Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PokoLokoGangster

Czy brak doświadczenia dyskwalifikuje mężczyznę ? TAK !!!

Polecane posty

Gość a po co kobiecie prawiczek
skoro moze miec doswiadczonego?

Gość jaonaono1317@poczta.net.pl
Facet niedoświadczony może mieć wiele zalet

Gość bogata prawniczka
1:1 na str 3... szklanka do polowy pełna;)

Każdy kto ma inny światopogląd i go broni na tym forum jest uważany za kogoś kto się uzala tak więc kiepski argument. Pisanie truizmów trwa a ja wciąż nie dowiedziałem się co to jest te "wzięcie się w garść" (a nic, trzeba było coś napisać to napisałam). Introwertyka nie zmienisz w buraka z klubu.

Gość a po co kobiecie prawiczek
jak ma prawie 30 lat to juz raczej nie ma zalet

poza tym koieta jest most important:) facet ma z założenia zadowolenie z - najlepiej jak robi dobrze a najlepiej najlepiej:)

"ja nie lubie bajerantów" Bo od zaznaczenia tego zaczynają rozmowę :D

Gość bogata prawniczka
wziecie sie w garsc to nie poddawanie sie po kilku koszach, tylko poszukiwanie kobiety, ktora doceni wszystkie twoje zalety i zaakceptuje wady. nie probuje cie w zaden sposób zmienić, na swiecie jest wiele innych typów niż "buraki klubowe". to ze zaczniesz twardo stapac po ziemi i bedziesz szedl do celu mimo upadkow nie gryzie sie z introwertyzmem, ktory jak mniemam bardzo w sobie cenisz.

Derker jesteś kobietą?

Gość bogata prawniczka
nie doceniasz mnie moj drogi! zaszufladkowales mnie razem ze swoimi nieudanymi niedoszlymi randkami. musze cie rozczarowac:) niewiem jaki sobie moj obraz wymysliłes, ale gwarantuje ze odbiega od rzeczywistosci i to znacznie:)

Gość a ty jestes techno burakiem??
:classic_cool:

Jesli facetem nigdy nie zainteresowała się żadna kobieta, to znaczy, że zalet nie posiada. Gdyby posiadał to by sie jakiejś spodobał.

Gość bogata prawniczka
a gdzie przestraszony gangster? ;) nie uciekaj! bo tu o twoją głowe tez chodzi:)

Kobietki jesteście za słabe by powiedzieć swoje ja!!! To ja i tylko ja dominuję - poza tym brak wam fantazji - oczywiście niektórym:) Poza tym możecie być wyżej:)

Gość PokoLokoGangster
prawniczko i jak smakuje wino ? żeby tylko nie był , że przez nas wypijesz całą butelkę i później nawet nie doczołgasz się do łóżka tylko zaśniesz z buźką na klawiaturze :)

Gość PokoLokoGangster
...i jestem trochę szalonym gangsterem a nie przestraszonym :)

Na disco byłem ostatnio 20 lat temu:) Ale lubię sie ruszać naprawdę.

Kilka koszy to było wiele lat temu. Teraz jest sporo więcej. "poszukiwanie kobiety, ktora doceni wszystkie twoje zalety i zaakceptuje wady" A ja bym chciał mieć trochę radości w życiu bo każdy nawet najgorszy w nim okres był lepszy kiedy nie miałem jakiejś panny w głowie co mnie miała w dupie. Wam kobietom jest łatwiej i dlatego przypomina top rozmowę ze slepym o kolorach. Nie dostrzegacie naszej sytuacji. "to ze zaczniesz twardo stapac po ziemi i bedziesz szedl do celu mimo upadkow nie gryzie sie z introwertyzmem, ktory jak mniemam bardzo w sobie cenisz." Ale moim celem nie jest uganianie się za wami skoro i tak macie mnie w dupie bo jest dziesięciu lepszych ode mnie. A co do introwertyzmu to tak mi potrzebny jak rybie recznik. Same problemy przez niego mam.

Gość bogata prawniczka
musialabym ze 3 wypić zeby sie we wlasnym domu zgubic;) a wino wyborne i w milym towarzystwie;) co do tych zalet i wad. Darker np pozuje na inteligentnego faceta, ale zabija dobre wrazenie malkontenctwem..wiec nic dziwnego ze dziewczyny go unikają!

Nie słuchaj facetów którzy atakuą!!!

A jakim on winien być ten wymarzony?

Gość bogata prawniczka
nie szanuje za bardzo tych uganiajacych sie za mną, jesli mam byc szczera.. wole tych niedostepnych, ale ja mam duzo testosteronu, wiec sie nie licze;)

Gość PokoLokoGangster
ta konwersacja prowadzi donikąd

był taki film o tym jak kobietka ugania się za chorym facetem - tylko całowanie seks tylko w gumie - co ty na to?

"nie doceniasz mnie moj drogi! zaszufladkowales mnie razem ze swoimi nieudanymi niedoszlymi randkami." A w jakiej to szufladce cię umiesciłem? "musze cie rozczarowac niewiem jaki sobie moj obraz wymysliłes, ale gwarantuje ze odbiega od rzeczywistosci i to znacznie" Musisz być jedynaczka bo wychodzisz z założenia iż nie mam co robić tylko zajmować sie tobą i tworzyc twój portret psychologiczny. "Derker jesteś kobietą?" Bez komentarza... "Darker np pozuje na inteligentnego faceta, ale zabija dobre wrazenie malkontenctwem..wiec nic dziwnego ze dziewczyny go unikają!" Ty poważnie myślisz, że ja rozmawiam na takie tematy i rozsiewam wisielczy nastrój wokół siebie w prawdziwym życiu? Chyba juz za dużo tego wina w siebie wlałaś. Od tego to jest forum.

Gość PokoLokoGangster
prawniczko jesteś brunetką albo ciemną szatynką ?

Gość bogata prawniczka
teraz to juz bardziej chat niz roztrzasanie pozycji prawiczka w społeczenstwie;) wracajac do tematu jednak na ukryta prosbe autora;) powtarzam, boje sie prawiczków, bo są wrazliwi i subtelni, latwo ich zranić..

Gość a jak facet uprawial
z dziewczyna tylko seks analny to jest prawiczkiem czy nie?

Gość bogata prawniczka
jestem blondynka:) mam dwie siostry Darker wyluzuj troche i nie wyładowuj na przypadkowo piszacej kobiecie swojego zalu za nieudane pozycie. jestem cierpliwa, doszukuje sie w tobie zalet, aby utwierdzic cie w przekonaniu ze nie jestes przegrańcem, ale bardzo mi to utrudniasz. wlalam w siebie kieliszek ale nalewam nastepny, wiec bedziesz mogl podokuczać pijanej. z subteloscią tez u ciebie na bakier.

A gdzie tu żal? Ja się śmieję z siebie bardziej niż wy ze mnie. "doszukuje sie w tobie zalet" Ale to trzeba człowieka poznać a nie wypisywać truizmy na forum.