Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona....

zakochałam się w dużo młodszym mężczyżnie

Polecane posty

Gość jakie to smutne silnamojra
:(

Gość życie to kupa

Gość hmmm zraniona
jak się kochacie co wiek ma do rzeczy!! zobacz ile małżeństw się teraz rozwodzi, równolatków.... nawet z różnicą facet starszy 5 lat!! Miłość jest albo jej nie ma!! Ciesz się życiem!! A kto wie co będzie jutro!!, i kogo to obchodzi!! "Chwila, która trwa może być najpiękniejszą z twoich chwil"

Gość zagobiona....
do silnamojra: moja kochana, strasznie mi przykro... to dało mi do myślenia... dziekuję CI że odpowiedziałaś, jestem poruszona bardzo Twoja historia Rzeczywiscie podobna sytuacja do tej, ktora dzieje sie w moim zyciu. On wlasnie zaczal kurs jazdy na motorze Bardzo tego nie chcialam, boje sie o niego!!!!! Jestes madra i dzielna kobieta. Mysle o Tobie.

Gość zagubiona....
to pisalam ja oczywiscie do silnamojra

Gość motory to niedobra rzecz

Gość sława12
Ja poznałem w sieci, pewną, a zarazem bardzo inteligentną kobietę w wieku 50 lat, mój wiek to 32. Bardzo dobrze się mam razem pisało. Przez około 6 miesięcy, prawie każdego dnia, mieliśmy o czym rozmawiać, no właśnie przez około 6 miesięcy. Ponieważ po upływie tego okresu, posądziłem ją o niedyskrecję. Wiecie co.......... :-))) interesująca z niej osoba, w sensie mentalnym, urodą również nie grzeszyła, ale cóż, moje zachowanie było nie na miejscu. Czasami tak się właśnie kończą , dobrze zapowiadające się znajomości. Pozdrawiam

Gość zagubiona....
up

Gość 45lat
szukam młodego kochanka, mam 45lat.

Gość Glissindda
Brawo chociaż jedna nie zakochała się w staruchu.Dlaczego dziady stare mają prawo zakochiwac się w młodych dziewczynach.A jak już kobieta zakochac się w młodszym to całe kolko.rozancowe jest przeciwko .