Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona....

zakochałam się w dużo młodszym mężczyżnie

Polecane posty

Gość jmkyy76k
zagubiona....;-) ty kobieta zadajaca sie z mezczyzna jednym z najbogatszych w Polsce ,artystka swietnie radzaca sobie w zyciu siedzisz na kafe i sie wyżalasz :-)

Gość rodeo
Związek z młodszym fecetem daje fajnego kopa energetycznego.

Gość jmkyy76k
rodeo:-) a zwiazek młodego mezczyzny ze stra baba daja doła :-) No bo przeceiz tylko młoda dupa moze uniesc na wyzyny wyzyun a nie stara

związek ze starszą może być fajny, ale jak to jest 22 latek z 30 a nie z kobietą, która niedługo zacznie inwestować w corega tabs :P

Gość rodeo
Nie zauważyłam żadnego zdołowania. Ale, jak sądzę, doświadczenia w tej materii mogą być różne. U mnie była 15-letnia różnica i corega tabs rzeczywiście bardzo w życiu pomaga.

Gość motyleczekaleczek
Piszecie,ze zwiazek starszej z młodszym daje kopa. Moze i tak,ale poza tym kopem czai sie stres,przewlekły stres. Co inengo jak kobieta dba o siebie,bo po prostu lubi i stać ja na to.A czym innym jest dbanie o siebie pod jakims przymusem,bo neistety majac duzo młodszego partnera trzeba przymusowo dbac o sibie ,a to jest bardzo stresujące.

Gość zagubiona....
do nie koniecznie. nie jestem biedaczką, tylko się zagubilam w tym wszystkim. nigdy wcześniej nie zdradzałam nikogo, za to byłam wielokrotnie zdradzana...może to charakterystyczne w tym środowisku, ale mnie zawiodło. prawie nie znam par, które by nie miały czegoś na sumieniu.długo byłam wierna, pierwszemu męzowi tez, ale dopiero teraz jak zmieniłam do tego stosunek i przestalam być taka zasadnicza w swoich pogladach, przestałam byc taka ''biedna''. co nie oznacza wcale ,że jest łatwo!!! i nie żalę się tylko ,opowiadam i liczę na wasze inne niz moje spojrzenie, żeby móc się uporać z watpliwosciami. wiem, że nikt nie podejmie za mnie decyzji, ale przynajmniej może uda mi się spojrzeć na to przez pryzmat innych poglądów...

a na dodatek to ta babka jest w ogóle jakaś popaprana... mąż chodzi regularnie na dzi**i a ta nie widzi w tym problemu akurat to jest u niej na plus niejeden by tak chciał:P

Gość dojrzałakobieta 1234
Ale wy pierdolicie !!!! Jaki stres !!! Młodszy facet będąc w związku ze starsza kobieta liczy sie z tym że nie wygląda ona jak 20 latka i to jest właśnie piekne i pociągające. Miłośc to nie tylko wygląd ale dla mnie jako kobiety bardzo liczy sie tez wygląd mężczyzny a moi rówieśnicy mi sie nie podobaja. Bardzo lubię zadbane dojrzałe kobiety podziwiam je i gdybym była facetem na pewno wolałabym atrakcyjną 40 niz głupią 20. Widze po sobie jaka byłam mając 20 lat nie dośc że brzydkie kaczątko to jeszcze kompletny brak doswiadczenia zyciowego asertywności, pewności siebie. Zdje sobie sprawe że ok. 60-tki juz nie jest sie tak atrakcyjnym ale miłośc to nie tylko wygląd. Więź psychiczna, przyjaźń - to tez bardzo ważne. Nawet jesli jednak dojdzie do rozstania to - trudno, kazdy związek może sie kiedys rozpaść.

Zdje sobie sprawe że ok. 60-tki juz nie jest sie tak atrakcyjnym ale miłośc to nie tylko wygląd. no tak my też wszyscy kochamy nasze babcie:)

Gość vhesf
ike :-) dziewisz się.Prijektantka,artystka malarka to wolny zawod i wiadomo,ze raz sie jest na wozie,raz pod. Myśle,ze autorka jest czesciej pod wozem,bo gdyby była uznana projektantka i malarką to dawno by juz meza dziwkarza na zbity pysk wyrzuciła.

ja się niczemu na tym łez padole nie dziwę:)

na youtube widziałam wywiady z Cher I Dolly Parton - byly tam już 60+ a pod spodem komentarze, ze sa hot, seksowne, młodzieńcze, śliczne itp moze autorka tez sie zalapala do grupy takich szczesciar? (o operacjach ich kazdy wie, ale jakie to ma znaczenie skoro efekt jest jaki jest?) :-)

Gość kochają się i fajnie
są takie związki i mają się dobrze, tak samo jak ze starszym facetem

Gość vhesf
dojrzałakobieta 1234 :-) wąłsnie,jestes kobieta,wiec nie wypowiadaj sie za mezczyzn :-)

"Młodszy facet będąc w związku ze starsza kobieta liczy sie z tym że nie wygląda ona jak 20 latka i to jest właśnie piekne i pociągające" Pani wierzy w sprawczą siłę swych myśli... Ale prawda jest taka, że gdy uczucie jest silne a pani jest zadbaną 40 kilku latką, to nie będzie problemu.... po jakimś czasie uczucie nie jest już tak płomienne a pani potrzeba coraz większej ilości tapety by zatuszować upływ lat... facet może wiedzieć, że nie związał się z 20 latką, ale biologii nie oszuka i coraz częściej będzie wodził wzrokiem za paniami, któych skóra różni się od skóry słonia :P

Młodszy facet będąc w związku ze starsza kobieta liczy sie z tym że nie wygląda ona jak 20 latka i to jest właśnie piekne i pociągające. mowisz to jako facet?

Gość kochają się i fajnie
tak samo młodsza kobieta może wodzić wzroekiem za młodszymi facetami przy dużej różńicy wieku

rozwala mnie to gadanie o tych niby sexownych 60 latkach :D:D:D ciekawe jak to wygląda w realu, gdy się rozbiorą... tzn źle to ująłem ,bo za bardzo ciekawy nie jestem

Gość vhesf
Luśka z Windsorów--Panie o których piszesz posiadaja takie finanse,ze moga sobie co dzien robic operacje plastyczne na najwyzszym poziomie,a poza tym istniej fotoszop .

" tak samo młodsza kobieta może wodzić wzroekiem za młodszymi facetami przy dużej różńicy wieku" rozumiem, że negujesz fakt, iż starszy facet jest zupełnie inaczej odbierany jako partner? wytłumaczę Ci - u mężczyzn liczy się charakter, charyzma... u kobiet są to czynniki ważne, lecz decyduje jednak wygląd... Ps w sumie to ja też mam młodszą żonę...

Panie Komik - tylko chłopak zadający się z kobietą 20 lat młodszą ma taką doyć oryginalną konstrukcję osobowościową. Taką mam koncepcję. Jendni lubią bardzo młode kobiety, dziweczęta inni starsze. Właśnie ta starość jest najbardziej kręcąca. Zmarszczki, przebarwiona skóra i siwy włos na skroni.

wytłumaczę Ci - u mężczyzn liczy się charakter, charyzma... ..........i rozmiar

Gość vhesf
Luśka z Windsorów--Duze peiniadze,ogromna praca i wielki stres