Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PokoLokoGangster

Czy brak doświadczenia dyskwalifikuje mężczyznę ? TAK !!!

Polecane posty

Gość PokoLokoGangster

Witam Jestem właśnie takim 28-mio letnim facetem. Nie mam żadnego doświadczenia w bliższych kontaktach damsko-męskich. Nigdy nie byłem w żadnym związku , nie całowałem się , a o seksie to nawet nie wspomnę. Nie jestem jakiś za bardzo towarzyski i stąd to wszystko. Niestety z tego co wiem to jestem skreślony już na starcie albo gdy kobieta się o tym dowie , bo jak to 28 lat i nic. Teraz to ja już nawet nie próbuję zagadywać czy podrywać jakieś kobiety , aby nie zostać wyśmianym albo poniżonym. ...i jeszcze jedno żadna kobieta nie chce faceta , który jest niedoświadczony seksualnie w tym wieku. A może się mylę ? Wydaje mi się , że mam rację.

Gość bogata prawniczka
hmmm... osobiscie nie umowilabym sie z prawiczkiem, tylko i wylacznie dlatego ze czulabym sie przy nim jak mamut... ale z pewnoscia jest pełno kobiet, ktore z checią przyjmą rolę nauczycielki :D

Gość daj spokoj chlopie
taki facet to skarb;) uwazasz ze lepiej byc facetem ktory ma za sobą bujne zycie erotyczne?bo ja bym nie chciala;)) szukaj tylko odpowiedniej kobiety ktora doceni to co ma!! a nie takiej ktora miala juz 10 :P poza tym normalna kobita to doceni i wszystkiego cie nauczy, malymi krokami wiec nei martw sie

Nie chodzi o brak doświadczenia, ale o to, że skoro w tym wieku nie bzykałeś, albo nawet sie nie całowałeś, musisz być jakimś potwornym męskim pasztetem, albo zakomplesionym stulejarzem!

Moj facet był prawiczkiem, w ogole mi to nie przeszkadzalo - pewnie dlatego ze swietnie caluje, wie gdzie dotykac, robi swietne masaze - ogolnie full service:D

Gość a mzoe czekal na
odpowiednia kantydatke ;/? to ze facet nei ruchał się z kim popadnie to wcale nei swiadczy o tym ze jest nienormalny wrecz przeciwnie!!!

Gość bogata prawniczka
prosze was! on ma 28 lat!! burze hormonów juz za sobą, nawet nie chce myslec co on wtedy wyczyniał! dodam, ze sie nawet nie calował... jak dla mnie odpada, za duzo stresu na poczatek;)

Gość bogata prawniczka
vel Renię Grabowską;)

28 lat? To pewnie już i tak zdążyłeś się przyzwyczaić. Nie martw się; z wiekiem jest łatwiej i wkrótce stracisz resztki ochoty na seks.

Tak. Brak doświadczenia w tej sferze życia w pewnym, poważniejszym, że się tak wyrażę wieku nie tyle dyskfalifikuje faceta co kwalifikuje go jako dziwaka czy też nienormalnego bo (i tutaj zacytuję pewną kretynkę z tego forum) "przecież kazdy z kims chodził." Ja jestem niecałe dwa lata od ciebie młodszy i swoją porcję upokorzeń zebrałem gdy zachciało mi się być szczerym z dziewczynami gdy pytały czy KIEDYKOLWIEK miałem dziewczynę. Co takiego trzeba zobaczyć w drugiej osobie aby zadać takie pytanie... nie wiem. Nawet nie próbuj sie przyznawać, że nigdy nie miałes dziewczyny. wymyśl sobie jakąś bajeczkę aby w razie potrzeby karmić nią wścibskich. "taki facet to skarb" Nie pierdol tylko wracaj do kuchni gdzie twoje miejsce. "Wartości" człowieka nie liczy się wg. tego czy z kimś był czy nie.

Gość bogata prawniczka
wlasnie! nie przyznawaj sie. oszczedzisz sobie dziwnej reakcji z jej strony, ew ucieczki pod byle pretekstem;)

Gość zaalmka totalnaaa
ja mam 24 lata i jestem dziewicą...nie dlatego ze jestem pasztetem-wrecz przeciwnie sie szanuje tylko nie trafilam na odpowiedniego faceta-to co w przyszlosci tez mam klamac i sie wstydzic,że z nikim nie spałam???oooo jaa:-o

Gość .irqa
A ja uwielbiam prawiczkow.Co prawda jednego to troche upic musialam bo byl bardzo wstydliwy. Ale bylo warto ;p Szkoda ze juz z nim nie jestem.Autorze a po co masz klamac? Chcesz sie byle szmatom przypodobac? Poczekaj jeszcze troche.Na pewno ktos sie trafi.Ja bym cie zaliczyla bo tacy sa mega niewyzyci,trzeba ich tylko odpowiednio rozpalic.

