM DEBILEM TU SKIEM!!!!!!!!!!!!! BECIKOWE LIKWIDUJE OD NOWEGO ROKU!!!!!!! ZASILEK POGRZEBOWY ZMNIEJSZA O POLOWE!!!!!!!!! NIEDLUGO TO BEDZIECIE MUSIELI SOBIE DOL KOPAC W LESIE I TAM BEDZIECIE CHOWANI JAK JESTESCIE TACY NAIWNI!!!!!!!!!!!!!!!!!