Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PokoLokoGangster

Czy brak doświadczenia dyskwalifikuje mężczyznę ? TAK !!!

Polecane posty

Gość milusia jak papier scierny
co to za roznica czy ktos juz kogos mial czy nie jesli ta osoba nas kreci....jesli nei ma doswiadczenia to go nabierze i tyle... tak ciezko spotkac czlowieka z ktorym dalo by rade sie zwiazan nie dozucajcie dodatkowych trudnosci w kresti doswiadczenia....jesli jest prawiczkiem to nei wiadomo jaki jest w łozku ... problem bedzie dopiero jak sie okarze ze ktoras strona nie jest zadowolona z seksu

Gość bogata prawniczka
a kto tu wypisuje truizmy? ja sie staram ciebie poznac po tym co piszesz ale bardziej jak piszesz, na ta chwile wydajesz mi sie zgorzkniały! ot co! wylewasz swoją frustrację i masz to tego prawo bo od tego jest forum, niestety jestes tez slepy na zyczliwosc ktora okazuję niemalze od poczatku!

Gość PokoLokoGangster
prawniczko ale sama na początku spisałaś na straty zaawansowanych wiekowo prawiczków. Jesteśmy skazani na porażkę albo na jakiś cud ale prędzej to ja w totka wygram.

Gość bogata prawniczka
gangsterku czy juz okryłam się hańbą i moje slowa mniej znaczą przez kolor wlosów?:)

"niestety jestes tez slepy na zyczliwosc ktora okazuję niemalze od poczatku!" wtf?

czlowieku dlaczego nie przyjmujesz do wiadomosci ze sa kobiety ktore maja wnosie twoje doswiadczenie a liczy sie tylko jaki jestes i jaki mozesz byc

Gość bogata prawniczka
w moim przypadku jedynie. chociaz nie ukrywam, ze gdyby prawiczek rozkochal mnie w sobie zanim sie przyzna do cnoty, to mogloby byc ciezko;) chociaz pewnie trudnoby bylo, bo moj pierwszy byl równie niedoswiadczony jak ja i wspominam to jako wielka traumę...

Gość PokoLokoGangster
Facet niedoświadczony dopiero uczy się dotykać , całować kobietę. To niedoświadczenie pewnie bardzo irytuje kobiety , dlatego dają sobie spokój z takimi jak ja. W dzisiejszym pędzącym świecie mało jest miejsca na naukę.

Gość bogata prawniczka
Darker nie udawaj.

Gość bogata prawniczka
hahahahaahhaha, gangster! a to ci dopiero spaczone pojecie o kobietach! chwile intymne sa takze takimi dla kobiet, nie rzucamy sie na nowopoznanego faceta, tylko systematycznie uczymy się swoich ciał, etc.

"gdyby prawiczek rozkochal mnie w sobie zanim sie przyzna do cnoty, to mogloby byc ciezko " Napewno wyszło by mu to bezbłędnie. Od razu wiedziałby co ma robić aby w sobie kobietę rozkochać. ROTFL

Gość bogata prawniczka
mnie uwiedziesz intelektem a nie orgazmem. LOL

Gość bogata prawniczka
ze nie zrozumiales.

dziewica to sie nie dziwie ze chca faceta z dosw.....ale potem nie widze przeszkod....a seks to nie fizyka kwantowa.... jejku co to za czasy nastaly zero wiary w milosc

Bo nie zrozumiałem. Jak chcesz mi coś powiedzieć to mów zamiast bawić się w jakieś pseudo-kalambury.

Gość bogata prawniczka
milusia, nastały czasy kiedy kazdy ma wysokie wymagania, a nie kazdy ma cos do zaoferowania.. nieliczni sie gubią i poddają.

Gość PokoLokoGangster
może jestem ciekawski , ale chyba Twój pierwszy facet był na tyle przygotowany , że wiedział gdzie trafić :P ;)

Gość bogata prawniczka
Darker ja ci wystawiam kawe na lawe caly czas. mialam na mysli to ze jestem tobie zyczliwa a ty mnie atakujesz i za wszelką cene pokazujesz jak bardzo jestes juz stracony..

Gość bogata prawniczka
wiedzial, ale gorzej ze swiadomoscią przygotowania dziewicy do pierwszego razu.. na sile, to pekają gumki!

ale prawniczko skoro go nei sprawdzisz to nie masz pojecia jaki jest tak naprawde w seksie

"mialam na mysli to ze jestem tobie zyczliwa" LOL WUT? Dla mnie to zwykła, forumowa wymiana zdań jakich wiele. Może jeszcze kurier z kwiatami do mnie zapuka... Idę spać.

Gość bogata prawniczka
mnie to malo interesuje do czasu kiedy nie przekonam sie kim jest ten facet. zanim delikwent zaciagnie mnie do lozka musi sie wykazać.. ale prawiczków sie boje;)

Gość bogata prawniczka
dobranoc

Gość obserwator.....
"Darker wyluzuj troche i nie wyładowuj na przypadkowo piszacej kobiecie" bogata prawniczka = polo.... coś tam? :)

a widzisz kolezanko masz traume odnosnie prawiczkow i tyle....

Gość a jjaaaa
Brak doświadczenia nie dykwalifikuje w oczach :) Mnie tylko zastanawia jedno jako mężczyzna co było i jest z Twoim popędem seksualnym że dotrwałeś do 28go roku życia ? Tu może być problem , bo Twoja kobieta może potem siedzieć na topikach ''ON NIE CHCE SEKSU '' CZĘSTOTLIWOŚĆ SEKSU W MAŁŻEŃSTWIE '' :-D

Gość bogata prawniczka
polococta?:)

"Mnie tylko zastanawia jedno jako mężczyzna co było i jest z Twoim popędem seksualnym że dotrwałeś do 28go roku życia ?" No właśnie! Dlaczego jeszcze żadnej nie zgwałciłeś? Wytłumacz się w tej chwili, autorze!

Gość bogata prawniczka
nie mam zadnej traumy jedynie bardzo zle wspomnienia, a i z wiekiem przychodzą inne oczekiwania.