Gość PokoLokoGangster
Po pierwsze ja nie oczekiwałbym od kobiety aby była nauczycielką w sferze seksu. Nie jestem przecież inwalidą. Sam szybko się uczę. Oczekuję tylko wyrozumiałości i trochę czasu. Ale niestety , uświadomiliście mnie , że w tym wieku powinienem sobie odpuścić szukanie kobiety. Niestety miałem racje. Jest już za późno. Przynajmniej nie będę robił sobie nadziei , że kogoś poznam. ...a dlaczego nie miałem nigdy dziewczyny ? Bo jestem nieśmiały , nie chodzę na disco etc. Brzydalem nie jestem , ale cóż w społeczeństwie tak się przyjęło , że w wieku 30 lat trzeba być doświadczonym ogierem , a ja nim nie jestem więc odpadam.

zaalmka totalnaaa - trudno aby cię szanować za coś co dostałaś przy narodzinach (błone dziewiczą - dla niekumatych). Ludzi raczej szanuje się za ich osiągnięcia. "nie dlatego ze jestem pasztetem-wrecz przeciwnie " Foto albo GTFO. Napisać to i ja sobie mogę, że jak Apollo wygladam. "tylko nie trafilam na odpowiedniego faceta" Szkoła średnia, studia i dalej nic... ale z ciebie musi być sopel lodu. Jesli nie ów pasztet. "to co w przyszlosci tez mam klamac i sie wstydzic,że z nikim nie spałam???" Zależy. Zawsze jakiś pojeb z zajobem na punkcie dziewictwa się znajdzie.

Gość zaalmka totalnaaa
po tym co tu uslyszalam tez nie bede juz szukac faceta skoro nie mam na niego szans:-o

"Autorze a po co masz klamac?" Dowie się po co jak powie prawdę. "Poczekaj jeszcze troche" Najlepiej tak do 40-stki. Wtedy jak dziewoja usłyszy, żeś dalej nienaruszony to zgwałci cię na stoliku w kawiarni. Miłreo gnicia w samotności przez kolejne lata. " Oczekuję tylko wyrozumiałości" Tego to u żadnej kobiety nie znajdziesz. Żeby to chociaż tylko w takich sprawach. "Przynajmniej nie będę robił sobie nadziei , że kogoś poznam" Ja tak własnie zrobiłem. Odpuściłem. Niedawno poznałem nową dziewczynę (oczywiście nie przypadłem do jej gustu) ale mogę chociaż pokazać się z jak najlepszej strony aby zostawic w jej głowie miłe wspomnienie o sobie bo jesteśmy niejako na ten czas zmuszeni ze soba przebywać. Oczywiscie o jakimkolwiek uczuciu w moim kierunku z jej strony nawet mowy nie ma.

Gość bogata prawniczka
autorze spróbuje rozwinąć swoją wypowiedz bo widze ze niektorzy tutaj popadają w skrajnosci. To ze masz tyle lat i jestes prawiczkiem, jestem w stanie zrozumieć, bo rozne są tego przyczyny i absolutnie cie to nie dyskwalifikuje na starcie. Gorzej niestety z brakiem zwiazku.. hmm.. nie chce pytac jak udalo ci sie przebrnać przez okres burzy hormonalnej w wieku nastu lat, niewiem jak mogles nie chciec miec kogos do kogo chociaz mozna sie przytulic i pogadac.. ta sytuacja wskazuje ze jestes aspołeczny. okres w ktorym powinienesbył nauczyć się podstawowych zasad wspołzycia masz juz za sobą, czyli jestes w jakims stopniu uposledzony (chociazby o te wlasnie doswiadczenia, ktore powinny ukszaltowac przynajmniej czesc twojego charakteru). nie zaslaniaj sie niesmialoscią, bo znam wielu niesmialych, ktorzy jednak jak chca to potrafią znalezc drugą połówkę. W kwestii zatajenia braku doswiadczenia- mowilam poł żaratem, bo wszystko zalezy od kobiety ktorą spotkasz. Osobiscie balabym sie zwiazku (albo czegokolwiek w synonimie) z osobą taką jak ty, wlasnie przez brak doswiadczen, niekoniecznie tych łózkowych, bo jak sam napisales jestes bystry, poza tym pierwotnych instynktow nie oszukasz, kazdy wie jak "to" sie robi. Dziwnym jest być w twoim wieku a mieć bagaż nastolatka. Mam nadzieje ze cie nie uraziłam. zycze powodzenia w szukaniu i nadrabianiu zaleglosci;)

Gość PokoLokoGangster
Czyli jedyną szansą aby zdobyć doświadczenie są jakieś małolaty , które lecą na kasę i zrobią wszystko , albo w ostateczności prostytutki ale tego bym nie chciał. Tylko w ten sposób mogę dostosować się do społeczeństwa.

