Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość protestuje!!!

UWAGA! KACZOR chce odebrać Wałęsie zasługi za SOLIDARNOŚĆ!!

Polecane posty

bez przesady, całe szczęście, że ten Kaczor przepadł w wyborach, bo od klerykalizmu, byśmy się rzadko posrali......

Gość wspanialy wybor
najlepiej to oddac wladze w rece jednej partii

Gość Rewes
Jakie zasługi.Jedna sprawa to że Jarosław Kaczyński w tamtym czasie był postacją mało znaczącą, druga to fakt współpracy Wałsy z SB.Co z tego że potem ta współpraca została zerwana.On musiał się zgadzać na wszystko żeby to nie wyszło na światło dzienne.Uwiezrcie mi że i bez Wałęsy to by się dokonało , to był proces który musiał nastąpić.

przecież obydwóch byli z ze skrajnej prawicy, tylko Kaczor oszołom, a Komorowski w miarę realny i rozumny.

Gość bluedresss
bmblondyn - komorowski jest inteligenty rozumny jak ty i twoje wypowiedzi. dno.

Gość Rewes
bmblondyn co to znaczy oszołom.Wyjaśnij mi wczym to się objawia ?

Gość wspanialy wybor
Użytkownik: bmblondyn (ilość tematów: 27, ilość postów: 10557 :)

oszłom, jak nazwa wskazuje, człowiek oszołomiony, czym? głupotą, władzą, absesją religijną, wybierz sobie.

a co to za informacja? ilość tematów, puknij się w ten durny łeb, też potrafię czytać, i spadaj, przygłupie.

Gość wspanialy wybor
fajnie ze jestes taki obyty tu na forum i masz taka wiedze.

Gość wspanialy wybor
no jesli twierdzisz ze wybierasz mniejsze zlo to zapewne masz wieksza wiedze:)

Gość Rewes
bmblondyn o każdym można tak napisać.Nie zgadzam się z tym że Kaczyński jest głupi.Jest to człowiek wykształcony z ogromnymi zasobami wiedzy.Jako jedyn po 89 sam oddał władze.Religijny ?? Czy Tobie się to podoba czy nie Polska jest krajem katolickim, to jest nasza tożsamość i każdy kto chce obedrzec i wyrwać te korzenie robi błąd.Jeżeli stracimy to na czym zostalismy zbudowani to praktycznie oznacza koniec.

no pewnie, jak już wcześniej napisałem, robotnicy w Gdańsku byli zaniepokojeni pojawieniem się Kaczyńskiego Jarosława, jako doradcy solidarności, gdyż nie zależało mu na pokojowym załatwianiu spraw robotniczych tylko dążeniem do konfrontacji z siłami bezpieczeństwa. Był on przyjezdnym z Warszawy, a my w Gdańsku pamiętamy rok 70 i zabitych koło kolejki SKM

działalnością Kaczyńskich nie zajmowałem się po 89 roku, bo dla dla mnie oni są solidaruchami, co wypłynęli na plecach roboli.....

Gość stara dziadygo
jak suszi siem penis?:D

Gość Rewes
O jest kafeteryjny wołek ... Polska jest krajem Katolickim.Tylko pod tym znakiem Polska jest Polską a Polak Polakiem (odnosnie ostatniego zachowania hołoty pod Krzyżem) Kaczyński nigdy nie był ortodoksem.Mówił i mowi tylko to co jest prawdą oczywistą. Niczego nie musiał oddawać, zrobił to dlatego że jest człowiekiem który ma wizje i ideały.Można się z nim niezgadzać ale nie można tego negować.

Wałesa to obalił flaszkę taniego wina bo jako prosty nieuczony elektryk tylko takie pił. komunę rozwalił ówczesny prezydent USA podchwycił Zachód protest glodnych robotników-suchotników , którym podniesiono cenę ich ulubionego mieleniaka na stołówce zakładowej. Zachód zwietrzył tu nowe rynki zbytu.

Gość zgodnie i ugodnie
jak KK przewiduje:(

Gość Rewes
Shatyn jeżeli ty popierasz palikota to ja z tobą rozmawiać nie będę.Palikot i jego zwolennicy to są dla mnie jak hitlerowcy.Tak więc spadaj.

Gość PROSZE O UZASADNIENIE
w czym Palikot jest podobny do hitlerowców - konkrety

Gość Rewes
trząchnij mi gałęzią - zgadza się.On po prostu wykorzystał okazje która mu stworzyła SB (dla nich on był najbezpieczniejszy jako przewódca)

Dodam, że J.K.K. jest pozbawiony moralności. Dla niego liczy się tylko władza. } No myślę że jednak jak by tak było już by nie żył, na pewno lubi też oddychać i na oddychaniu również mu zależy. To dość aroganckie podejście do drugiego człowieka, twierdząc że zależy mu tylko na jednej rzeczy. IMHO nie ma takich ludzi. No i oczywiście myślę że w tym miejscu mój adwersarz się zgodzi że dla wszystkich innych polityków poza tymi z pisu liczy się wyłącznie nasze wspólne dobro. :classic_cool: P.S. Podziwiam stopień zaślepienia.

Gość Rewes
Jak to w czy w toku myślenia.Jest to osoba bez sumienia pozbawiona wszelkich skrupułów.Całe szczęście nie ma władzy.Gdyby tak było J.K i jego zwolennicy zostali by bestiallsko zabici.

Gość ja sie tylko ciesze ze wszyscy
moi inteligentni, wyksztalceni, zyczliwi, normalni znajomi nie sa zwolennikami Kaczynskiego. Natomiast zapiekli, podejrzliwi dewoci - owszem. Czyli jestem spokojna.

Gość PROSZE O UZASADNIENIE
nadal nie widze konkretów. Byliby bestialsko zabici? A skad takie wnioski?

Pewnie zapomniałeś, albo po prostu nie wiesz, że Wałesa to już wtedy był "starym' działaczem podziemnym. On się nie pojawił w śierpniu. To dla tych którzy nie znają historii tak to wyglada..} Taką ściemę wal młodym ludziom. Był "starym" agentem SB. :classic_cool:

Gość Rewes
Nie znam człowiek inteligentnego który nie był bezpośrednio zainteresowany czyt.profity polityczne który by popierał platforme. No chyba że piszesz o tych wielce oświeconych studentach po szkołach prywatnych.