Gość bez urazy
ale mialam takiego faceta jak Ty- sama jestem parę lat młodsza.i to była masakra...męczyłam się z nim 1,5 roku, koleś nie potrafił być w związku, był za przeproszeniem tak powalony i nieprzystosowany, że nie dalo się wytrzymać. przy tym miał masę żalu do wszystkich kobiet z przeszłości, które go olały-i przelewał ten zal na mnie, jakby to była moja wina :o.... mimo masy cierpliwości i uczucia do niego odpuściłam, niestety nie dałam sobie z nim rady, sama prawie wylądowałam u psychologa przez niego, takie mi pranie mózgu zrobił :o

Gość PokoLokoGangster
Prawniczko dzięki , że jesteś szczera. Sama widzisz , że jestem upośledzony w kontaktach męsko-damskich. Każda normalna kobieta , zareaguje tak jak ty czyli zwieje jak się dowie.

Gość bogata prawniczka
twoją szansą jest normalna dziewczyna, z ktorą razem nauczycie sie bycia z kimś. pisała tu jakas dwudziestokilku letnia dziewica, zna juz twoją sytuacje, wiec moze warto spróbować:)

Nie masz się czym chwalić, więc lepiej nie ogłaszaj na wstępie każdej napotkanej dziewczynie, że nie masz doświadczenia Zresztą doświadczenie ma znaczenie, ale bez przesady Seks jest sztuką, której można się nauczyć, ale jest też naturalnym zachowaniem, każdy rodzi się z jakimś tam seksualnym potencjałem Nie panikuj! Tylko bierz się do roboty! ;)

Gość bogata prawniczka
prostytutka albo malolata lecaca na kase moze cie jedynie wypaczyć wiec unikaj takich. poza tym zadna z nich nie nauczy cie zbyt wiele.

Gość zoneczkaswojegomeza
no to cie pocieszę :))) ja swojego męża poznałam gdy był prawiczkiem i był po 30-tce.. jest wspaniałym człowiekiem i waniałym kochankiem. Kocham go nad życie. Życzę Ci tak wspaniałej dziewczyny, która pokocha Cię bezgranicznie. Bo tu nie o doświadczenie idzie, lecz o miłość- czego nasze małżeństwo jest dowodem.

"niewiem jak mogles nie chciec miec kogos do kogo chociaz mozna sie przytulic i pogadac" Facepalm. Rozumiem, że sytuacja kiedy chciał ale dziewczyny nie były zainteresowane jego osobą to już jest niemożliwe? "ta sytuacja wskazuje ze jestes aspołeczny" Pisze czarno na białym jak WÓŁ że jest nieśmiały. "okres w ktorym powinieneśbył nauczyć się podstawowych zasad wspołzycia masz juz za sobą, czyli jestes w jakims stopniu uposledzony " A podobno to ja pogrążam ludzi. "nie zaslaniaj sie niesmialoscią, bo znam wielu niesmialych, ktorzy jednak jak chca to potrafią znalezc drugą połówkę" Błąd. To owa dróga połówka ich zechciała i tym samym ich onieśmielia. Autor raczej nie wychowywał się w ciemnej piwnicy i nie był odciety od świata. Po prostu nie miał "tego czegoś". "twoją szansą jest normalna dziewczyna" Szukaj na Ukrainie. Tutaj pierwsze co usłyszysz na randce (jeśli będziesz na tyle przystojniak, że ją dostaniesz) to: ile zarabiasz. "Nie panikuj! Tylko bierz się do roboty! " Zależy co dokładnie masz na mysli :D

Gość PokoLokoGangster
prawniczko dla mnie nie ma znaczenia czy dziewica czy nie tylko aby nie traktowała mnie jak jakiegoś "podludzia" tylko z racji tego o czym pisałem powyżej. Jak powiedział taki jeden mój profesor: uczymy się całe życie , a i tak umieramy głupi.

Z tym traktowaniem jak "podludzia" to niestety ale mi się to przytrafiało notorycznie.

Gość bogata prawniczka
tak Darker rozkladaj na czesci pierwsze moje wypowiedzi i dostosowuj je do wlasnego toku rozumowania a z pewnoscią zrozumiesz przekaz. nie chcialam nikogo pograzyc, wyrazilam jedynie swoją opinię